הפרק הראשון של TUF - לב מגן

BeniTaz

New member
לינק ישיר לפרק ודעה על הקרב של לב

http://www.fightvideomma.com/2012/09/tuf-season-16-episode-1-video-ultimate.html

לב מגן כל כך קטן ליד היריב שלו.. הוא צריך להיות LW או אפילו FW. אי אפשר להתרשם יותר מידי ממה שקרה שם.. לב פעם אחת לא הגן כמו שצריך על הסנטר וחטף. לא נורא.. נקווה שזה לא ישבור אותו והוא עדיין ייצג בצורה מרשימה את ישראל הקטנה. רק למה כתבו שהוא מגיע וגאס? אולי הוא מתאמן שם אבל הוא לגמרי מישראל!

אגב.. לוחמים ברמה גבוהה מאוד. עושה רושם שבעונות האחרונות של TUF ה-UFC שיפרו בצורה משמעותית את הסקאוטינג. הגיע הזמן באמת..

vulcan20MM

New member
"נלחם מ..."

לא חושב שזה קשור לארץ המוצא שלו, אלה למיקום המחנה שלו.

לדוגמא כשג'ון ג'ונס עולה לקרבות, באפר מציין את ניו-מקסיקו, למרות שבתכלס בונס מניו-יורק.

*אם אני לא טועה לב מגן עשה מחנה אצל אקסטרים קוטור.

ואני יותר ממסכים איתך שלא היה לו מה לחפש בWW נגד פאקינג לוחמים שנראים כמו MW.

הוא לכל היותר LW, כאשר לפי המבנה גוף גם אני הייתי נותן לו FW.

BeniTaz

New member
צודק
..

פשוט האמריקאים רגילים ל-"נלחם מ.." כנראה אין להם יותר מידי משמעות כמו לוחם שמגיע מישראל ומתאמן בארץ אחרת.

sgracie

New member
ללב יש גם אזרחות אמריקאית כך שיכול להיות שזו

הסיבה

isrhammer

New member
תודה רבה

כשראיתי אותו הולך לזירה, דפק לי הלב.... עד עכשיו דופק לי הלב

כל הכבוד על האומץ לנסות ולהצליח או לסכן את הכל.

דמיינתי את עצמי במקומו ואני יכול להבין למה הוא הפסיד, הלחץ, ההתרגשות, הרגשתי כאילו אני שם במקומו והתחלתי לרעוד..

אדיר לראות לוחם ישראלי מגיע לשם.

כל הכבוד ללב, למרות הכל..

hectorz

New member
מה באמת הרמה של הישראלים ב bjj?

קודם כל לב אחלה בן אדם, יצא לי פעם קצת להכיר אותו ואני מאחל לו כל טוב.

להצהרה "בישראל הרמה של ה bjj היא יחסית גבוהה" האם זה באמת נכון? שאני מסתכל באתר הזה:

http://www.ibjjf.org/results.htm

אני כמעט ולא רואה מתחרים בישראל שזכו במדליות באליפויות אירופה. למעשה חוץ מאילן תורג'מן ואלכס (לא זוכר את שם משפחתו) שזכו במדליות ב 2004/2005 אני לא רואה שם ישראלים (מקסימום פיספסתי שם אחד) בוודאי לא בשנים האחרונות. ברור לי שיש פה גם עניין של תקציב ופוליטיקות...

אם אין לנו נוכחות באליפויות בינלאומיות על סמך מה ההנחה שה bjj בישראל ברמה גבוהה? אני ממש לא בקטע של זלזול, באמת לא, פשוט מעניין אותי למה אנשים אומרים את זה מבלי שיש עובדות בשטח, אשמח אם אני טועה כד"א ואכן יש לישראלים הישגים שמתועדים באופן רשמי (יש מספיק "אלופי עולם" פה בארץ בכל מני אמנויות לחימה... שלא באמת מוכרים ע"י אף גוף)

sgracie

New member
פיספסת בגדול

רק ב2007 יש 3 אלופי אירופה ישראלים:
אני בסגולות עד 100- מקום ראשון
עידו פריינטה חומות לא זוכר משקל - ראשון
חיים גוזלי שחורות סיניורס לא זוכר משקל - ראשון

היו גם מקומות שניים ושלישי

vulcan20MM

New member
לצערנו, כן...

הלוחמים היחידים שמקבלים הזדמנות שניה, הם אלה שכבר נכנסו לבית, והפסידו בקרב הראשון שלהם שם (וגם אז, רק ה2 שהכי הרשימו...).
צריכים להיות אמיתים:

לב מגן נראה רע, רע מאוד אפילו...

למען האמת, ידעתי שהוא הולך להפסיד, מכיוון שהלוחם שניצח אותו הופיע בטריילרים של העונה בבית (מה שאומר שמן הסתם הוא עבר את המוקדמות).

