התוצאות. כבר לא
, נכון?
הערב לא היו שום הפתעות, בבוטום. היה צפוי לגמרי שה- 3 שהיו בבוטום הן ה- 3 שיהיו שם. לרגע לא חשבתי אחרת.
ה- X הראשון שהודח הערב הוא – סיסי פריי. זה היה צפוי לגמרי. נראה לי שלא דמי ולא סיסי, באמת היו מופתעות מזה. מאז שהתכניות החיות התחילו התוצאות בנוגע לסיסי היו די עקביות – שבוע אחד היא בבוטום2. שבוע אחרי זה היא קופצת למעלה. שבוע אחר כך עוד בוטום2, שבוע אח"כ עוד קפיצה... בקיצור לרגע לא הופתעתי שסיסי היא זאת שהודחה מייד.
ההופעה של מלאני הייתה לא רעה. גם השיר היה בסדר, אבל לטעמי זה היה שיר שבכלל לא מתאים לסוג אמן כמו מלאני. סוג המוזיקה הזאת היא לגמרי לא המוזיקה, שלדעתי, מלאני אמארו יכולה לפרוח בה, ובגלל זה גם אני מכתיר אותו כגרוע. FAIL!
אחרי שנחשפו יתר התוצאות, כצפוי, דיאמונד ו-5H מצאו את עצמן שם. האם זה אומר שאחרי כמה תוכניות ללא דד-לוק יגיע השבוע דד-לוק? פשוט די ברור ש-LA לא ממש אוהב את להקת הבנות, ובריטני בטוח תשלח אותן הביתה. מה שאומר שיש סיכויים גדולים להכרעה של המצביעים. אבל, לפני שנבדוק את זה, קישה עלתה לבמה לבצע שיר חדש שלה, מה שאומר ששוב נתנו ל-2 האקטים בבוטום2 קצת להתאושש מהתוצאות, ולא ישר העלו אותם אל הבמה לדו-קרב שלהן.
ההופעה של קישה הייתה... רגע זה שיר חדש שלה? לי הוא נשמע בדיוק כמו "טיק-טוק" שלה...
בכל מקרה, לא אהבתי, בכלל. למה? חוץ מהדמיון הגדול בינו לבין "טיק-טוק", גם זה נראה לי שהיא לא באמת שרה, אלא עושה ליפסינג עם הטראק שמנוגן מאחוריה. מעניין אם זאת הייתה הצעה של בריטני.
מעבר לזה, אף פעם לא הייתי מעריץ גדול של "שירים" שהם לא באמת שירים ,אלא בכלל טראק של "שיר" דאנס.
בכל מקרה הדו-קרב...
הראשונות לעלות היו פיפת' הרמוני. בכנות... זאת הייתה הופעה די חלשה שלהן. לא בגלל שהן לא נשמעו טוב. בגלל שהביצוע היה די משעמם, ונעדר לחלוטין מהרמוניות, חוץ מחצי הדקה האחרונה שלו, אולי. חוץ מזה, נראה שלורן, לקחה על עצמה את התפקיד של דיינה הפעם והצליחה בעיקר לזייף בקטע שלה. הופעה מאוד חלשה שלהן. ציון: 4.
אחריהן עלתה דיאמונד עם שיר שהוא במקור בכלל קאנטרי. בכנות – הייתה יותר מוצלחת מ- 5H אבל גם היא לא ממש הבריקה, קצת זייפה, איבדה קצת את הסולם שלה ועוד כמה דברים. ציון:5.
מהדו-קרב הזה דיאמונד התבלטה יותר ולה מגיע להמשיך הלאה, על סמך ההופעה שלה. אני כמובן מקווה שיצילו את פיפת' הרמוני, דווקא, כי הן יותר מעניינות אותי.
סיימון שלח את דיאמונד הביתה ובריטני שלחה את 5H, כצפוי. LA הפתיע אותי ובחר לשלוח את דיאמונד הביתה, גם כן. האמת היא שבנקודה זו אני מעדיף שדמי תשלח את זה לדד-לוק, כדי לדעת איך הצופים הכריעו. דמי לא עשתה את זה ובחרה גם לשלוח את דיאמונד הביתה. משמע שדיאמונד מודחת מהתכנית, ושוב הוכיחה עד כמה היא בוגרת, יחסית לגיל שלה, כשהיא לא נפרדה בדמעות והמשיכה לשמור על מצב רוח טוב. אני ממש מעריץ אותה על זה.
לסיכום... למה הייתי צריך לסבול 5 דקות מיותרות ומשעממות של פרסומת לאוזניות של המתחרים בתכנית??? אני בטוח שהיה אפשר למצוא משהו יותר טוב, כדי להרוג את הזמן.