עוד קצת וזה מגיע
18.12

דני הזמיר 666

Member
מנהל
היה מת להיות רבע אדם, משי...

אבל...
קנאי נשאר קנאי...
כפי שהודה בעצמו, לפחות 3 פעמים בתוכנית..
הוא כזה מזוייף..
שאפצ'י אחד מקוקו, והכל מתפרק...

לספר לך משהו-שי הוא לא השמש ולא הכל סובב סביבו. כתבה נהדרת

נהניתי לקרוא.
כתבה חשופה וכנה.

דני הזמיר 666

Member
מנהל
אין לי שום בעיה עם זה שנהנית לקרוא..
שיהיה לך לבריאות...
אבל, בשבילנו הדבר החשוב, היחיד בכתבה...
זה מה שהוא אמר על שי..
אז אל תצפי, שלא נגיב לזה...
פה או בפייסבוק של ידיעות...
עד טיפת הסוללה האחרונה...

GM1988

Well-known member
קשה להגיד על עומרי וראיון איתו "כנה" או "אמיתי".

בין אם זה היה בתוך בית עם מצלמות ובין אם זה בחיים האמיתיים - כשרואים בן אדם כ"כ חשוף (יותר מכפי שהוא חושב או מנסה להיות) ורואים מה היה בתכלס - קשה לי באופן אישי להתייחס אליו ברצינות או למצוא בדבריו כנות, כי זה או שאתה כן או שלא.
זה לא מתחיל מהיותך דייר בבית האחד הגדול, או בן אדם פרטי בביתך או עובר אורח רגיל ברחוב. זה לא ככה.

עומרי מנסה לעבד את זה למקום כזה שיענו מה שהיה בריאליטי זה סיר לחץ ושם זה משהו אחר ובמציאות זה משהו אחר - אז לא. סורי. זה אותו הדבר.
נכון, שם הם יותר מתחרפנים מרוב שיעמום וחוסר מעש, וזה טבעי ומובן, ולא חסר גם כמה משקיעים בהפקה למצוא רעיונות לחרפן אותם עוד יותר.
אבל שוב - אדם כפי שהוא באמת נשאר אותו אדם. מעט מחורפן, מעט כזה או כזה, אבל בבסיס הוא נשאר מי שהוא.

עומרי הראה שבבסיס שלו הוא בחור קנאי ופחדן שחשובה לו התחרותיות והתשומת לב מאחרים כדי להרגיש טוב עם עצמו.
והפוזה הזו של איזה זכר אלפא שהוא עובד איתה כדי להציג משהו אחר שלא באמת נמצא בתוכו, מראה את החוסר ביטחון שהוא מנסה להחביא.

זה בגדול מה שאני למדתי מעומרי, למרות שבתכלס, הוא יכול להיות אחלה בחור בלי כל זה, אבל זו הדרך שהוא מכיר וחי לפיה.

הראיון היה כן או אמיתי כמו תמיד בראיונות עם עמרי ובמה שקשור

בו. זאת הסיבה שהתחברתי אליו ובעונה קודמת לדנית. אנשים חשופים, כנים הם אלה שמעניינים אותי ובנוסף חייב להיות בהם טוב לב.
בעמרי, כמו לרוב האנשים יש חששות, לפעמים תחושות קנאה והוא לא מנסה להסתיר. הוא שקוף.
מעבר לזה, הוא מותק של בן אדם. הוא באמת מנסה ויש לו רעיונות והוא מנסה להעביר לספורטאי העתיד דרך ואמביציה, השגיות ועבודה קשה ומצליח גדול. הרבה לפני האח הגדול הוא זכה במאמן השנה.
עמרי, דנית הם הסיבה שיש טעם לראות את האח הגדול. הם שקופים והם מקסימים בעיני.

