נראה לי שהם פשוט צוחקים על הסיטואציה ששי תמיד אשם
די ברור שהמילה אונס הובאה פה בצחוק ובהקצנה,כאילו להתלונן ולתת ביקורת על כך שממהרים לשפוט אותו לחומרה ומאמינים לדברים שאולי לא היו.
אני לא יודעת מה החומרה של מה שקרה אבל אני מניחה שקוקו ניסתה להראות שזה יותר גרוע ממה שזה וזה עניין ה"שקר" שמדברים עליו.
גם אני חובבת קונספירציות, אבל אני לא מאמינה שהסיפור הזה הגיע לכל המימדים שאנחנו צוחקים\לא צוחקים עליהם בפורום. כל ענייני ההטרדה מינית,ההצצה במקלחת, דחיפה,זריקת חפצים...לא משנה מי כלפי מי. מדובר בדברים מאוד רציניים שאם אכן היו קורים אין לי ספק שהיו מעיפים אותם מיד מהבית על זה.
ההשערה שלי היא שהיה ריב מאוד צעקני ורועש,אין לי מושג באיזה נושא. הוא צעק ,היא צעקה,הוא השפיל,היא בחזרה. ואין מה לעשות שי הוא גבר והיא אישה, שי יותר חזק וחסון ממנה. לשי אין שום חשש שהיא תפגע בו מבחינה פיזית וקוקו כן נמצאת במקום שעלול לעלות חשש כזה, גם אם זה מעולם לא היה קורה.
אז יש אוטומטית נטייה לגונן על האישה במקרים כאלה, כי הוא לכאורה לא היה במעמד הקורבן פה.
ובמקרים כאלה צריך להיות חכם, והצד החזק יותר רצוי שייקח צעד אחד אחורה כי בסוף זה ייפול עליו.
זה אולי לא הוגן להסתכל על קוקו בעיניים כאלה חשדניות,סה"כ האח הגדול בדק את הנושא והחליט לתת לשי אזהרה. זה אומר משהו ,שזה לא סתם, שהיה מה להזהיר.
אבל קשה לי לא להתעלם מכל ההתנהגות של קוקו בשבוע האחרון,הניסיון להתסיס את שי חי,התנועות המגונות,העובדה שעקבה אחריו במשימה, החימום של דיירי הבית עליו.... יש משהו לא תקין בהתנהגות הזאת, מישהי שממש מחפשת שיקרה משהו רע כדי שתוכל להגיד "הנה לך!"
אפילו עומרי שמתעסק כל היום בשי חי ורוצה שיעוף מהבית לא מגיע לרמות של קוקו.