אתה לא לבד
בראד מקבל עריכת ראסל האנץ, ואם תעצום עיניים הוא גם קצת נשמע כמוהו.
אני מוצא את עצמי נהנה מאד מהעונה הזאת, באופן מפתיע. בשנים האחרונות תמיד הייתי מתוסכל מזה שמוסיפים כל פעם טוויסט אחר, אז העובדה שהוסיפו איזה 10 טוויסטים שונים בבת אחת די מרעננת וגורמת לזה להיראות כמו משחק אחר לגמרי.
מישהו מוכן להסביר לי מי את לורה? ומוניקה? מאיפה הקריצו אותן ולמה אני לא זוכר מה הם עשו בעונה שלהן?
אני שמח שהמהלך של הדחת בראד עלה כבר בפרק הזה, זה אומר שיש מצב שעוד איזה ארבעה פרקים זה יקרה
. שתי הבנות חמודות וסיירה קיבלה קצת זמן מסך בפרקים הראשונים שזה מעודד. אני מקווה שבפרק הבא הן יקחו שניים מהבנים, יכרתו איתם ברית ויעיפו משם בראד. בהנחה שהם יפסידו שוב. והם יפסידו
.
קולטון כזה אפס, הוא אמנם ייצר לא מעט דרמה בעונה שלו, אבל לפרוש? אתה רציני? כזה לוזר. ומה ההפקה מחזירה אותו אם היא אישרה (דה פקטו) שהוא פרש מהמשחק? ביזיון.
נראה לי שיהיה קצת מביך בלילה ברידמשן איילנד
אלא אם כן מריסה פתוחה לעניינים מעניינים
אני בעד אראס וויטס, לא יודע למה. את אראס אהבתי בעונה שלו, אבל אני חושב שזה היה בגלל הברית עם סירי. ויטס פשוט נראה לי האדם הכי חכם בשבט שלו, והוא מאד רהוט ורדיופוני (כמו אראס, בעצם), אז אני אשמ חשיישאר
מסכים איתך מאד לגבי קנדיס, היא אחת ממש אנדר-רייטד. אהבתי אותה עוד בעונה הגזענית כשהיא הייתה עם פנר.
היו לי עוד מחשבות אבל הן נעלמו, אולי מחר אני אזכר.
אבל בגדול, אני מאד נהנה מהעונה הזאת.