שרשור צהרים 2
היום ה-31 ב

CyberP

New member
צריך ששיחי יגיש תלונה

עם התיקון החדש לחוק, אין צורך אפילו בהוכחת נזק.

על סמך ההגדרה הזו שי חי יכול לתבוע המון אנשים

כשייצא מבית האח הגדול.
החל במאקו על הכתבה הביזיונית ההיא (שנמחקה מאז, כמובן), וכלה בעומרי חיון שמדפיס שקרים על גבי שקרים.
&nbsp
&nbsp

ORLYCOHE

New member
גם חברה שלו אמרה שהוא אספגר אז שיתבע גם אותה

"תסמונת אספרגר היא אחת מהלקויות ההתפתחותיות המכונות
תסמונות הקשת האוטיסטית"

Rain04

New member
כל השרשור הזה זה לשון הרע על קוקו

ואני ממש לא אוהבת אותה אבל הגזמתם בענק! לא ידוע מה היה שם, אל תשפטו לא את שיחי ולא את קוקו. אני לא סובלת את שיחי אבל כל עוד לא ראיתי מה היה שם, אני לא אקבע שהייתה שם הטרדה מינית

ORLYCOHE

New member
ברור! אבל זה על קוקו ולא על שיחי אז זה מותר!!!

אני מרחמת על המשפחות שנכנסות לכאן.
יותר נכון אני מקווה שאף אחת מהמשפחות לא נכנסות לפורום הזה!

Rain04

New member
מאד מקווה שהמשפחות לא נכנסות לכאן

חוץ מלמשפחה של שיחי אין לאף משפחה אחרת מה לעשות כאן. הפורום הזה כמו מקדש הערצה לעריץ בזוי

Valkyrie1

New member
גולשי הפורום ודעותיהם אינם הנושא כאן אלא הדיירים בלבד.

להבא הודעות מסוג זה ימחקו לאלתר!!!

Rain04

New member
ברור, זה כי הרבה יותר נוח למחוק דעת מיעוט

זאת דרך לסתימת פיות, אבל גם לי יש מקום כאן. ולגופו של עניין, אני באמת לא רואה שום דופי בתגובה שלי למעלה ולא מבינה את הנו נו נו שלך

Valkyrie1

New member
תתחילי לראות דופי ותקראי את התקנון.

אין פה איפה ואיפה ואם יש לך בעיות ותלונות תפני להנהלת הפורומים.
&nbsp
להבא אני בהחלט אמחק לך הודעות מסוג זה.

Rain04

New member
מאד מקווה עבור כל הפורום הזה שאין אפליה

אקרא את התקנון, אבל אם כבר מקפידים אז ההקפדה צריכה להיות מיושמת לכיוון השני והאמת לא ראיתי שזה אכן פועל כך. ואני בהחלט יודעת לאן לפנות בעת הצורך אם ארצה לעשות כן, אבל תודה על דאגתך

Rain04

New member
האמת היא שאני ממש לא מצליחה להבין

מה לא בסדר במשפט: הפורום הוא מקדש הערצה לעריץ בזוי? היכן בדיוק הייתה התייחסות לגופם של הגולשים? האמירה הייתה עובדתית גרידא ואני ממש לא רואה בה שום פגם ובטח לא עבירה על התקנון. זה פשוט סתם נוח להשתיק את מה שלא נוח ונעים לנו לשמוע.

nicknick28

New member
נראה לי שהם פשוט צוחקים על הסיטואציה ששי תמיד אשם

די ברור שהמילה אונס הובאה פה בצחוק ובהקצנה,כאילו להתלונן ולתת ביקורת על כך שממהרים לשפוט אותו לחומרה ומאמינים לדברים שאולי לא היו.
אני לא יודעת מה החומרה של מה שקרה אבל אני מניחה שקוקו ניסתה להראות שזה יותר גרוע ממה שזה וזה עניין ה"שקר" שמדברים עליו.

גם אני חובבת קונספירציות, אבל אני לא מאמינה שהסיפור הזה הגיע לכל המימדים שאנחנו צוחקים\לא צוחקים עליהם בפורום. כל ענייני ההטרדה מינית,ההצצה במקלחת, דחיפה,זריקת חפצים...לא משנה מי כלפי מי. מדובר בדברים מאוד רציניים שאם אכן היו קורים אין לי ספק שהיו מעיפים אותם מיד מהבית על זה.

ההשערה שלי היא שהיה ריב מאוד צעקני ורועש,אין לי מושג באיזה נושא. הוא צעק ,היא צעקה,הוא השפיל,היא בחזרה. ואין מה לעשות שי הוא גבר והיא אישה, שי יותר חזק וחסון ממנה. לשי אין שום חשש שהיא תפגע בו מבחינה פיזית וקוקו כן נמצאת במקום שעלול לעלות חשש כזה, גם אם זה מעולם לא היה קורה.
אז יש אוטומטית נטייה לגונן על האישה במקרים כאלה, כי הוא לכאורה לא היה במעמד הקורבן פה.
ובמקרים כאלה צריך להיות חכם, והצד החזק יותר רצוי שייקח צעד אחד אחורה כי בסוף זה ייפול עליו.

זה אולי לא הוגן להסתכל על קוקו בעיניים כאלה חשדניות,סה"כ האח הגדול בדק את הנושא והחליט לתת לשי אזהרה. זה אומר משהו ,שזה לא סתם, שהיה מה להזהיר.
אבל קשה לי לא להתעלם מכל ההתנהגות של קוקו בשבוע האחרון,הניסיון להתסיס את שי חי,התנועות המגונות,העובדה שעקבה אחריו במשימה, החימום של דיירי הבית עליו.... יש משהו לא תקין בהתנהגות הזאת, מישהי שממש מחפשת שיקרה משהו רע כדי שתוכל להגיד "הנה לך!"
אפילו עומרי שמתעסק כל היום בשי חי ורוצה שיעוף מהבית לא מגיע לרמות של קוקו.

למעלה