התוצאות- טופ 6

Moses The Fish

New member
התוצאות- טופ 6

איזה חרא תוצאות, בעע

טוב, אין הפתעות, ברור שסיסי עפה ראשונה. זה היה קצת מבאס, היא היחידה שהיה מעניין לחכות לביצועים שלה ממי שנשארו. איזה מתוקה דמי
מעניין למה לא הקרינו לה סרטון שמסכם את רגעיה באקס פקטור...
אולי כי היו כל כך הרבה רגעים טובים שהם לא ידעו במה לבחור!

גם בבוטום 2 אין הפתעות, ברור שאלה פיפת' הרמוני ודאימונד.
האמת שהסינג אוף היה די צמוד, אבל דאימונד שרה יותר טוב, בחרה שיר יותר טוב... וגם בריטני בכתה
הבעיה היא שיש בה משהו לא באמת מרגש ולא מספיק מעניין. חוץ מזה, כמו שסיימון אמר, לפיפת' הרמוני יש יותר סיכוי (סיכוי קלוש, אם סיימון יואיל להשקיע בהן טיפה ממה שהוא משקיע באמבלם3)... הופתעתי מאוד שאל.איי בחר להעיף את דאימונד, ועוד יותר הופתעתי שדמי לא נרתעה מלהיות זו ששולחת את דאימונד הביתה! כל הכבוד דמי! השבוע זה היה שבוע מצויין שלה כשופטת, שרק תמשיך ככה

הדירוג פשוט גורם לי להקיא.
איך טייט, בערב הכי גרוע שלו בעונה, עוקף את קרלי, עם ערב ממש ממש חזק? בטח ההילביליז שמצביעים לו ראו שהשופטים נכנסו בו והצביעו פי מליון. יאק. מבאס, וגורם לי לא לרצות להמשיך לצפות בתוכנית. אוףףף, למה הקאנטרי הזה משתלט על כל דבר? אי אפשר לעשות להם תוכנית משלהם, נגיד, בראד פייזלי קורא לך, היי-די-הו, או משהו?

andre93

New member

התוכנית איבדה את האמון שלי... עזבו בצד את זה שאני לא מצליח להבין איך יש כל כך הרבה מצביעים לטייט והוא אפילו עוקף את קרלי(!!!). הרי אין לטייט סיכוי מחוץ לארה"ב( גם לא כל כך בתוך לדעתי) אז אני כבר מחשיב את הדירוג לבדיחה

חחח "בראד פייזלי קורא לך", תכל'ס

omer719

New member

לי זה ברור מאוד, הם לא יכולים לתת לקרלי לנצח בתוכנית אחרי שכל השבועות עד הגמר היא במקום הראשון, הם צריכים את הפייט הזה. אני רק מקווה שזה מה שהם בונים, את המתח שהניצחון של קרלי בגמר יכריע

Uri04

New member

כן אבל לקהל האמריקאי לא ממש אכפת אם טייט יצליח מחוץ לארה"ב או לא. כל עוד האמריקאים אוהבים אותו, הוא יצליח במידה כזו או אחרת. חוצמזה, אני דיי בטוח שעכשיו הקולות של וינו עברו לטייט, וזה ממש לא מפתיע.

lakilaki12

New member

סיסי

ממש אהבתי אותה... גם היו לה ביצועים ממש טובים תוכנית קודמת! זה לא שזה לא היה צפוי.. אבל הייתי שמח אם היא הייתה נשארת...
את דיאמונד אני לא כל כך אוהב. מה גם שהיו לה רק איזה 2 ביצועים ממש טובים...
טייט חייב לעוף בדחיפות. אני אפילו לא טורח לשמוע ביצועים שלו :\

dilan angel

New member

אוף.
סיסוש עפה

זה היה צפוי, אבל עדיין מבאס.
הייתה לי תקוה קטנה שאולי תשרוד את הסינג אוף (בפעם המיליון)
היה מרגש לראות אותה נפרדת גם מדמי- למרות שבנינו כמה שזה חמוד ומרגש זה הכי לא מקצועי להיקשר ככה למתמודד (אבל זה מה שיפה בדמי שהיא עדיין לא התקלקלה)

מזל גדול! שפיפת' הרמוני נשארו
ולא,
הייתי מחרימה את התוכנית סופית

אני ממש ממש מקווה שהן יכנסו איכשהו בדרך נס לגמר- כ"כ מגיע להן! הביצוע שלהן בסינג אוף אשכרה העביר בי צמרמורת מרוב שזה היה יפה ..

|
קאשה- הפתיעה אותי בטירוף! איזו הופעה טובה! סתם כיף לאנשים לזלזל ולרדת עליה- ממש אהבתי!