אני מקווה שלב ידע להתאושש, ויוכל להתנחם בעובדה שאף לוחם לא מושלם, גם האלוף האגדי GSP הפסיד בנוקאאוט.

mikebenavi

New member
אתן לכם את דעתי הענייה

אני מתגורר בארצות הברית ומאמן MMA בארצות הברית כבר כמה שנים טובות
אצלי, הסיפור הוא אחר. לקחתי בחורים בלי שום רקע באומנויות לחימה ולימדתי הכל בצורה הבסיסית ביותר מהימידה עד ל BJJ ברור שבשלוש שנים אי אפשר להפוך אף אחד לחגורה שחורה
או לגרום להם לזכות באליפות העולם אבל לפחות יוכלו להגן ולתקוף בקרקע בקרב MMA
כמובן שכולם החלו בקרבות חובבניים שכמה מהם היו ברמה גבוהה מאוד, השתפרו תוך כדי תנועה, נהיו יותר טכנים עם הזמן וגם חלק מהם הפכו למקצוענים וניצחו גם את הקרבות האלה.
מה שאני בא להגיד לכם זה לא שאני מהלל את כישורי אימון ה MMA שלי אבל כן יש משהו במנטליות האמריקאית שאין ולא היה לישראלים וזה הווינריות בספורט.
גם לחברה שלי יש עבודות ואין לי פה מתקנים ברמה גבוהה אבל יש לי פה בחורים שיעלו מול כל אחד ובכל זמן לזירה או לכלוב והפסד זה הדבר האחרון שהם חושבים עליו
אין אגו ופוזות פה ופוליטיקה בין מאמנים ומכונים. מאותה סיבה ששחקני כדורגל אצלנו חושבים שהם סופרסטארים ובתכלס הם אפסים כך גם שאר ענפי הספורט.
אם רוצים לקדם את הספורט יש דבר אחד שצריך לעשות וזה להתחרות!! כמה שיותר מול מי שיותר! ואם לא מוצאים יריבים בארץ, אז לצאת החוצה או להביא לארץ
רק ככה הם ידעו איפה הם עומדים.
על כל 3 אנשים שמנסים לקדם פה את הספורט ישנם 10 שמלכלכים עליהם בגלל פוליטיקות פנימיות אז ככה כלום לא ילך פה
וגם אם נועד להט יגיע לאנדר קארד או לא ב UFC הוא לא יהיה חייב את זה לאף אחד פה אלא למכון שאליו הוא שייך ששם מתאמנים חלק מהטובים בעולם(אז קשרים תמיד עוזרים)

באסטר1

New member
למען האמת

לב מגן לא הזכיר את הצורה שבה הוא נלחם בארץ בכלל
הוא נראה קטן מידי מול הלוחם מולו שנראה 2 משקלים מעליו

הקטע שהסיכוי שהוא יקבל עוד צ'אנס בUFC נמוג..אלא אם כן הוא פתאום יתחיל לתת KO והכנעות בארגונים אחרים אולי תוך שנתיים-שלוש יקבל צ'אנס
כרגע זה נראה שהצ'אנס שהקריירה שלו תמריא התרסק וחבל

vulcan20MM

New member
אתה יודע מה הכי מעצבן?

שזה שנתן לו את הנוקאאוט, לא נראה כזה סטרייקר מטורף.

אומנם בטוח יש לו KO POWER, אבל לא ממש התרשמתי מהטכניקה.

מנגד, לב נראה דיי קפוא, לא ממש זז, לא ישם התקפות, שימוש דליל ביותר בג'בים.

והשיא - הוריד ידים, ודפק לו חיוך, מה נסגר???

מה הוא חושב שהוא מאצ'ידה?

אתם בחיים לא מוריד ידים מול יריב...

לא יודע מה עבר לו בראש, ואני גם לא יודע מי עזר לו באימונים לפני הקרב, אבל אני כן יודע שזה לא הלב מגן שאני מכיר מהארץ, שהיה טכני מאוד, וידע לשמור על טווחים כמו שצריך.

isrhammer

New member
היריב דווקא נראה שולט בעמידה..

קומבינציות בסיסיות ושעובדות כפי שראינו.

יש לו גובה וריץ', אני מאמין שהוא יגיע קצת יותר רחוק מרוב הלוחמים בדירה

BeniTaz

New member
ברכות לחיים גוזלי על ניצחון

בקרב MMA בבולגריה בבריח יד! כל הכבוד

yair_bar

New member
מנהל
סחטיין. אפשר מילה קטנה?

אולי זה יצחיק אותך אבל תנסה - התנועות שלך חסרות חן וניראות קצת גמלוניות.

מה שאני אוהב ב BJJ זה לראות לוחמים שהתנועה שלהם בפני עצמה היא אמנות.

חלילה לא על חשבון אפקטיביות, אבל תנסה.

קח את זה באמת בסבבה - התרשמתי מאד מהנצחון ומשאר הקרבות (נצחונות והפסדים) שראיתי ביו-טיוב.

danielmo1

New member
לדעתי הסיבה היא שהוא קודם כל לוחם BJJ

העמידה של הלוחם השני דווקא בינונית לדעתי, אפילו שנכנסה לו אחת טובה הוא לא הצליח לייצר קומבינציה רצינית אחת, הורד בדאבל לג ותוך 10 שניות הגיעה ההכנעה.

ניצחון יפה, לדעתי צריך לשפר את ההגנה בעמידה ולא צריך להיגרר לברול עם לוחם שזה המשחק היחידי שיש לו.
יש לך הרבה מזל שהוא לא לוחם קרקע מדופלם כי אפילו ספרול הוא לא ידע בזמן לבצע, בהצלחה בהמשך חביבי.

yair_bar

New member
מנהל
למען האמת התייחסתי דווקא לעבודה הקרקע

בקישור שלמעלה, השני לא נראה (ואני אומר את זה עם חוסר הבנה מוחלט) לוחם עמידה טכני במיוחד. הוא שולח ידיים קצת כמו ילדה.

שטויות - סחטיין על הנצחון

למעלה