לייב שואוז-1

Moses The Fish

New member
לייב שואוז-1

שאלה דחופה: מה דה פאק נסגר עם בריטני?! היא אשכרה ישבה כל הערב עם אטמי אוזניים או שזו היתה אוזנייה? בכל מקרה - מביך!

וההופעות-

בקבוצה המעפנה של אל.איי - דיוויד קורי - שיר מעולה, אבל הוא לא מעניין מספיק. ג'ייסון ברוק - זה היה כל כך גרוע שזה היה מעולההההה!! שרק ימשיך ככה -עוד קאמפ, עוד נצנצים, עוד שירי דאנס סוג ז'! טייט - שיר קצת פרווה, אבל הוא טוב במה שהוא עושה. וינו - חבל לי עליו ועל הקול המדהים שלו, כי זו בחירת שיר אומללה. הוא לא צריך לשיר רוק נ' רול.

בקבוצה של דמי -
סיסי- הופעה קולית לא טובה, לא חושבת שהיא בכלל צריכה ללכת לפאוור מהסוג הזה. והיא עדיין בלתי נסבלת.
ג'נל - אחלה הופעה, קולית זה היה מושלם, היא לגמרי ווינרית, אבל ממש היה חסר לי הקטע החמוד-סקסי של האודישנים שהפך אותה ללייקאבל. דמי צריכה לעזור לה למצוא איזון בין הכוח של ההופעה האחרונה והקסם האישי שלה.
ווילי - בריטני ממש צדקה בבוט קאמפ כשהיא איבחנה שהוא לא זמר טוב מספיק (חבל שהיא לא מצליחה להבריק בביקורת שלה בשידור החי), ועכשיו בהופעות החיות רואים בבירור שאין כל כך מה לעשות איתו כי הוא ממש מוגבל כזמר. הוא לא זמר אר נ' בי טוב, והוא לא זמר קאנטרי מספיק טוב, וגם כששמים לו רקדניות מסביב זה יוצא מונוטוני ולא מעניין, ולא רק בגלל השיר (שזו פאשלה בפני עצמה של דמי). אני ממש מחבבת אותו, אבל הוא כרגע הזמר הקולי הכי חלש בתחרות ומהקבוצה של דמי הוא צריך ללכת ראשון. או סיסי, כמובן, אבל קשה לי להאמין שזה יקרה.
פייג' - לדעתי זה היה מחריד - החל בתלבושת המפגרת ותנועות הגוף, וכלה בחוסר הביטחון בקונטרסט קיצוני עם כל השואו אוף מסביב. הדבר היחיד שאהבתי זה את השיר הניינטיזי הנוסטלגי. אני תוהה אם השופטים היו מתלהבים כל כך אם היא לא היתה פותחת את הערב.

בקבוצה של בריטני-
ארין ריי - כל האפקטים על הבמה נשמעו יותר חזק מהשיר, וזה היה כל כך מאולץ - כמוטיב חוזר בהופעות של הקבוצה הזאת - הקטע של הדאבסטפ. עם כל הרעש הזה איך הוא בכלל יכול להישאר בסולם? אני מאוד אוהבת אותו ורוצה שהוא יישאר אבל אם ארבעה עפים, אחד מכל קבוצה, ברור שהוא זה שיעוף...
קרלי - דמי אמרה את זה נכון ומדוייק - היא זמרת מעולה, אבל שום דבר לא עובר אצלה אמין בגלל הפער בין הגיל שלה לבין הקול שלה. היא באמת שרה בנונשלנטיות, אבל אני מעדיפה את הנונשלנטיות הזאת על הפרצופים העקומים מהאודישנים. בכל מקרה, בריטני צריכה ממש להבריק איתה בבחירת שירים, להלביש אותה ככה כדי "להצעיר" אותה זה רק חלק מהעניין.
ביאטריס - היא פישלה קצת קולית, אבל היא כזאת מתוקה, ואני אוהבת את זה שבריטני לא לקחה אותה למקום המתחנחן,
בניגוד לדאימונד ווייט - שהיתה כולה מתחנחנת. סך הכל היא נתנה את אחת ההופעות הקוליות הטובות, אבל יש משהו בכל השואו הזה שהיה לי מתוק מדי.