מלאני אמרו- מה. זה. היה . - אם זה מה שהצלחתם לעשות עם פאקינג 5 מליון דולר- עדיף שתתרמו את הכסף, זה יהיה הרבה יותר יעיל.
שיר זוועה, ובכללי פתאום לא כ"כ הבנתי למה דווקא לה יש את האקס פקטור (?!)

הדירוג: הרשו לי להתמרמר. (
)
לטייט היה ערב גרוע ביותר!! (בקטעים שלא הרצתי קדימה כדי לא להירדם)
ולקרלי היה את הערב הכי טוב העונה!
אז
למה?!

אמריקקים.

omer719

New member

לי הייתה תקווה שהיא תגיע לסינג אוף, זה כל מה שרציתי.

ומלאני? היא ברירת מחדל. כי מהרגע שרייצ'ל עפה אז לא נשאר מישהו אחר יותר טוב ממנה. למלאני כן הגיע גמר, אבל להפסיד בו בכבוד לרייצ'ל.

לא מקצועי להיקש למנטור???????

זה הדבר הכי מובן מאליו והכי טוב והכי טבעי! שיכול לקרות בין אמן מצליח לאמן מתחיל

תראי מה קורה בדה ווייס, אין פלא שהתכנית הזאת הרבה יותר איכותית!

TV למשל מסיבה שלא צוחקים על מתמודדים

באודישנים כשהם פאטטיים, אומנם החוסר מודעות הזה אכן מעורר גיחוך אבל לעשות מיזה שואו טלוויזיוני זה תת רמה
לדעתי כבר מיצינו את העניין הזה עוד באודישנים של אמריקן איידול.

אכן מצער מאוד שסיסי המתוקה הודחה, וגם לא טרחו אפילו להראות את סרטון הפרידה ממנה כמו שעשו לפייג', וזה היה די מבאס. אבל האמת שזו לא היתה הפתעה, שכן השועל והרוב פה הימרו שהיא תודח השבוע ולא תעלה לחצי גמר. גם הדחתה של דיימונד שכבר ניצלה פעמיים, שלא לדבר בכלל על הודחה והוחזרה חזרה ע"י השופטים, לא בדיוק הפתעה. אבל לשתיהן לא הגיע להיות מודחות, כי שתיהן היו יותר ובות מכמה שנשארו בתחרות לדעתו של השועל.

omer719

New member
יותר ממי
?

עם כמה שאני אוהב את סיסי, וכולם יודעים שאני אוהב, לא ראיתי מישהו אחר שיכול להיות מודח. אולי אולי רק אם פיפט הרמוני ודיימונד היו מודחות.
אבל ברור לכולם שטייט וקרלי לא יודחו, וגם אמבלם3 ממש חזקים, ואי אפשר להתעלם מזה שלסיסי היו כמה שבועות מאוד חלשים בתחילת התחרות...

omer719

New member
לא יודע

לגביי טייט. עם כמה שהוא מרדים אותי, אני כן מבין שיש קהל יעד שלם ועצום שכן מתעניין בו מאוד. אולי יותר אמבלם3 שמשבוע הלייב הראשון שלהם לא מצליחים להרים שיר אחד נורמלי.

revicu

New member
תודה רבה לך

סיסי פריי שהואלת בטובך לארוז מזוודה ולכן סולחת על מה שעשית לאחד משירי הפופ הכי טובים של השנים האחרונות (edge of glory).
היה לי נראה נכון להגיע לדד לוק ולתת לאמריקה להחליט מי יגיע לחצי הגמר.
למרות שאף פעם לא חיבבתי יותר מדי את דאימונד אהבתי מאוד את התגובה שלה באמת לא יאומן שהיא רק בת 13.
אין על הקרירות של בריטני והאמת היא צודקת היא לא היתה ולא תהיה חברה של המועמדים שלה ודמי לא צריכה להפוך את עצמה לאישו כשמועמדת שלה עפה גם ככה מחר היא כבר לא תראה אותה ממטר.

מסכנה מלאני אמרו כל כך הרבה כותבים יש באמריקה ולא יכלו למצוא משהו שיכתוב לה שיר נורמלי.

לגבי הדירוג:
שלישי - אמבלם:
כפי שצפיתי הם ביצעו את פוראבר יאנג כל כך חלול ולא קשור למילים. אתה הולך לזרוק את הפצצה או לא.. יאללה כפיים. לא משנה מה סיימון יעשה זה גם המיקום שהם יסיימו את התוכנית. אגב האח הצעיר באמת אבל באמת לא מסוגל לשיר.
שני - קרלי רוז:
זה שלב טוב לרדת למקום השני כך שזה יעורר את המצביעים שלה להצביע וגם יוצר קצת עניין בתוכנית של הכל סגור מראש.
ראשון - טייט:
מאוד אהבתי את הבחירה של שני השירים. כצפוי הקולות של וינו עברו אליו וזה אכן חיזק אותו.

