איזה מזל שאורנה לא רכלנית בכלל,אחרת עוד היתה מרכלת עם אביחי על שני בלי הפסקה כשהיא עושה כביסה מזל
א אמאשלשון New member 27/2/17 #164 איזה מזל שאורנה לא רכלנית בכלל,אחרת עוד היתה מרכלת עם אביחי על שני בלי הפסקה כשהיא עושה כביסה מזל
ל ליפ2 New member 27/2/17 #169 איך אביחי משכנע את עצמו שבגלל שמעיין לא נותנת לו לגעת בה היא מאוהבת באישיות שלו
א אמאשלשון New member 27/2/17 #215 בכלל הוא ואורנה...חושבים שזה מקסים שנדרשו משחקי כיתה ז בכדי שהוא יקבל ממעין נשיקה אחרי 70 ימי הכירות מדובר בשני אנשים שקרובים לגיל 30 הוא לא קלט שהיא פשוט לא נמשכת אליו......
בכלל הוא ואורנה...חושבים שזה מקסים שנדרשו משחקי כיתה ז בכדי שהוא יקבל ממעין נשיקה אחרי 70 ימי הכירות מדובר בשני אנשים שקרובים לגיל 30 הוא לא קלט שהיא פשוט לא נמשכת אליו......
L loranb New member 27/2/17 #235 מה??? מה השטות הזאת? מאוהבת באישיות שלו ולכן מתרחקת ממנו? בחיים לא שמעתי על כזה דבר
A Acoustic 3 New member 27/2/17 #210 אורנה דווקא אומרת שיש דברים שהיא מעדיפה להגיד לאחרים גם אם זה הופך אותה לרכלנית.. ואני די מסכים איתה..
אורנה דווקא אומרת שיש דברים שהיא מעדיפה להגיד לאחרים גם אם זה הופך אותה לרכלנית.. ואני די מסכים איתה..
ר רינה 157 Active member 27/2/17 #188 מגלומן כזה לא ראיתי בחיי !!! אני שיא הגבריות אני הכי יפה אנחנו הכי טובים!!! אחחחח.... הלוואי שהאמת השיקרית הזו תתפוצץ להם בפרצוף!!!
מגלומן כזה לא ראיתי בחיי !!! אני שיא הגבריות אני הכי יפה אנחנו הכי טובים!!! אחחחח.... הלוואי שהאמת השיקרית הזו תתפוצץ להם בפרצוף!!!