ההכרזה על זהות הדוקטור הבא

timetraveler900

New member
ההכרזה על זהות הדוקטור הבא

השרשור לדיון על זהות הדוקטור הבא.

לסמן
או
היכן שצריך!!

מוגלי7

New member
ולמי שלא ראה, הדוקטור הבא הוא

פיטר קפאלדי, aka קייקיליוס מהפרק של פומפיי, ג'ון פרובישר בטורצ'ווד 3 ולמרבה האירוניה, שיחק את W.H.O Doctor בסרט החדש של בראד פיט, world war z.

AvivZ41

New member
אה לא שיניתי את הדעה שלי מאז

ראיתי עוד דברים איתו חוץ מהמר פרובישר הזה והאיש מפומפיי, ויש פוטנציאל

Lhuna1

New member
מחשבות ראשונות

הייתי מעדיפה דר' צעיר יותר, עם יותר פוטנציאל ל"קראש" ולמתח מיני כלשהו בינו לבין הקומפניונית.
בכל זאת הוא גבר מאוד נאה לגילו
(מקווה שיהיה בלי הזקנקן).

לא מכירה את השחקן בכלל, וזוכרת אותו רק במעורפל מהתפקידים הקודמים בעולם של הדר'.
לא מתכוונת לחפור עליו יותר או לראות משהו אחר בכיכובו, מעדיפה לקבל אותו נקי בלי דיעה קודמת.

הכי הפוך!

אני כל כך שמחה שהם לא המשיכו בקו של דוקטור צעיר. אנשים כבר התחילו לחשוב שזה קטע שהדוקטור נראה יותר צעיר ככל שהוא מזדקן. wired.

Talpa europaea

New member
אני אתך בקטע הזה- פאנגירל עם כל החבילה

מזלי שמבחינתי החדש סקסי בהחלט (כן כן למרות פערי הגילאים)
(רק מה, אני שונאת במיוחד כשהוא מופיע עם כל מיני זקנים יצירתיים על הפרצוף, עוד סיבה מבחינתי לא לסבול דרמות תקופתיות)

הוא כל כך שווה מבחינתי עד שעכשיו השאלה הגדולה היא מי ילוהק למאסטר? אני כבר בכוננות פאןפיקשן

טוב זאת לא הייתה הכזרה על דוקטור חדש אם לא היו הרבה הודעות של ספקנות ובאסה...תמיד אח"כ מלא חוזרים בהם ואני בטוחה שזה יהיה מקרה מובהק כזה.

אני מסכימה איתך

בקשר לסקסי. לגמרי אפילו. הרבה יותר מושך לדעתי ממאט, ואולי אפילו יותר מטננט.
אבל אל תתיחסו אלי. יש לי קטע על גברים מבוגרים יותר מאבא שלי. אוי, זה מוזר להגיד את זה ככה

אבל זה נכון. במיוחד אם הם בריטים *אהמיולוריאהמ*

Lhuna1

New member
אני מסכימה שיש לו פוטנציאל סקסיות מסוים

למרות הגיל (ואני עוד הרבה יותר מבוגרת משתיכן...) זה בהחלט לא מקרה אבוד

Talpa europaea

New member
אוי חחח

אגב הדוקטור של סמית' מבחינתי היה לא סקסי בכלל (להבדיל מהשחקן האטרקטיבי) אז אחרי שחויתי כמה שנים של יובש מוחלט והשענות על שני הדוקטורים שקדמו לו, אני יכולה לומר שגם אלו שלא ידלקו ככה על קלפדי יכולות ויכולים להחזיק מעמד חחח הןם ישרדו

ailag

New member
אחת המלוות הכי נערצות

היתה זו שלא היה לה קראש או מתח מיני איתו.

ויש לו איזה קסם אישי. לא משיכה - קשה לי להמשך למישהו 25 שנה מעליי :p - אבל בטורצ'ווד אני זוכרת שהדמות שלו במיוחד היתה מעניינת וחשובה לי. גם מבחינת הסיפור אבל גם מבחינת איך שהוא העביר אותה. אז הוא יתאים, לדעתי.

למעלה