אולי הם ישנו ביחד ולא מצליחים להעיר את דודו שהתעלף מהתרגשות
C Christina 101 New member 7/2/16 #275 3. שומרים את הקטעים האלה בשביל הפרק. אני בטוחה שיראו לנו אותם באיזשהו שלב אבל יתנו לנו רק טעימות קצרצרות.. זק התחמן שומר הכל.
3. שומרים את הקטעים האלה בשביל הפרק. אני בטוחה שיראו לנו אותם באיזשהו שלב אבל יתנו לנו רק טעימות קצרצרות.. זק התחמן שומר הכל.
נטה אונה Well-known member 7/2/16 #252 הקרלוס הזה הצליח לעייף אחרי פחות מ-24 שעות מחכה שיעשה את הריב שלו עם שי חי (כי זה פשוט יגיע) ויתקדם איזה עף על עצמו...
הקרלוס הזה הצליח לעייף אחרי פחות מ-24 שעות מחכה שיעשה את הריב שלו עם שי חי (כי זה פשוט יגיע) ויתקדם איזה עף על עצמו...
ע עננות גבוהה New member 7/2/16 #256 הוא הצליח לעייף אותי לפני שנגמרה התעודת זהות שלו אני לא רוצה אפילו לפתוח את הלייב כדי לא לשמוע אותו. עד שאני לא מקבלת פה סימן שהראו את שי חי, אני בניתוק מהבית.   ואיך אני מקווה שאציק/קרלוס יעוף בהזדמנות הראשונה. דבר מעיק שכזה.
הוא הצליח לעייף אותי לפני שנגמרה התעודת זהות שלו אני לא רוצה אפילו לפתוח את הלייב כדי לא לשמוע אותו. עד שאני לא מקבלת פה סימן שהראו את שי חי, אני בניתוק מהבית.   ואיך אני מקווה שאציק/קרלוס יעוף בהזדמנות הראשונה. דבר מעיק שכזה.
Pachulii Well-known member 7/2/16 #279 הוא חושב. מבין שהם לא באמת הודחו לדעתי. וגם כנראה כואב לו הראש מהחפירות של שרלוק הולמס
מ מסקרפונה1 New member 7/2/16 #272 טוב....קרלוס ממש, אבל ממש חפרן... דיי!! כמה אפשר? ועומרי.... פר, כואב לי עליו למרות שלא שוכחת איך הנהיג את החרם על שי חי..
טוב....קרלוס ממש, אבל ממש חפרן... דיי!! כמה אפשר? ועומרי.... פר, כואב לי עליו למרות שלא שוכחת איך הנהיג את החרם על שי חי..