בקבוצה של סיימון-
סיסטר סי - אני לא יכולה עם ההרמוניות המאונפפות האלה. הן נורא משעממות, אבל זה מעולה - שאר השופטים ממש לא סובלים אותן והייתי שמחה לראות אותן ממשיכות רק בשביל לראות את דמי ואל.איי מתפתלים כל פעם מחדש כשהם צריכים לתת להן ביקורת.
1432 - מה זה השם המעפן הזה? בכל מקרה, נורמני באמת היתה מצויינת, אבל כל השאר היו בינוניות ומטה, זה היה ברמה מאוד נמוכה.
ליריק145 - אני עוד לא מתלהבת. ליריק טובה ממש, 145 עוד לא.
אמבלם3 - אני חולה עליהם אבל קצת הופתעתי לרעה - הם מקליפורניה, יש להם את הקטע הקליפורני, אז מאיפה הוא הפיל עליהם רגאיי עכשיו? זה ממש לא היה שיא הערב לדעתי, הם יכולים פי מיליון. לגבי הביקורת המבולבלת והנבוכה של דמי: היא פשוט מזמינה לעצמה בקלאש לעונה הזאת במקרה הטוב, ובמקרה הרע סקנדל סטייל קורי קלארק ופולה עבדול!

מריו לופז וקלואי קרדשיאן - יש לכם מיקרופון, אז למה אתם צועקים? קלואי חמודה באינטראקציה שלה עם המתמודדים והשופטים - למרות שמריו לא נותן לה לדבר יותר מדי, אבל הוא כל כך רובוטי. "וינו, מה אתה חושב על הביקורת של השופטים?". וואו, איזו שאלה מקורית, איך חשבת עליה? אני מקווה שהם ישתחררו בתוכניות הקרובות, בעיקר קלואי, כי מריו נראה לי מקרה אבוד.

ועוד פעם, בריטני: 15 מיליון הדולרים שהיא מקבלת על העונה הזאת הם פשוט שערורייה. אני מתהההה על בריטני, אבל היא פשוט לא מספקת את הסחורה ועכשיו בשידור החי כל הבלון הענק שניפחו מתפוצץ... אם היא לא מתביישת לשבת בשידור החי עם אטמי אוזניים או מה שזה לא יהיה, למען השם, שבאמת תדחוף לשם אוזניה ותתחיל להגיד משהו קצת יותר משמעותי מ"היית מדהים/ה ומשעשע/ת". לעומתה, דמי טובה בשידור החי למרות שהיא גם נראתה לחוצה וחזרה על עצמה יותר מדי. למרות שסיימון צדק לחלוטין לגבי ווילי ג'ונס אהבתי כשהיא ענתה לו, "אולי לפני מאה שנה כשאתה היית טוב בזה זה לא עבד".
אה, ואני ממש ממש ממש ממש שמחה שהיא נפטרה מהבלונד.

omer719

New member
בדיוק עכשיו גיליתי שזה היה אתמול

משום מה באתר שאני מסתכל בו כתוב שזה מחר.
אוף לא הספקתי לנחש...

andre93

New member
אכתוב ריוויו מלא בקרוב אבל הייתי

חייב להתפרץ ולהגיד שממש ממש התאכזבתי מרוב הפייבוריטים שלי ואני מאשים את המנטורים בזה.
בריטני הרסה לי את הקבוצה ובמיוחד את קרלי עם בחירות שירים מעצבנות.
בחירת שיר גרועה גם לליילאס. חשבתי שסיימון יעשה איתן עבודה טובה יותר. 1432? מה זה השם המעפן הזה? הן בכוח רוצות שישכחו מהן?
גם דמי לא חפה מפשע. ממש לא אהבתי את ההופעה של סיסי...
ג'ייסון ברוק היה מעצבן במיוחד עם השיר הזה... ציפיתי ממנו למשהו שדומה לפחות לאודישן המדהים שלו...
מה יהיה?

omer719

New member
אעההאה
השתדלתי להימנע מלקרוא יותר מידי

כי אני אראה רק בערב. פשוט היום בבוקר ראיתי בקבוצה של האקס פקטור בפייס את ה- 1432 הזה ולא הבנתי מה הקטע. אני פשוט לא מאמין שזה השם שהן שינו!!! זה כל כך מוזר, איך הם בכלל אומרים את זה בקול? אומרים את הספרות? או קוראים את זה כמספר?

andre93

New member

אומרים את הספרות... זה נראה כאילו בגלל שיש כבר ליריק 145 אז הן חילקו את הספרה 5 ל- 3 ו- 2

זה אפילו לא מצחיק. איך בדיוק השם הזה מסחרי??????

omer719

New member
הוא לא!

