חדשות ועדכוני קאנטרי

מדהים!!

באמת כיף! היא נשארה מדהימה. יש ביניהם כימיה טובה ושניהם נראים טוב בקליפ.

LeAnnDylan

Well-known member
סינגלים חדשים לטיילור ומירנדה

טיילור סוויפט ומירנדה למברט ולהקתה פיסטול אניז מופיעות בפסקול החדש של משחקי הרעב. טיילור סוויפט עם שיר חדש שכתבה במיוחד עבור הפסקול "Eyes Open" ומירנדה ופיסטול אניז עם השיר Run Daddy Run.
מה דעתכם על השירים?

LeAnnDylan

Well-known member
הצצות לאלבומה החדש של ליאן ריימס

אלבומה החדש של ליאן שיקרא Spitfire עתיד לצאת השנה בסתיו (תאריך רישמי עדין אין) בנתיים ליאן מתגרה בנו עם הצצות לאלבום (שאגב הולך להיות האלבום האחרון שלה עם חברת Curb ויש שאומרים ששמעו שירת מלאכים מזמרים הללויה... ליאן מצידה טוענת שאין לזה שום קשר לתביעה שהגיש טים מקגרואו נגד החברה)
בקישור הבא תוכלו למצוא האזנות קצרות לשירים What Have I Done, Better Off (שכתבה וויטני דאנקן), I Do Now ו-Spitfire.

LeAnnDylan

Well-known member
מירנדה למברט בדואט עם קלי קלרקסון

קלי קלרקסון הפתיעה את מירנדה על הבמה באחד המופיעים שלה בקולוראדו. יחד הן שרו את שירה של קלרקסון Stronger ואת שירה של למברט Gunpowder and Lead

אני מופתעת לראות

שהקולות שלהן משתלבים טוב ביחד. אני גם אוהבת את שיר הזה של קלי.

LeAnnDylan

Well-known member
סטיל מגנוליה לא התפרקו?

בתחילת השנה היו שמועות שצמד הגייז הזה שרק דרורית אוהבת התפרקו. אבל מסתבר שהצמד הולך להופיע באירוע קאנטרי שיערך בסוף החודש בווגאס. שם יופיעו גם אדנ'ז אדג', גלוריאנה, איירה דין, קיפ מור ועוד כל מיני אמנים חדשים שבטח רק רווית ואני מכירות
את האירוע הזה ינחו זאק בראון בנד. סתם למקרה שתהיתם.
אז, אני מניחה שדרורית יכולה לחזור לישון בלילה

LeAnnDylan

Well-known member
קית' ובראד ב-Opry Guitar Jam

קית' אורבן ובראד פייזלי הצטרפו לריקי סקגס, סטיב וורנר ומרטי סטוארט לספיישל Guitar Jam בגראד אול אופרי
וביצעו את השיר Working Man Blues
הם כאלה מגניבים!
ואוי התחת של קית' כזה סקסי

LeAnnDylan

Well-known member
ג'ניפר נטלס מנטורית בתוכנית חדשה

ABC מעלים תוכנית חדשה שנקראת Duets. לתוכנית ארבעה מנטורים- ג'ניפר נטלס, קלי קלרקסון, ליונל ריצ'י ורובין ט'יק. ארבעת המנטורים ישוטטו ברחבי ארה"ב בכדי לחפש את הכוכבים הבאים של עולם המוזיקה.
עד כאן זה נשמע זהה לכל פורמט ריאלטי אחר שקיים. השוני מגיע בדמות דואטים שהמתמודדים יבצעו מידי שבוע עם המנטורים שלהם. כן כן, שמעתם נכון, דואט ג'ניפרי כשר למהדרין מידי שבוע
אושר!!
פה אתם יכולים לשמוע את המנטורים /www.facebook.com/photo.php?v=10151376381535103" target="_blank" rel="nofollow">https://www.facebook.com/photo.php?v=10151376381535103" target="_blank" rel="nofollow">מדברים על התוכנית ומנסים להסביר איך זה ילך.
ואם כבר ג'ניפר נטלס וליונל ריצ'י. את הדואט המהם שלהם ל-Hello כבר שמעתם?
אם לא, העלתי לכם אותו ליוטיוב. טוב, מתקנת, יוטיוב לא מרשים לי להעלות את הקליפ ומאיימים עליי שהם יחסמו לי את החשבון

אז הנה בפליקס.

נשמע כמו תכנית כיפית

משהו שאני באמת אראה
מי זה רובין ט'יק?

הגרסה החדשה של הלו מעולה! בריפיט כבר מאתמול. פשוט כיף. למרות שני קולות ששונים לגמרי במהות, הם טובים ביחד.

limors2

Active member
ווהו! מתי זה מתחיל?

אין לי כח ללכת לבדוק באתר הסדרות שלי, זה ידרוש ממני לעשות לוג-אין.

LeAnnDylan

Well-known member
כן אמת שגם אני לא שמעתי על זה

כשכתבו שהיא אושפזה חשבתי שזה בגלל הניתוח שהיא עברה אז לא ממש התייחסתי לזה כי היא כבר כתבה באותו זמן שהיא אחרי ומרגישה יותר טוב.
כתוב אגב בכתבה שוינס גיל נקרא להופיע במקומה ומישהו כתב בתגובות שם שהוא בטח נתן להם תמורה לכסף שלהם.
לא יודעת מה איתם, אם אני הייתי הולכת לראות את ליאן ומקבלת במקום את וינס גיל הייתי יורה במישהו. רק אומרת..

קריסטיאן שר!!!

זה באמת שיר ברוח האלבום הקודם. חבל קצת, כי התגעגעתי לסגנון היותר ישן שלהם. סה"כ זה שיר ממש טוב, ואני שמחה שקריסטיאן שר.

למעלה