שתי התוכניות השבוע היו טובות ונקוה שגם שבוע הבא.
מזל טוב מריו תמיד תהיה לי אלייך פינה חמה בלב על הצלצול הגואל.

is00

New member
התוצאות. כבר לא
, נכון?

הערב לא היו שום הפתעות, בבוטום. היה צפוי לגמרי שה- 3 שהיו בבוטום הן ה- 3 שיהיו שם. לרגע לא חשבתי אחרת.

ה- X הראשון שהודח הערב הוא – סיסי פריי. זה היה צפוי לגמרי. נראה לי שלא דמי ולא סיסי, באמת היו מופתעות מזה. מאז שהתכניות החיות התחילו התוצאות בנוגע לסיסי היו די עקביות – שבוע אחד היא בבוטום2. שבוע אחרי זה היא קופצת למעלה. שבוע אחר כך עוד בוטום2, שבוע אח"כ עוד קפיצה... בקיצור לרגע לא הופתעתי שסיסי היא זאת שהודחה מייד.

ההופעה של מלאני הייתה לא רעה. גם השיר היה בסדר, אבל לטעמי זה היה שיר שבכלל לא מתאים לסוג אמן כמו מלאני. סוג המוזיקה הזאת היא לגמרי לא המוזיקה, שלדעתי, מלאני אמארו יכולה לפרוח בה, ובגלל זה גם אני מכתיר אותו כגרוע. FAIL!

אחרי שנחשפו יתר התוצאות, כצפוי, דיאמונד ו-5H מצאו את עצמן שם. האם זה אומר שאחרי כמה תוכניות ללא דד-לוק יגיע השבוע דד-לוק? פשוט די ברור ש-LA לא ממש אוהב את להקת הבנות, ובריטני בטוח תשלח אותן הביתה. מה שאומר שיש סיכויים גדולים להכרעה של המצביעים. אבל, לפני שנבדוק את זה, קישה עלתה לבמה לבצע שיר חדש שלה, מה שאומר ששוב נתנו ל-2 האקטים בבוטום2 קצת להתאושש מהתוצאות, ולא ישר העלו אותם אל הבמה לדו-קרב שלהן.

ההופעה של קישה הייתה... רגע זה שיר חדש שלה? לי הוא נשמע בדיוק כמו "טיק-טוק" שלה...
בכל מקרה, לא אהבתי, בכלל. למה? חוץ מהדמיון הגדול בינו לבין "טיק-טוק", גם זה נראה לי שהיא לא באמת שרה, אלא עושה ליפסינג עם הטראק שמנוגן מאחוריה. מעניין אם זאת הייתה הצעה של בריטני.
מעבר לזה, אף פעם לא הייתי מעריץ גדול של "שירים" שהם לא באמת שירים ,אלא בכלל טראק של "שיר" דאנס.

בכל מקרה הדו-קרב...
הראשונות לעלות היו פיפת' הרמוני. בכנות... זאת הייתה הופעה די חלשה שלהן. לא בגלל שהן לא נשמעו טוב. בגלל שהביצוע היה די משעמם, ונעדר לחלוטין מהרמוניות, חוץ מחצי הדקה האחרונה שלו, אולי. חוץ מזה, נראה שלורן, לקחה על עצמה את התפקיד של דיינה הפעם והצליחה בעיקר לזייף בקטע שלה. הופעה מאוד חלשה שלהן. ציון: 4.

אחריהן עלתה דיאמונד עם שיר שהוא במקור בכלל קאנטרי. בכנות – הייתה יותר מוצלחת מ- 5H אבל גם היא לא ממש הבריקה, קצת זייפה, איבדה קצת את הסולם שלה ועוד כמה דברים. ציון:5.

מהדו-קרב הזה דיאמונד התבלטה יותר ולה מגיע להמשיך הלאה, על סמך ההופעה שלה. אני כמובן מקווה שיצילו את פיפת' הרמוני, דווקא, כי הן יותר מעניינות אותי.

סיימון שלח את דיאמונד הביתה ובריטני שלחה את 5H, כצפוי. LA הפתיע אותי ובחר לשלוח את דיאמונד הביתה, גם כן. האמת היא שבנקודה זו אני מעדיף שדמי תשלח את זה לדד-לוק, כדי לדעת איך הצופים הכריעו. דמי לא עשתה את זה ובחרה גם לשלוח את דיאמונד הביתה. משמע שדיאמונד מודחת מהתכנית, ושוב הוכיחה עד כמה היא בוגרת, יחסית לגיל שלה, כשהיא לא נפרדה בדמעות והמשיכה לשמור על מצב רוח טוב. אני ממש מעריץ אותה על זה.

לסיכום... למה הייתי צריך לסבול 5 דקות מיותרות ומשעממות של פרסומת לאוזניות של המתחרים בתכנית??? אני בטוח שהיה אפשר למצוא משהו יותר טוב, כדי להרוג את הזמן.

למעלה