כאילו לטעמי לפחות. אבל בסדר, אני מקווה שהן יהיו מספיק טובות כדי שהשם לא יהיה כל כך דרמטי... אבל לפי מה שאני קורא פה זה לא המצב

אני לא יכול לחכות... מה היה הפרק? אין החזרה? מה אמרו שזאת הדחה רגילה?

andre93

New member

עדיין לא ראיתי את הפרק המלא אלא רק את הביצועים אבל לא היתה החזרה בפרק הזה. קראתי איפשהו שיכול להיות שלאחר שיצמצמו את המתמודדים ל- 12 אז יוחזר מתמודד אחד על פי בחירת הקהל( לא מהמודחים).

Uri04

New member
עוד לא צפיתי

אבל הבנתי שהיה מזעזע

אניוויי, קראתי שבתכנית הבאה 8 מועמדים להדחה, אבל מי שמודחים הם לאו דווקא אחד מכל קטגוריה, אלא יכולים להיות גם 2 ויותר. אם כן, אני מקווה שכל הקטגוריה של דמי תודח (זה לא יקרה, אבל אפשר לקוות), אבל יותר הגיוני שקודם כל הבינוניים של אל איי יודחו הרבה קודם לכן.

Moses The Fish

New member
אם זה באמת

מה שיהיה אז הארבעה שאני חושבת שהשופטים ידיחו הם ג'ייסון, 1432 וסיסטר סי.
קשה לדעת אם ארין יישאר כי בריטני ודמי חולות עליו.

אני הייתי רוצה לראות את פייג', סיסי, סיסטר סי ודיוויד קורי עפים, אבל קשה לי להאמין שזה יקרה אחרי המחמאות המופרכות לכל הנ"ל (חוץ מדיוויד) מפי המלך סיימון.

Bar Ben David

New member
Live Show 1

משום מה חשבתי שזה יהיה היום בערב שבין חמישי לשישי.
אני לא אחכה לשידור
בינתיים ראיתי רק את Emlem 3 הם היו חביבים.
מריו לופז חתיך! הרבה יותר חם ומעניין מסטיב מהשנה שעברה.
דמי ממש חמודה ונראת מעולה.
בריטני לא ממש תורמת אבל היא נונת לאל איי להרגיש לא בודד חחח...

Mikey Weiss

New member
טוב

האמת שמוזס כתבה את רוב מה שחשבתי אז אין טעם לכתוב ריוויו שלם, מה גם שממש ממש לא נהניתי. רוב הווקלז של כולם נשמעו נורא, והויזואליה לא עבדה כמעט אצל אף אחד. יש כמה מתחרים עם פוטנציאל אבל צריך שהמנטורים יתאפסו על עצמם.

is00

New member

דבר ראשון – תחליפו את הכרוז של התכנית. הוא משעמם!!!

הלילה פותחת את התכנית פייג' תומאס וסוגרים אותה אמבלם3.

פייג' תומאס - מי בחר לה את הלוק הזה?!
בכל מקרה הביצוע לא היה משהו, וגם השירה שלה לקתה בחסר, לטעמי. ציון: 3.

ארין ריי – הביצוע היה סביר, אבל די משעמם. לא נראה שהוא הולך לשום מקום. ציון: 4.

דיוויד קורי – בהתחלה, לדעתי, הקול שלו היה גבוה מדי. מהפזמון והלאה הוא נשמע יותר דומה לעצמו. הוא יודע להפעיל את הקהל, אבל בסך הכול זאת הייתה הופעה די נשכחת. ציון: 5.

סיסטר C – לדעתי השיר לא ממש התאים להן. השיר הזה הוא קאנטרי רוק, ולדעתי הן ורוק לא ממש הולכים ביחד. מה שבטוח זה שעד כה הן נתנו את ההופעה הטובה ביותר. ציון: 7.

ג'נל גרסיה – מה עשו לשיער שלה? לטעמי השיר היה קצת איטי מדי בשבילה. היא זמרת רוק והביצוע הזה לא היה ממש רוק. בסה"כ נתנה ביצוע די טוב, אבל היא מסוגלת להרבה יותר. ציון: 8.

דיאמונד וויט – עכשיו זאת כוכבת אמיתית בהתהוות. היא הייתה מעולה, אבל המוזיקה הייתה רועשת מדי וגם הזמרים המלווים שלה, לפעמים הטביעו את הקול שלה, אז אני לא בטוח מה להגיד על הביצוע הקולי שלה. ציון: 9.

