אלזה כותבת לך בפרטי
L lemonlyman New member 16/5/18 #145 לא התייאשו בוא נגיד שהנפשות הפועלות שם לא בדיוק מתנהלים בצורה הגיונית.
בוייאקה מאן Well-known member 16/5/18 #152 זה לא חדש אבל אני אשמח להסבר הם עדין תומכים בישראל או שהם באמת מחפשים דייר אחר?
מ מכורה100 New member 16/5/18 #160 אני גם בעד ישראל הדמות הכי מורכבת ומעניינת לדעתי. ובנוסף חתיך הורס
אלזה4 Well-known member 16/5/18 #163 לגמרי נראה לי גם שהאחוצ הגדולה איתו..עכשיו היא מצניעה את זה אבל בהמשך תחשוף אותו במלוא הדרו ומורכבותו...הוא עשוי מחומר של מנצחים..כבר למדתי לזהות בכל עונה
לגמרי נראה לי גם שהאחוצ הגדולה איתו..עכשיו היא מצניעה את זה אבל בהמשך תחשוף אותו במלוא הדרו ומורכבותו...הוא עשוי מחומר של מנצחים..כבר למדתי לזהות בכל עונה
אלזה4 Well-known member 16/5/18 #159 נו טוב...ישראל ינצח בכל מקרה..גם אז השמעון זק הזה עשה באזז על שני ולא הצליח לו להוביל אותה למקום הראשון. ישראל צריך להגיע למקום הראשון וצריך מנהלים שיודעים להוביל למקום ראשון..
נו טוב...ישראל ינצח בכל מקרה..גם אז השמעון זק הזה עשה באזז על שני ולא הצליח לו להוביל אותה למקום הראשון. ישראל צריך להגיע למקום הראשון וצריך מנהלים שיודעים להוביל למקום ראשון..
מכורה וחבל Well-known member 16/5/18 #140 לא נכון. בהתחלה הוא תמך בטאי וכשהוא עזב הוא עבר לתומר. ככה הבנתי. הוא לא אוהב את ישראל בכלל.
R ronsil New member 16/5/18 #189 בעונה של הצבעות חינם אין משמעות וכח לקבוצות תמיכה מקווה שאליאב לא יתייבש בהמתנה למסוק מקבוצת תמיכה
ש שם משתמש לפורום New member 16/5/18 #128 אילן "תאי גזע" הכי יקר לא נתתי לאף אחד רק למגי ולאורלי ול...
ש שם משתמש לפורום New member 16/5/18 #131 מה הוא רומז? שבגלל שטאי עזב אז יש למריה סיכוי קטן יותר? או שלא הבנתי? מגיע לו! נקנס!