עוד קצת וזה מגיע
18.12

Maybe Mary

Well-known member
מנהל
עוד קצת וזה מגיע
18.12

פרומו ראשון לעונה החדשה כבר יצא לדרך !
מסתמן שזק הולך לשבור את הכלים ? (כן כן,יותר ממה שהוא שבר עד עתה
)
עוד טיפה ומתחילים את הספירה לאחור

ronsil

New member
אם כבר מדברים על שברים וכזה אז שיכניס דיירים שוברי עצמות

לא איזה קראטה בוי פחדן שבועט בקרטונים

-חי שי גיבור על נשים , שילחם מול לוחמיmmaי

ואני לא מדבר על מפלצות ששוקלים 180-150 קילו

שהם בטוח ימעכו אותו, אלא מול לוחמים במשקל שלו.

GM1988

Well-known member
מי ראה את עומריקסיוש באייל גולן קורא לך?

אתמול העברתי בין הערוצים בזמן שאני מתארגן לישון, ואת מי אני רואה ב24?! עומרי וקסניה יושבים בתור אורחים ונותנים חוות דעתם על המתמודדים ששרו.

רותי167

Well-known member
ערב טוב מרי יקרה,איך התפספס לי לפגוש אותך,מחכה בקוצר

רוח לתחילת התוכנית

nicknick28

New member
איחולים לעצמי(ולמי שרוצה) לעונה החדשה של האח

צפיתי בכל העונות של האח הגדול, בחלקם יותר ובחלקם פחות אבל נראה לי שאף פעם לא לקחתי כל כך ברצינות אף עונה כמו האחרונה שהייתה.

אני מניחה שזה קשור לעובדה גם שהייתי חצי מובטלת באותה התקופה של שידור העונה וביליתי המון המון זמן בבית ומול המחשב ולפחות אצלי זה עובד בצורה שככל שאני צופה יותר בשידור החי ככה אני נקשרת יותר לדיירים ולסיפור בבית האח.

לא יכולה להגיד שלא נהנתי, היה מרתק ובניגוד להרבה אנשים שאני פוגשת שאומרים שהם "לא צופים בזבל הזה כי לא משעמם להם בחיים" אז אני לגמרי אחת שצופה ונהנית מהדרמה ומהצחוקים וממערכות היחסים בבית. וכמו שאני אוהבת לעשות יוגה או לאכול במסעדה,או ללכת לקולנוע אני נהנית מהצפייה באח הגדול. ואפילו נהנית כפליים מהשיחות פה בפורום על מה שקורה בבית,על הספקולציות,ההתרשמויות ההתערבות של ההפקה והסקנדלים .

מה שכן, כשהעונה הסתיימה שמתי לב שלקחתי דברים מאוד לא בפרופורציה. בסופו של דבר כל המתמודדים שם הם בני אדם (כן ,גם אלה שעיצבנו אותי עונה שלמה) ושבסה"כ מדובר בתוכנית ריאליטי ולא בחיים האמיתיים... תמצאו לי בן אדם שישימו אותו בתוך בית כזה ,יצלמו אותו 24 שעות ביממה ויכניסו אותו למצבים הזויים ולא יצבור לו שנאה כלשהיא ברשת.
גם הבנאדם לכאורה הכי נחמד וחתיך ואינטיליגנט וטוב לב יקבל את שלו מהמדיה.

נכון שהרבה מהשיח פה נעשה בהומור וזה חלק מהכיף של לדון בתכנית, להקצין ולהיות דרמטיים ולהשתעשע באבסורד שקורה על המסך אבל בסופו של דבר אף אחד שם לא באמת מלך מושלם,אף אחת שם לא באמת מכשפה וכולם בני אדם עם רגשות ונסיונות וטעויות וחיים פרטיים שהם אחר כך חוזרים אליהם.ובדיעבד מבינים כמה זה לא חשוב ולא משנה אם מישהו שטף כלים בתורנות שלו או שבר משימה באפיזודת שלושת החודשים הזאת שהייתה פעם.