וינו אלאן – תגידו זאת הייתה אמורה להיות שירה בהתחלה? זה בטוח לא נשמע ככה. בפזמון הוא נשמע הרבה יותר טוב. בכל מקרה, אני לא חושב שהשיר הזה התאים לו, וגם הקול שלו נשמע קצת חלש מדי. ציון: 5.

לייריק 145 – הם פשוט מהנים. אין מה להגיד וגם יודעים איך להפעיל את הקהל, אבל לטעמי המאש-אפ הזה עשה להם עוול. ציון: 6.

סיסי פריי – כבר אמרתי שהבלונד שלה מזעזע, נכון? זאת לא הייתה אחת ההופעות המוצלחות שלה. היו גם חלקים שנשמע היה שהיא מתקשה לשלוט בקול שלה. ציון: 6.

טייט סטיבנס – זה היה... די משעמם, אני חייב להגיד. יש לו קול קאנטרי מעולה, אבל...
. ציון: 6.

ביאטריס מילר – אני מקווה מאוד שבריטני תוציא מהראש שלה את כל הרעיון של לתת לביאטריס לשיר בלדות. שהיא תשאיר את זה לקרלי. בכל מקרה, היו קטעים שהיא הצליחה לעשות לי צמרמורת בביצוע שלה – בעיקר בפזמון. סך הכול הלך לה הרבה יותר טוב ממה שהיא בטח חשבה. מה שכן כשהיא יצאה מהפזמון בחזרה לבתים של השיר, הקול שלה לפעמים די נעלם. לא ברור לי למה. ציון: 8.

ג'ייסון ברוק – הביצוע שלו היה צעקני מדי, ראוותני מדי ודי מאכזב, לטעמי. בחלק גדול מהשיר נשמע שהוא לגמרי מחוץ לסולם, ונשמע שהוא פספס המון תווים. ציון: 3.

1432(לשעבר ליילאס) – קודם כל... WTF? מי בא עם השם הגרוע הזה? אני מקווה שהבחירה הגרועה של השם, לא מנבאת משהו לגבי ההופעה שלהן... מתברר שכן – ברצינות? טיילור סוויפט?! אתן??? מה לא בסדר איתכן??? את טיילור סוויפט תשאירו לסיסטר C! בכל מקרה, זה התחיל טוב, ואז הגיע הפזמון... זה היה די זוועתי. ההרמוניות שלהן צריכות קצת להתהדק, אבל בסה"כ היו די טובות בבתים של השיר. השורה התחתונה - קצת אכזבו, בעיקר בשמיעה הראשונה, אבל אני מאשים בזה את בחירת השיר המוטעה, כי הוא ממש לא נתן להן להראות מה הן באמת מסוגלות לעשות עם הקולות שלהן, כמו ש"Impossible" נתן להן. ציון: 7.

ווילי ג'ונס – תגידו לא אמרו שהוא לפעמים קאנטרי ולפעמים סול? אם כן... מה עלה בדעתו(או בדעת דמי) לבצע דווקא את השיר הזה. השיר רק הזיק לו, לטעמי. בעיקר בהתחשב בכך, שלכל אורכו שמעו את הקאנטרי בקול שלו. ציון: 4.

קרלי רוז סנינקלר – נראה לי שבריטני לקחה משהו השבוע.
את השיר הזה היא נתנה לקרלי, במקום לביאטריס ולהיפך? גם הכוריאוגרפיה וכל התנועה על הבמה של קרלי ממש לא עזרו לה, אלא רק הקשו על הביצוע שלה. למה ככה להוזיל קול כל כך עוצמתי, בריטני??? ציון: 6.

אמבלם3 – הם היו מצוינים... בפזמון. בשאר השיר, אני מנסה להחליט אם זאת הייתה שירה, דיבור או ניסיון לבצע ראפ.
בסה"כ נתנו הופעה טובה. אחת הטובות של הערב, אבל אם הם רוצים גם להיחשב כזמרים טובים, הם צריכים לעבוד על הקולות שלהם. ציון: 8.

מההופעות הערב מי לטעמי ה- 4 שצריכים ללכת הביתה?(1 מכל קבוצה, כמובן) פייג', ג'ייסון ברוק, ארין ו...סיסטר C. אבל את האחיות, אני בוחר רק בגלל שלייריק 145 ו"1432" פשוט, כרגע, הרבה יותר מעניינות אותי.

