מישהו הבן מה יעלה בגורל רשימת ההדחה? הערב תפורסם?
Y Yalush2 New member 22/8/18 #30,533 לפי השמועות הקהל יצטרך לבחור מישהו שיעלה לגמר מהרביעיה שישראל בחר.
ג גונריל New member 22/8/18 #30,553 מעניין.. מירב שוב תיתמרמר קשות אם אביבית תיבחר ורוב הסיכויים שאביבית תיקח אם זו הצבעת קהל מיידית שמרביתם צופים רק בפרקים
מעניין.. מירב שוב תיתמרמר קשות אם אביבית תיבחר ורוב הסיכויים שאביבית תיקח אם זו הצבעת קהל מיידית שמרביתם צופים רק בפרקים
מ מה איכפת לציפור New member 22/8/18 #30,539 אני אצביע למריה ורועי, כל השאר מעצבנים אותי -ואני בד"כ רגועה
י יונתנסקי Well-known member 22/8/18 #30,790 כם אני רק למריה ורועי (למרות שקצת הרגיז אותי לאחרונה) שהפך אותה במריצה... הבעיה שיכולותי מוגבלות. 10 באפליקציה ו 10 באתר. אני לא עושה מסח'רה עם איש ממשפחתי "תצביע לי בשביל.."
כם אני רק למריה ורועי (למרות שקצת הרגיז אותי לאחרונה) שהפך אותה במריצה... הבעיה שיכולותי מוגבלות. 10 באפליקציה ו 10 באתר. אני לא עושה מסח'רה עם איש ממשפחתי "תצביע לי בשביל.."
פ פאפא17 New member 22/8/18 #30,560 לפי דעתי לא משמועות אני חושבת שהקהל יבחר בין אליאב לאדל כמו שהיה בין רועי לישראל הרי הם כאילו לא בחמישיית הגמר מי שיבחר יהיה אוטומטית בגמר כמו ישראל
לפי דעתי לא משמועות אני חושבת שהקהל יבחר בין אליאב לאדל כמו שהיה בין רועי לישראל הרי הם כאילו לא בחמישיית הגמר מי שיבחר יהיה אוטומטית בגמר כמו ישראל
B B l u e D e v i l New member 22/8/18 #30,586 זה לא נשמע מתאים לשלב הזה אם היום הקהל יבחר מישהו שישאר או יבחר מישהו שיצא זה אותו הדבר. גם ככה הגמר עוד שבוע וחצי ורק 2 אמורים לצאת
זה לא נשמע מתאים לשלב הזה אם היום הקהל יבחר מישהו שישאר או יבחר מישהו שיצא זה אותו הדבר. גם ככה הגמר עוד שבוע וחצי ורק 2 אמורים לצאת
פ פרח52 New member 22/8/18 #30,543 הדחה הועלתה בסביבתי השערה שאחד מה4 שישראל בחר יזכה בכרטיס לגמר ע"י הצבעת קהל במשך התוכנית וכל השאר יועמדו להדחה.
הדחה הועלתה בסביבתי השערה שאחד מה4 שישראל בחר יזכה בכרטיס לגמר ע"י הצבעת קהל במשך התוכנית וכל השאר יועמדו להדחה.