icecoffee68

New member
לא הייתי נסחפת עם המצוין והמעניין

אני לא מתכוונת להתייחס ליחסי עומרי- שי חי. זה פאסה וזה לא מעניין.
ביננו, גם היחסים שלו עם קסניה לא ממש מעניינים אותי.
מה שמפריע לי זה הצורך של מתמודדים, ובמקרה הזה של קסניה לציין שהם לא ראו עונות קודמות. זה שקר גס!
יודעים מה? לגבי קסניה נגיד ש... אבל זה שהם ממשיכים עם השקר הזה שעומרי לא צפה בעונות קודמות זה כבר שיא הפאטתיות. הוא צפה כמו אחרון המכורים. הוא נחשף בשקר הזה במהלך העונה לא פעם ולא פעמיים... הוא ידע מקומות בגמר, סיטואציות מהיום יום של דיירי עונות קודמות, הוא שחה בפרטי פרטים במה קרה איתם אחרי, באיזה משימות היו וגם מי לקח חלק באיזה תפקיד.
אז למה השקר המפגר הזה? מה הוא בא להוכיח?
&nbsp
וכן, בדבר אחד אני מסכימה עם עומרי. מי שלא אוהב אותו - שונא אותו. לפחות אני. וזה לחלוטין בלי שום קשר לשי חי. השנאה שלי כלפיו רק הלכה וגדלה דווקא אחרי היציאה של שי חי מהבית. הוא ייצור דוחה בעיני. אז והיום.

הייתי אנדרסטטימנט עם המצויין והמעניין. ממש אהבתי את הכתבה.

קסניה במקרה זה ציינה ואני מאמינה לה שלא ראתה את האח הגדול, לגבי עמרי הוא אמר שראה כמה פרקים והוא חבר מאד טוב של נופר, כך שסיפרה לו הכל. בגלל שלי יש את התכונה הזאת לזכור כל מה שאומרים( בדכ השטויות) ואנשים תמיד צוחקים עלי, כן ממש ראית רק כמה פרקים מהמירוץ למיליון, למשל,הכל את יודעת, אני אפילו לא מנסה להסביר. עמרי בדיוק כזה. הוא קולט וזוכר כל מילה. הוא ידע מה הולכים לעשות בעונה שלו עוד הרבה לפני. בדכ ניחש את המשימות. קישר.
יש הרבה שאוהבים מישהו ואז שונאים את מי שמצטייר נגדו. בעונה האחרונה אהבתי את עמרי וחיבבתי עוד כמה, את השאר נמנעתי מלראות, כמו בחיים, שאני מתרחקת ממי שעושה לי תחושה של עבד כי ימלוך, או שמקטין אנשים מסביבו.

מילימק

New member
מרי מרי איזה חודש! גם האח הגדול מתחיל

וגם הודיעו שגאנס יופיעו בארץ שוב!!!! עם סלאש!!

adonpoz1

New member
האח הגדול (יורם זק) יכנס לבית האח הגדול?

פורסם פרומו נוסף של האח הגדול ואם תקשיבו לו טוב יש משהו מרמז כל כניסה אפשרית של יורם זק להאזנה כנסו!
ותחליטו אני חושב שכן!

inbary1

New member
עם יד על הלב...

מי התגעגעגעגעגעעעע?! למי מדגדג בקצות האצבעות?!

לי... לי.....!
בואנה אנשים, התגעגעתיייי..... lol

Yalush2

New member
תראי גולסטאר 4, העונה מצחיק בטירוף ובערך חצי היו באח

הגדול . ברלד מצחיק בטירוף ולדודו יש שם יציאות שאת לא מבינה כמו לדוגמא
דודו על משה דיין ״ מה יש לו בעין אולי שעורה?״
ברלד: י״ושב ראש איגוד המפגרים העולמי חחח״
צריך לראות כדי להבין .

שרי48

Well-known member
תודה יאלוש על כל העידכונים שאת מביאה לנו.

גולדסטאר 4 אכן מצחיק בטירוף.

למעלה