לגבי המנחים... אני חייב להגיד שקלואי, ממש, אבל ממש הצליחה לעצבן אותי הערב. בעיקר אחרי ההופעה של 1432.

LeAnnDylan

Well-known member
בלהבלהבלה

אומייגאד איזה מכוערת סיסי
חח סיימון והניבים

איכס מה עבר על בריטני?

טוב אין כוחות לחפירות מיותרות. ניגשת להופעות עצמן.

פייג' תומאס - What Is Love
דמי החליטה לגלח אותה והפכה את היתרון היחיד שלה שהוא המראה לעוד חיסרון. אומייגאד היא נשמעת מזעזע. אני מרגישה שריילן (מאקס פקטור הבריטי) בילה יותר מידי זמן במיטת שיזוף וקפץ להטריד אותי גם בגרסה האמריקאית
חסר לדמי שהיא לא מחפפת אותה מחר!!

ארין ריי - You Keep Me Hangin' On
מרוב הפקה לא שומעים את השיר. והרעש הזה של העשן (?) הטריף אותי. זה היה נוראי. העיבוד מזעזע. בלע. שבריטני תעיף אותו.

דיוויד קורי - My Love Is Your Love
ציפיתי לשנוא את זה אבל זה היה ביצוע כיפי מלא אנרגיות. אהבתי.

סיסטר סי - Hell on Heels
אני ממש ממש אוהבת אותן וזה ממש ממש מעצבן אותי שאין להן שום סיכוי

מתה על בחירת השיר שלהן! בדר"כ אני שונאת שממחזרים שירים מהאודישנים אבל כל כך רציתי לשמוע את הגרסה המלאה שלהן כשהראו שניה וחצי מהאודישן שלהן אז אני ממש שמחה! פיסטול אניז
אהבתי מאוד שהן שינו את הקצב של השיר כדי להתאים להן. ההרמוניות שלהן מעולות. מתעליהן!

ג'נל גרסיה - Home Sweet Home
היי, היא גנבה לקרי אנדרווד את השיר

וואו השיער שלה נראה נפלא. היא נראית נפלא אבל היא בכלל לא דומה לעצמה מהאודישנים. דמי עשתה לכל הבנות שלה מייקאוברים דרסטיים מידי. אנשים נורמלים שלא צופים בתוכנית באדיקות לא יזהו אף אחת מהבנות שלה. למה היא עשתה את זה??
ההתחלה של השיר הייתה טובה. לקראת האמצע זה נהיה צעקני ומזויף להחריד. אני מתה עליה אבל זה היה לא משהו בכלל.

דאיימונד ואייט - Hey, Soul Sister
הצעד החכם שבריטני עשתה זה להרחיק אותה כמה שיותר מהסגנון של שתי הבנות האחרות בקטגוריה שלה. החיסרון הוא שהסגנון הזה לא יושב עליה טוב כמו הסגנון השני. זו לא הייתה הופעה רעה אבל גם לא מספיק טובה ביחס לעצמה כדי החזיק מעמד מעבר לכמה שבועות הראשונים (בהנחה והיא תשרוד את התוכנית מחר, או טכנית, היום).

וינו אלאן - Gotta Be Somebody
הופעה סבירה אבל ממש לא הקאפ אוף טי שלי.

ליריק 145 - Boom! Shake the Room / Gangnam Style
אין ספק שהם כיפים. אבל אני לא יכולה לראות את עצמי מאזינה להם בלי להסתכל על המסך ונהנית מהם. הם גילטי פלז'ר כאלה. הם לא באמת טובים בעיני.
חח רק עכשיו הבנתי את השם שלהם. אומייגאד דיליי מאץ'

סיסי פריי - Because the Night
הטראק היה חזק יותר מהשירה שלה וזה נשמע כמו עוד אחד מהקאברים הנוראיים שלה ביוטיוב. לא אוהבת את השיער, לא אוהבת את ההופעה הויזואלית, לא את ההופעה הווקאלית, לא את בחירת השיר ולא את ההפקה. חשבתי שדמי תהיה מנטורית ממש טובה בשבילה אבל היא ממש הרסה את כל מה שאהבתי בה

טייט סטיבנס - Tough
תהיה - שירי הקאנטרי היחידים שההפקה שם מכירה זה שירים של ראסקל פלאטס? אני מוכנה לעזור להם לחדש את הפלייליסט שלהם. בחיי. בלי תשלום. ראו את זה כשירות לקהילה.
בהתחלה שקראתי מה הוא עומד לשיר נבהלתי לרגע כשחשבתי שזה השיר של קלי פיקלר
חשבתי שיש לו נטיות אובדניות

מצד שני, השיר הזה של קרייג מורגן זה פשוט השיר הלא נכון לשיר במעמד הזה. לא המריא לשום מקום בשום שלב של ההופעה. לא עשה לי שום צמרמורות ושום נעליים. דמי סתמי. אולי היה עדיף את פיקי..

