חדשות ועדכוני קאנטרי

LeAnnDylan

Well-known member
טעימה מהסינגל החדש של פיית' היל

הסינגל יקרא American Heart האתר של טייסט אוף קאנטרי ניתן לשמוע טועימה ממנו.
בעיניי הוא נשמע נהדר
מה דעתכם?

קצר מידי אבל נשמע טוב!

יאללה שתוציא אלבום!
אגב, היום זה היומולדת שלה אז, מזל טוב:)

LeAnnDylan

Well-known member
ליטל ביג טאון מופיעים אצל אלן

טווב, אז לא בדיוק חדש, זה היה לפני קצת יותר משבוע אבל בגלל שאף אחד לא פירסם את זה כאן, הנה ההופעה שלהם עם Pontoon אצל אלן דג'נרס.
קארן הצחיקה אותי בסוף כשהיא נשמעה קצת כמו פנגירל טיפוסית ואלן סוג של לא התייחסה אליה

LeAnnDylan

Well-known member
קלי קלרקסון עושה צעד נוסף אל עולם הקאנטר

אחרי שקיבלה מועמדות (יש האומרים מוטלת בספק) לזמרת השנה בטקס ה-CMA הקרוב, קלי קלרקסון עושה צעד נוסף לעבר עולם הקאנטרי ומחליטה לנטוש את מדינת הכוכב הבודד עבור עיר החלומות הבלתי נגמרים של אמני הקאנטרי - נאשוויל.
בנובמבר הקרוב קלי הולכת לשחרר אלבום אוסף שיסגור מעגל של 10 שנים מאז הזכיה באיידול והשמועות אומרות שהמעבר לנאשוויל הוא על מנת להקליט כמה שירים עם מפקי קאנטרי בכירים בתחום.
בתגובה קלי אמרה: "זה כמו בטקסס, אבל אני יכולה לעבוד מכאן. כולם בעולם הקאנטרי כאן. אומנם אני אוהבת מוזיקת פופ, אבל אני חושבת שבגלל שאני דרומית, גם במנטליות, אני מסתדרת טוב יותר עם כל המירנדות (למברט), הבלייקים (שלטון), הג'ניפריות (נטלס) והריבות (משמשים)." כמובן שזה לא מזיק גם שקלי יוצאת עם הבן החורג של ריבה מקנטייר ושהוא גר בנאשוויל...

אז מה דעתכם? אוהבים את קלי בסגנון קאנטרי או מעדיפים שתישאר בעולם הפופ?

LeAnnDylan

Well-known member
האמת..

אני אומנם מתעליה ובהחלט למי איכפת מה היא שרה כל עוד היא שרה אבל אני כן מעדיפה אותה מחוץ לעולם הקאנטרי. כאילו, שתשיר דואטים מידי פעם עם כל מיני מירנדות כאלה. בכיף.. אבל אני יותר אוהבת אותה בפופ/רוק.

למעלה