מעתיקה את התגובה מפורום בריטני עם תוספות קלות
אני שונאת את סיימון ואת הלהקות הסינטטיות שלו!
אמן שהוא יארוז את המזוודות שלו ויעוף לי מהמסך כבר!!!!!!!!! הוא חושב שהוא גאון במוזיקה והוא לא!
ההופעה הראשונה של סיסי הייתה מצויינת! מאז שראיתי אותה עובדת עם מאמן קולי היא שרה מצוין! אני לא אוהבת את השיר הזה של גאגא אבל היא ביצעה אותו טוב
והיא כזאת יפה ומעניינת! חוץ מקרלי לא נשאר עתיד לתכנית הזאת! תכנית עלובה עם כשרונות פאטטיים במיוחד לעומת התכניות המתחרות.
ההופעה של אמבלם שיעממה אותי בטירוף, אני לא מתחברת ללהקת הבנית המתלהבת הזאת! הם לא שווים 5 מיליון דולר זה בטוח! ואני לא חושבת שהם יצליחו יותר מדי
אחרי התכנית.
קרלי נתנה ביצוע מצויין לשיר ביינוני פלוס, האינטרפטציאה שלה כל כך בוגרת שאני באמת חושבת שהיא חייזר
ואהבתי את ההשוואה של דמי לג'וג'ו היא גם התחילה בגיל 13 עם ווקאליות יוצאת דופן!
פיפיט הרמוני - סורי אני באמת מתקשה לשמוע קאברים של הלהקות בנות, אני תמיד מעדיפה את המקור של השירים שהן שרות. (היחידות שהיו אלופות עולם בקאברים זה אטומיק קיטן)
אין להן כריזמה, לא נולדו עם זה, סורי, בריטני צודקת שאין משהו שמבדיל אותן מלהקות בנות אחרות.
אהבתי לראות שדיימונד ממש התאבדה על הבמה ואני מאוד מעריכה את המאמץ שלה אבל אני פחות מאוכזבת מההדחה שלה כי בסך הכל בת 14 והכל עוד לפניה!
היא הגיעה לשלב מאוד מכובד בתחרות ואם היא תהייה מספיק חכמה היא תדע למנף את החשיפה לטובתה, במקום "לבכות" בבית על ההדחה.
אגב מתי היא כבר שרה את השיר הזה? כי לא זכור לי וראיתי את כל הפרקים.
הביצוע של טייט לבון ג'ובי באמת היה פחות טוב, דווקא בפעם הקודמת שהוא שר שיר שלו זה היה מעולה! ובאמת היה חסר את ההי נוטס של השיר שזה החלק הכי יפה בו!
ההופעה השניה של סיסי הייתה לא פחות מושלמת מהראשונה, היא ממש נראתה כוכבת בעייני! אני אוהבת את המבט והחיוך הממזרי שלה, אני אוהבת את הסטייל שלה, היא להיט
ואמריקה מטומם! אל איי חרש! שיחתים את האמבלם 3 שלו בחברת תקליטים שלו (כמו שהוא ציין בפרק קודם שהוא היה עושה) ונראה מה יצא מהם! סתם נערים קליפורניים מתלהבים מבלי שום ייחוד מלהקות שדומות להם! ואפילו פחות טובים ווקאלית. אם הם לא היו כביכול חתיכים, הם גם לא היו מגיעים לשלב הזה.
לסיסי יש סטאר קוואליטי ולדעתי היא כמו הכוכבות הפאקצות האלה כביכול שאני לא סובלת שזה קאשה, קייטי פרי וניקי מינאז' שאני בטוחה במיליון אחוז שאף אחת מהן לא הייתה מגיעה אפילו לשלבים האלו בתחרות עם הקול שלהן! לסיסי לעומת זאת יש את הקול! ואתם יודעים מה זה בסדר גם לזייף על הבמה קצת - העיקר לשיר בלייב והיא נשמעת מצויין בעייני.
גם ריהאנה לפעמים מזייפת אבל אני מעריכה אותה מאוד עדיין על השירה בלייב, בסופו של דבר באלבום הקול של סיסי ישמע הרבה יותר טוב מכל הפקאצות האלה שציינתי למעלה שמשתמשות באאוטו טיון ועדיין עם קול של צפרדע!
השיר השני של קרלי זה אחד השירים שאני הכי אוהבת של ביונסה והיא שוב עשתה עבודה מדהימה והפכה את השיר לשלה!
היא באמת הדבר הכי טוב (והיחידי) שנשאר בתחרות המשעממת הזאת!!!
מאוד מקווה שכשהיא וטייט יהיו בגמר (צפוי כן שלא יהיה לכם ספק) שהוא לא יגבר עליה בהצבעות והיא תנצח! כוכבת נולדה
ההופעה השניה של 5הרמוני הייתה הכי טובה שלהן מתחילת התחרות, הן באמת נשמעו כמו להקת בנות,
כל הכבוד לדמי על הפירגון, ואני באמת מאמינה שזה הביצוע שהביא אותן לטופ 4 בשלב הזה
הביצוע השני של דיימנוד פחות מצאה חן בעייני, אני מאוד אוהבת את השיר ואני מעדיפה את המקור, אומנם היא ממש נלחמה גם כאן אבל זה פשוט לא התאים לה לקול.
טייט שיעמם אותי בביצוע השני שלו, ואני עוד מאלה שעוד מחבבים אותו, אבל אני מאמינה שקהל הקאנטרי בארה"ב יביא אותו רחוק הוא רק לא כוכב בינלאומי.
באמת הזוי שהוא סיים ראשון ולא קרלי, זה ברור שההצבעות לא היו על סמך הביצועים בשלב הזה.
לגבי הביצוע הדחה, הבנות היו טובות וגם דיימונד, ואני באמת הרגשתי מין "סיימון קונספירציה" (וזה לא בגלל שפיתחתי אנטי כלפיו) עשיתי אחד ועוד אחד וזה באמת לא הגיוני שדמי תבחר במתמודדות שלו ולא של בריטני, ועובדה שתמיד אבל תמיד בתגובות גם אל איי וגם בריטני ובטח שדמי מעדיפים את דיימונד!
לא אהבתי את ההופעה של קאשה מהסיבה הידועה שאני לא סובלת את הקול שלה אבל אני מאוד מעריכה אותה על הצד של המפיקה שהיא,
פשוט אם זמרת אחרת היייתה שרה את השיר הזה אולי הייתי מחבבת.
המלאני אמארו הזאת היא זמרת עם קול מושלם אבל היא תוצאה של ניהול לקוי של בחירת שירים וזה קורה להמון אמנים עם פוטנציאל רב וחבל.
זה מוכיח כמה זה לא מובן מאליו לבוא עם שיר טוב פעם אחר פעם כמו שהרבה כוכבות פופ בתעשייה מצליחות לעשות.
ולסיום הדבר הכי טוב שסיימון עשה העונה זה ההרכב של ליריק 145 שהודח מוקדם מדי לצערי, מעניין אם יש להם עתיד כי מהמקום שממנו הם באים יהיה להם נורא קשה לפרוץ למרות טונות הכישרון שלהם.