ביאטריס מילר - I Won't Give Up
אומייגאד למה בריטני הורסת אותה?! די כבר לתת למתמודדים שירים מסריחים. הילדה אומרת שזה לא מי שהיא והיא לא מרגישה בנוח עם השיר. למה להרוס לה מההתחלה? ברור שהמנטורים שם כדי להדריך את המתמודדים ולכוון אותם לכיוון המוזיקלי שהכי מתאים להם אבל במקרה הזה זה פשוט מרגיש כאילו בריטני שמה לה רגליים. נראה לי שמההתחלה בריטני סימנה את קרלי לניצחון והיא פשוט מנסה להרוס לכל המתמודדים האחרים שלה.
יש לביאטריס קול אדיר אבל זה היה השיר הלא נכון עבורה בכל כך הרבה רמות. אני שונאת את בריטני.

ג'ייסון ברוק - Dance Again
אין לי כוח אפילו להאזין לזה עד הסוף. יסלח לי דיוויד ויסלח לי אל.איי. אין כוחות לזבל הזה.

1432 - We Are Never Ever Getting Back Together
ליילאס לא זמין אז בואו נזרוק מספרים רנדומלים ונחליט שיש להם משמעות. שנאתי את בחירת השיר עבורן עוד לפני שהן התחילו לשיר אבל הן ממש גרמו לזה לעבוד. הופעה מעולה. אחת היחידות הערב.

ווילי ג'ונס - Here for the Party
ראיתי מה הוא מתכוון לשיר וחשבתי לעצמי וטפ?! גרטשן ווילסון?! הוא?? דמי מנסה להרוג אותי
יש לזה פוטנציאל להיות אפיק ויש לזה פוטנציאל הפוך לגמרי להיות אחת ההופעות הכי גרועות בהיסטורית תוכניות הריאלטי. אבר.
אני פשוט לא יכולה לראות אותו יוצא לבוש כמו וויל סמית' ב"הנסיך המדליק מבל איר" ושר שיר של איזה רדנקית דרומית טיפוסית.
והנה ההופעה התחילה וזה היה.. וול. רע.
כל כך הרבה אקטים של קאנטרי בתוכנית וכל המנטורים הורסים אותם אחד אחרי השני. מזל שיש את סיסטר סי

אוקיי דמי סתמי. את אולי בת 20 וחושבת שאת יודעת מה ילדים אוהבים היום. הם לא אוהבים את זה. הם אולי אוהבים את ווילי ואוהבים קאנטרי אבל בטח לא אוהבים את ההופעה המחרידה הזו שחווינו עכשיו. זה היה נוראי. מה היא חשבה לעצמה?! גאד

קרלי רוז סוננקלר - Good Feeling / Something's Got a Hold on Me
היא כל כך טובה שאפילו השיר הגרוע שבריטני נתנה לה לא יכול להרוס לה. למרות שמודה שלא היה לי כוחות נפשיים לשרוד אותו עד הסוף.

אמבלם 3 - One Day
לא סובלת אותם אבל זה היה מהנה.
מדהים ששלושת ההופעות הכי טובות הערב היו בקבוצה של סיימון. דמי מתנהגת כמו מטומטמת.

לסיכום, אם זה תלוי בי, האקטים שיעופו מכל קבוצה הם:
- ארין
- ג'ייסון
- פייג'
- ליריק 145

Moses The Fish

New member
הרגת אותי

באמת מפתיע, וקצת עצוב, שהקטגוריה מלאת הפוטנציאל של דמי נהרסה כליל, מאה אחוז באשמתה של דמי. זה מבאס אותי בשבילה, כי עד עכשיו באודישנים נראה לי שהתוכנית עשתה לה רק טוב מבחינת תדמית (מה שאי אפשר להגיד על בריטני, למשל), ועכשיו היא מתגלה כמנטורית שמכשילה את המתמודדים שלה. היא תישאר, מאוד מאוד מהר, רק עם ג'נל - שגם לא יהיה לה סיכוי לנצח עם פוזת הרוקרית הזאת שדמי הלבישה לה בכוח. סיימון רצה בתוכנית מנטורית צעירה שתתחבר לקהל הטווינז, אבל המינטור שלה הוכיח את עצמו בעיקר כנורא ילדותי ולא אינטליגנטי - אנשים זוכרים את סיסי הביץ' מהאודישנים? טוב, נצבע לה ת'שיער ועכשיו כולם יאהבו אותה. ג'נל חסרת ביטחון? בואו נלביש אותה בשחור ואז היא תהיה "קשוחה". בחירות השירים של ארבעת המתמודדים שלה היו איומות.

