ההכרזה על זהות הדוקטור הבא

נראה לי ראיתי את זה

בכלל, כל נושא המיניות בסדרה מאוד מרתק. בעיקר בהתייחסות לג'ק, וגם קצת לריבר. הם דמויות אנושיות (כמעט) לחלוטין, אבל הן נולדו או חיו תקופה גדולה מחיהם בעתיד הרחוק, ושניהם כתובים ככה שהמבט שלהם על אהבה וקשרים בין-אישיים שונה משלנו, בצורה דיי מושלמת, לדעתי.
אתמול ראיתי את הפרק הראשון בטורצ'ווד שיכולתי להגיד שבאמת אהבתי- עונה 1 פרק 12- קפטן ג'ק הרקנס. העלילה של שני הקפטנים והצורה שג'ון הגיש את זה הייתה פשוט מקסימה.

limors2

Active member
יאי!

הייתי קצת "מה לעזאזל" אתמול, אבל עכשיו כשראיתי את הראיון איתו בספיישל של ההכרזה אני מתרגשת
הוא נראה מוצלח ואני ממש אוהבת את זה שהוא מעריץ של הסדרה מגיל קטן ואפילו כתב עליה לעיתון בגיל 15

כשהוא נכנס ממש אחרי שהכריזו עליו היה לו כזה וייב מרושע. לא הכי הולך עם הדוקטור אבל יכול להיות מעניין. דוקטור ציני

ולא מפריע לי שהוא שיחק בפומפיי. אני לא מכירה אותו בכלום חוץ מזה.

limors2

Active member
לא ראיתי.

רק את עונות 3-4. ואם הוא היה בהן, לא זוכרת אותו.

ailag

New member
עונה 3 של טורצ'ווד

הוא ההוא שדיבר עם החייזרים בתור הנציג של בריטניה.. החנאבץ החביב הזה שלא ידע למה הוא נופל.

והנה רשומה אדירה

שתסביר לכל המעוצבנים למה אנחנו חייבים כבר דוקטור מבוגר, ואז אולי תפסיקו להתלונן על קפלדי.
התחברתי כמעט לכל מה שהוא כתבשם, במיוחד מספר 5 ו4, וכמובן 1.
אין לי בעיה לתרגם אם מישהו רוצה, רק רציתי לשתף לפני שאני אאבד את הדף XD

והנה עוד אחת

הרבה יותר נחמדה וקלילה.

ועדיין יש לי צמרמורת מהרעיון של הפגישה בינו לבין ריבר. In a good way, yeah?

Talpa europaea

New member
לינקים נהדרים, תודה:)

אבל דבר אחד בבאזפיד שדורש תיקון- קפאלדי לא חמוץ...הוא פשוט סקוטי

Talpa europaea

New member
גדול לגבי החמיצות

נראה לי שלא צריך להתאמץ לשכנע שזה אחלה ליהוק, לא כשהפנדום במצב אקסטזה כבר יומיים

ממה שאני ראיתי, יש גם הרבה אנשים

שלא ממש מרוצים. כל הפלורליסטים הפתוחים שרצו שהדוקטור תהיה שחקנית לא מוכרת שחורה בת 15. טוב, אולי לא בת 15.
ועכשיו הם קיבלו גבר לבן בן 55 שמשתתף בסרט דיי מצליח שרק יצא, וכבר כיכב בעבר בסדרה או שתיים. Poor them.
מצד שני, זה בדיוק מה שאני רציתי (חוץ מזה שהוא לא ג'ינג'י). אז אני אופטימית. גם ממה שכבר ראיתי אותו משחק, הוא שחקן מצויין.
אופטימיות!!!

Talpa europaea

New member
מענין הרושם שאני קיבלתי הוא הפוך

של המון התרגשות שמחה ואובססיה, זה מגיע לרמה שגם העיתונות קלטה שכל פיסת מידע בנושא עכשיו תקבל רייטינג עצום אז באים עם כתבות כאלה הזויות ומאולצות, למשל "האם קפלדי יהיה מסוגל להפסיק לקלל", או כתבה על כמה הוא מוקיר את אישתו...חחח

וממה שראיתי לא אלו שרצו מגוון פנים לדוקטור שמבואסים מהבחירה אלא בעיקר בנות בכייניות, והפאנדום נהנה לנפנף להם לשלום

שמרתי לעצמי כמה דוגמאות
http://mistressharkness.tumblr.com/post/57489452584
http://wosaf.tumblr.com/post/57413717364

שלא תביני אותי לא נכון, אני לא נגד פאנגרליזם

פשוט ההתחיסות לדוקטור מסוים עם התחושות האלה, ולא לדמות של הדוקטור ולכל השחקנים ככקולקטיב פשוט ממעיטה מהערך שלו כדמות, לדעתי.

אני בעד להתחיל לעשות שיפים עם הרטנל.
...
...
...
פאנגרליזם זאת אחלה מילה. אני חושבת שאני אתחיל להשתמש בה יותר.

ailag

New member
האאאא מה אם באמת היו עושים שיפים

בין דוקטורים? נניח היו עושים שיפ של הדוקטור השמיני סלאש הדוקטור הרביעי.. והיה יוצא הדוקטור השני.

למעלה