אני חושבת על דודו למשל, כמה שהוא הרגיז אותי לפעמים,כמה פעמים תהיתי איזה מין בן אדם הוא שככה מדבר ומתנהג . ואני רואה אותו היום ,מתמודד עם אמא חולה ומטפל בה ומקדיש לה את החיים וחושבת לעצמי עד כמה זה לא משמעותי מה שקרה בתוכנית הזאת, היה עבר והחיים המשיכו.ואלו החיים האמיתיים של הבן אדם ולא סיר הלחץ ולונה פארק המניפולציות שעשו למתמודדים 3 חודשים כדי להגחיך אותם כמה שיותר בשביל הרייטינג.

נכון שהמתמודדים לא תמימים,ראו כבר מספיק עונות ונכנסים לשם ביודעין שמשתמשים בהם, עושים זאת תמורת הכסף והפרסום...זה אולי נותן לנו אפשרות לצפות בהם צוחקים,בוכים וכועסים 24 שעות ביממה,לאהוב או לא לאהוב, אבל זה לא נותן לנו זכות לשבור ולהשפיל אותם .

אז מה שאני מאחלת לעצמי(ואולי גם לכל מי שמעוניין) זה פרופורציות.
פרופורציות בצפייה,במחשבה,בשיח ובכל מה שקשור לאח הגדול.
מקווה לצפות הרבה פחות בשידור החי מאשר הייתי נוהגת בעבר - כמו כל דבר מהנה בחיים,שיהיה במידה. ולקחת את התוכנית הזאת כמו שהיא אמורה להיות - פשוט צפייה כיפית בתוכנית טלוויזיה ולא מעבר.

כבר מתגעגעת לשיחות ההזויות והמהנות פה בפורום ,בהצלחה לכולנו

אני בהמתנה

לכל הקיטורים כאן:
אוף כמה הם שרים .....
למה רק היא במטבח??
צ..ב..ו..ע..י..ם !!
עלאק התאהבו....
שתולה של ההפקה! יש לי מידע פנימי!!!
סיגריות כן וחלבונים לא?
וכן הלאה וכן הלאה

Danah85

New member
עונה אחרונה??

קודם כל - ייהיי !! :)
אני ממש מקווה שיכניסו הפעם אנשים שונים, לא כאלה שמכירים מליון אנשים בחוץ ויוצאים לאותם מועדונים.
מקווה שהאקשן יהיה קצת יותר מעניין מ-will they-won't they

ו...
תגידו... זו עונה אחרונה בכלל? או שרשת באמת קנתה את הפורמט ובפעם הבאה זה עדיין יהיה, פשוט במיקום אחר (גיאוגרפית) וברשת במקום קשת?

mol098

New member
עונה אחרונה ב"קשת", משנה הבאה זה עובר ל"רשת"

אבל "קשת" מתייחסים לזה כאל עונה אחרונה לכל דבר ולא מדברים על זה שזה עובר לזכיינית המתחרה, לכן זו הולכת להיות עונה באווירת פרידה וסגירת מעגל.

העונה האחרונה שזק האח הגדול והעורך. וזה מה שחשוב.

אם העונות הבאות ישודרו בקשת או ברשת זה ממש לא משנה, כל עוד זק שהרס את הפורמט והוריד את רמת התוכנית עד כדי כך שצופים רבים התביישו להודות שהם צופים בתוכנית הזאת לא יהיה יותר האח הגדול ולא יערוך אותן יותר לעולם. בעיקר אחרי העונה האחרונה שהיא בושה וחרפה לטלויזיה הישראלית שירדה לרמה הכי נמוכה בתולדותיה והוציאה שם רע לכל תוכניות הריאליטי.

rachela8

New member
גולסטאר זו התכנית הכי מגעילה

היום ראיתי את 3 הפרקים דבר כזה מגעיל שזה ממש בושה
ברלנד הדבר הכי מגעיל שקיים הרס את ארץ נהדרת ועכשיו את התכנית הזו,הוא ודודו בושה לטלויזיה,לא שייך לאח הגדול אבל דיברתם על תכנית מגעילה אז יש יותר גרוע,
&nbsp

GM1988

Well-known member
במחשבה שנייה - לא. זה נראה נוראי להחריד.

ניסיתי ממש ברפרוף את הפרק הראשון וזה דיי מיותר לפי דעתי.
מילא שהאח הגדול זו תכנית מציאות ומה שקורה שם ניתן לפירוש אישי.
אבל כשזה סתם מבוים על רעיון דומה - זה פחות עושה חשק.

למעלה