דווקא בריטני שהיתה ממש רובוטית ולא מעניינת באודישנים וגם בביקורות עשתה את ההחלטות הכי מעניינות למתמודדים שלה. (אני, בניגוד אלייך, חושבת שהכיוון שהיא לקחה אליו את ביאטריס היה נכון, וגם הניסיון להצעיר את קרלי היה מוצלח, למרות שבסוף ההופעות יצאו קצת פושרות - לדעתי זה לא בגלל בריטני אלא בגלל הבנות).

כרגע נראה לי שסיימון מוביל עם אמבלם 3, בריטני אחריו עם קרלי ובמקום השלישי הרחק הרחק מאחור ג'נל גרסייה שאם תמשיך בכיוון הכסאח המעושה הזה תחסל לעצמה כל שמץ של סיכוי שעוד נותר לה לזכות...

LeAnnDylan

Well-known member
בקשר לבריטני

אני חושבת שהבעיה הכי גדולה שלזה זה שהיא מנסה להתאים את המתמודדים לסגנונות שהיא אוהבת או כאלה שנראים לה "מוֹכרים" במקום להתאים למתמודדים שלה את הסגנונות שמתאימים להם.
איכשהו, הרגיש לי שכל ההופעות של האקטים שלה זה אותו השיר. שניה אחרי שהסתיימה התוכנית שכחתי לגמרי מה הם שרו ומבחינתי הכל היה שיר אחד גרוע עם טראק עלוב שתלמיד בן 12 מיקסס.

דמי חטאה בדיוק באותו הדבר. במקרה של בריטני אפשר להגיד שהבנות שלה היו פחות או יותר באותו סגנון לכן הגיוני לקחת את שלושתן יחד לסגנון מועדוני גייז רחוב אחד.
במקרה של דמי, היו לה ארבעה מתמודדים ממש שונים ומגוונים ואיכשהו נראה שאת כולם היא מנסה לדחוס לאותה משבצת שהיא אוהבת במקום להתאים להם מה שיתאים להם. ווילי הוא זמר קאנטרי. אומנם בחרת לו שיר קאנטרי הכי קאנטרי שיש אבל העיבוד שלו לא הזכיר שום קאנטרי וכל הרקדנים האלה וההופעה הויזואלית של ווילי בכללי, לא הזכירה שום דבר שקיים בשוק הקאנטרי היום (או אי פעם). את אולי בת 20 אבל לא מבינה שום דבר בסגנון הזה. שזה בסדר, היא לא צריכה להיות ספצית בכל הסגנונות. אבל במקרה כזה, תני למתמודד יותר חופש בחירה. אין שום מצב בעולם, שום מצב. שווילי בחר את השיר הזה בעצמו. מוכנה לשים כסף שגם אם היו מבקשים ממנו לעשות רשימה של 1000 שירים שהוא רוצה לשיר בתוכנית, זה לא היה אחד מהם.
סיימון אמר נכון שבמקרה של ג'נל זה הרגיש כאילו היא מנסה להפוך אותה לכפילה שלה. היה לה סגנון יחודי משלה שעבד לטובתה. למה להסיט אותה ממנו? למה זה טוב?
וסיסי ופייג', למה לדחוס אותן לאותה משבצת? למה להרוס להן את הסיכויים עם שירי מועדנים סוג ז' בהפקה זולה? אוקיי. סליחה, מתקנת את עצמי- למה להרוס לסיסי את הסיכויים? במקרה של פייג', המשיכי נא עם ההרס העצמי.

omer719

New member
יואו!

