גם אנמיה וגם סיכוי לסוכרת הריון- צריכה לעבור העמסת סוכר 100 בשבוע הבא.
אם זה סוכרת- אין לי ממש מה לאכול כי לצערי רוב האוכל שלי מתבסס על פחמימות וסוכרים (לא בריא, אבל זו המציאות ואני סופר בררנית).
בנתיים התחלתי לקחת כדורי ברזל שנקווה שלא יעשו בי שמות... ומנסה למצוא כמה שיותר מזונות עשירים בברזל שאני כן אוכלת כדי להתחיל לאכול כי בשר זה ממש לא הקטע שלי ברגיל ובהריון במיוחד- לא מסוגלת לאכול בשר בקר...
 
וסתם, זה היה יום ארוך ומייגע ובאמת נקווה שמעכשיו יהיה יותר טוב. עשה טוב ללכת לישון ופשוט לקום כמו חדשה....
אני מקווה שהתוצאות הבאות יהיו טובות יותר.
בלי קשר לבדיקות אני חושבת שעדיף שתמצאי דברים שהם לא פחמימות וסוכרים שאת אוהבת ומוכנה לאכול (עדשים? שעועית? קייל?)
אמנם ברוב המקרים לאחר הלידה לא תהיה סכרתית, אבל היא בעלת סיכוי גבוה לפתח סכרת (סוג 2) בהמשך הדרך. לכן, אם אכן יש נטיה, מומלץ להתחיל בשינוי התזונתי כבר עכשיו, כפי שהומלץ על ידי משתתפים אחרים בשרשור.
אני מצרפת לך המלצות לתזונה מצילום מסך של הספר. אני לא מסכימה עם כל מה שהיא כותבת (למשל, לא תמיד אפשר להמנע מתרופות או חיסונים), אבל אני חושבת שמילוי אחר ה- guidelines האלו בהחלט יכול לשפר את הבריאות.
אחפש את הספר.
אני באמת מנסה להפחית בפחמימות וסוכרים ולאכול מסודר ובריא כמה שאפשר אבל אני גם בררנית ואצלי לא ממש עובד הקטע של לאכול משהו שלא טעים לי. אני פשוט לא מסוגלת...
 
אבל כן עשיתי חיפוש ומצאתי כמה דברים עשירים בברזל ועכשיו גם שמצאתי תרמוס לאוכל שבאמת שומר על החום- אני לוקחת לעבודה יותר ירקות ואנסה גם לשלב דברים אחרים שיחזיקו מעמד.
חשוב גם לזכור שתזונה טובה, במיוחד בהריון ובהנקה, זה לא רק ירקות ופירות. עכשיו הזמן לאכול הרבה יוגורט מלא (בחנויות טבעיות יש יוגורט של White Mountain, מגיע בצנצנות זכוכית. הוא הכי מומלץ כי בישלו אותו 24 שעות ויש בו ים של חיידקים טובים), ביצים, פה ושם סרדינים ובשר אדום, ומומלץ מאוד גם כפית שמן דגים. יש כאלו שיש להם טעם לימון משגע ואין בכלל טעם לוואי של דגים. אפילו הילדים שלי לוקחים בלי תלונות ומענות, דבר נדיר לכשעצמו.