וגילי כהן הוא המצחיק מהסרטונים בפייסבוק שי חי יאכל אותו בלי מלח. סתם צפוי ולא מעניין.
מ מישקה23 New member 7/2/16 #147 וגילי כהן הוא המצחיק מהסרטונים בפייסבוק שי חי יאכל אותו בלי מלח. סתם צפוי ולא מעניין.
S Shaigut New member 7/2/16 #150 מי דיבר על כך שיחטפו אנשים? לדעתי, תני תשחק בתפקיד ה"גופה" ואיציק שרלוק יצטרך לחקור דיירים מי באמת הרג אותה. כשתני תכנס לחדר המתים בתור גופה, היא תפגוש את דודו ושיחי.
מי דיבר על כך שיחטפו אנשים? לדעתי, תני תשחק בתפקיד ה"גופה" ואיציק שרלוק יצטרך לחקור דיירים מי באמת הרג אותה. כשתני תכנס לחדר המתים בתור גופה, היא תפגוש את דודו ושיחי.
נ נועה מה קורה New member 7/2/16 #151 קרלוס שאל את פלורי אם עכשיו הם גם מצולמים..פלורי נחנקה מההלם "מה.. אה... אני לא יודעת... אף פעם אני לא יודעת...." תופסת את הראש במחשבה שאם מישהו מבחוץ אמר את זה ...אז שאולי כל ההצגות 24\7 היו לשווא ובעצם צריכה לשחק שעתיים מקסימום ביום
קרלוס שאל את פלורי אם עכשיו הם גם מצולמים..פלורי נחנקה מההלם "מה.. אה... אני לא יודעת... אף פעם אני לא יודעת...." תופסת את הראש במחשבה שאם מישהו מבחוץ אמר את זה ...אז שאולי כל ההצגות 24\7 היו לשווא ובעצם צריכה לשחק שעתיים מקסימום ביום
א אטמוספירה1 New member 7/2/16 #154 מנחשת אולי שרלוק הולמס צריך לפענח מי רצח את דודו ושי..... ואז הם ימצאו את הגופות שלהם......... הרוצחים הם פלורי ואור...
מנחשת אולי שרלוק הולמס צריך לפענח מי רצח את דודו ושי..... ואז הם ימצאו את הגופות שלהם......... הרוצחים הם פלורי ואור...
ד דני הזמיר 666 Member מנהל 7/2/16 #1 אני חושש שדודו באמת. כבר גופה שם... שי חי גם ככה עצבני.. ו15 שעות עם דודו לא היטיבו את מצבו...
D dity138 New member 7/2/16 #156 ממה שצפיתי, מהבוקר עומרי לא הזכיר את דודו בכלל ווי ווי ווי מה מחכה לו ממנו, מסכן אבל הפיוס מתוק
מ מישקה23 New member 7/2/16 #159 לא רק שהספר המטורלל פוץ הוא גם אוכל מגעיל אפילו הערוץ ה-1 כבר לא רוצים אותו
Pachulii Well-known member 7/2/16 #164 קרסנטי לא אפוי....... שואל ועונה לעצמו. הוא מעצבן אין לי סבלנות למי שמדבר למצלמות כל היום. חלאס.   חחחח הנה כולם צוחקים עליו
קרסנטי לא אפוי....... שואל ועונה לעצמו. הוא מעצבן אין לי סבלנות למי שמדבר למצלמות כל היום. חלאס.   חחחח הנה כולם צוחקים עליו
O ornass2 New member 7/2/16 #184 הוא חפרן בלתי נלאה, הוא מזכיר לי את בן שהיה מדבר למצלמות, וחופר לדיירים בלי רחמים.
נ נועה מה קורה New member 7/2/16 #169 לא מבינה את פלורי.. תמיד אומרת "בחוץ אני נחשבת מאוד יפה" אמרה את זה כבר 3 פעמים! מה ההבדל בין החוץ לתוך הבית יא מפגרת. את מכוערת בכל מצב
לא מבינה את פלורי.. תמיד אומרת "בחוץ אני נחשבת מאוד יפה" אמרה את זה כבר 3 פעמים! מה ההבדל בין החוץ לתוך הבית יא מפגרת. את מכוערת בכל מצב
Pachulii Well-known member 7/2/16 #171 מי שמגיע לחדר "המתים" מגיע כ"מת" ולכן לא יחזור לבית...... לדעתי. סתם ניחוש.