עוד מישהו חושב שהצחוק של מגי היום פסיכי? מוגזם? הצגה ?
W webguy New member 24/6/18 #157 יש הרבה יותר .. נכנסים אוהדי מגי בפייסבוק ....בקרוב גם אוהדי אליהב יכנסו שביבי נתניהו ילמד מה איך מנהלים הסברה לא מוותרים על שום כלי תעמולה
יש הרבה יותר .. נכנסים אוהדי מגי בפייסבוק ....בקרוב גם אוהדי אליהב יכנסו שביבי נתניהו ילמד מה איך מנהלים הסברה לא מוותרים על שום כלי תעמולה
צ צופה מהצד 17 New member 24/6/18 #128 הנה מגי הסייכו שוב צוחקת את הצחוק המאולץ שלה ומדברת בקולי קולות...
L Lilo80 New member 24/6/18 #142 מגי וישראל רוצים לחזור ולהיות החבורה שהיתה בהתחלה ופה בונים מזימות ותככים
T toly7 New member 24/6/18 #154 חחחחחחחחחחחחחחחחחח דירה משותפת בסדר אני נפלתי פה אם זה לא היה מצחיק הייתי בוכה
Maybe Mary Well-known member מנהל 24/6/18 #171 דייי! הם עברו לשיטת ה"אני אתרום מהפרס" ?! חשבתי שיותר נמוך מזה הם לא יגיעו מסתבר שכן והיד עוד נטויה   מתה על אלו שאומרים שיתרמו בכדי לקבל קולות..מתה!
דייי! הם עברו לשיטת ה"אני אתרום מהפרס" ?! חשבתי שיותר נמוך מזה הם לא יגיעו מסתבר שכן והיד עוד נטויה   מתה על אלו שאומרים שיתרמו בכדי לקבל קולות..מתה!
בוףףברכה Well-known member 24/6/18 #178 אתמול בפטיו..ישבו תומר מריה..ורועי.... תומר אמר..את זה..שיתנו מעשר..מהזכיה.. "מינימום.."..מה שרוצה ייתן יותר.. תומר אליאב וישראל.. דיברו על זה בסוויטה..
אתמול בפטיו..ישבו תומר מריה..ורועי.... תומר אמר..את זה..שיתנו מעשר..מהזכיה.. "מינימום.."..מה שרוצה ייתן יותר.. תומר אליאב וישראל.. דיברו על זה בסוויטה..
Maybe Mary Well-known member מנהל 24/6/18 #184 כל עונה אותו דבר חושבים שאם יגידו שיתרמו מהפרס זה יביא קולות אחד הנמוכים שיש באח הגדול
בוףףברכה Well-known member 24/6/18 #217 נראה לי..שרק בגלל זה.. חזרו לפרס כספי... להקל על הזוכים...( ) שלא יצטרכו..לשבור...חדר...(ולשנות את התוכניות של הקבלן).. "הבטחות..למעשר..תרומות לנזקקים.."..
נראה לי..שרק בגלל זה.. חזרו לפרס כספי... להקל על הזוכים...( ) שלא יצטרכו..לשבור...חדר...(ולשנות את התוכניות של הקבלן).. "הבטחות..למעשר..תרומות לנזקקים.."..