גם אני ישר חשבתי על הנסיך המדליק מביל איר כשראיתי את ווילי! זה היה פשוט מזוויע הביצוע שלו, שקלתי לדלג, אבל אז זה התחיל לשעשע אותי איך הוא מסתבך בתוך עצמו עם השיר הזה.
מסכים עם הרוב, דמי ובריטני עשו כמה בחירות שגויות, אבל אני לא חושב שסיסי הייתה כל כך נוראית! היו כמה רגעים ממש טובים בשיר שלה, הם הרימו שם הופעה ולדעתי היא מאוד יכולה להשתפר בהנחה שכולם מסכימים (וכולם מסכימים) שפייג' חייבת לעוף לפני כ-ו-ל אחד אחר.
וגם ביאטריס לא הייתה נוראית. הבחירה של השיר לקרלי הייתה נוראית, מה היה ההיגיון מאחורי זה? שבאודישנים היא שרה את פילינג גוד? אבל למזלה של בריטני יש לה קול מדהים וכמו שאמרת, זה הציל את זה.

MoRoSH11

New member
את מאוד מועילה, בזכותך ידעתי מי שרה מה

וחוץ מזה, נהנתי לקרוא

andre93

New member
סיכום הפרק

ברוכים הבאים לתוכנית המתנ"ס בשכונת מוצמוץ, או שמא תהלוכת תחפושות לכבוד ההלאווין? לא ברור מה הלך שם גם מבחינת בחירת שירים וגם מבחינת לבוש

פייג' תומאס- מה קרה? יש פלישת חייזרים?
מה זה הלבוש הזוועתי הזה? דמי מה את עושה לאקטים שלך????!!!ביצוע חלש ולא מעניין שלה. נקסט!

ארין ריי- שיפור משמעותי מבחינת לבוש. מבחינת ביצוע- גרוע!!

דייויד קורי- נשמע טוב, אהבתי את הביצוע

סיסטר סי הן פשוט מעצבנות אותי, אולי בגלל שהן קאנטרי מדי בשבילי... הופעה לא מעניינת בכל מקרה.

ג'אנל גארסייה- מת עליה!!
הביצוע נשמע טיפה מאולץ אבל בכללי אהבתי. הסטייל הרוקיסטי הזה לא מתאים לה. דחוף לחזור לסטייל המקורי!!!

דיאמונד וויט די נהנתי מזה. אני חושב שהסגנון הזה מתאים לה אם היא רוצה להבדיל את עצמה מקרלי וביאטריס.

וינו אלן אוהב את הקול הרוקיסטי והבועט שלו. ביצוע יפה בסה"כ.

ליריק 145 פרפורמרים אמיתיים! אהבתי מאוד את הביצוע אבל זה לא ברמה של הביצוע שלהם בבתי השופטים. הקטע עם הגאנגם סטייל היה מיותר ומטריד

סיסי פריי בחירת שיר לא טובה. שיעממה אותי למוות! חייבת לחזור לעצמה דחוף!!! דמי מה יהיה? הרסת את כל הקבוצה שלך!

טייט סטיבנס- משעמם, נקסט!

ביאטריס מילר- קצת לא יציבה ווקאלית אבל ביצוע טוב בסה"כ.

ג'ייסון ברוק- מה זה בחירת השיר המזוויעה הזו??!! בכוח רוצים להפוך אותו לבדיחה? איפה ג'ייסון של האודישנים? תחזור ומהר!

1432 ( נו באמת?
)
- לא מממשות את הפוטנציאל שלהן... ביצוע בסדר אבל אלף שנות אור מהביצוע הראשון שלהן. בחירות שירים זה שם המשחק עם הקבוצה הזו, סיימון לטיפולך!

ווילי ג'ונס- פשוט לא מתחבר אליו... ודמי עם התירוץ הזה של "להיות עכשווי ועדכני", היא לוקחת את זה קיצוני מדי.

קרלי רוז - תמיד נשמעת מעולה. אבל בחירת שיר לא טובה... בריטני חייבת להתאפס על עצמה בעניין של קרלי. תני לה בלדה בסגנון brokenhearted

אמבלם 3- הפתעת הערב! ביצוע כיפי ופשוט מצויין שלהם! שימשיכו ככה.

יותר מדי אכזבות דווקא בעונה עם הכי הרבה כישרון שראיתי מכל התוכניות

בכלל לא אוהב את כל העניין הזה של להתאים את המתמודדים למוסיקה העכשווית( אהממ... דמי ובריטני). מרוב אפקטים ופירוטכניקה( ושירי פופ מעצבנים) לא שומעים את הקול האמיתי של המתמודדים וזה חבל

omer719

New member
מסכים כמעט עם הכל.

באמת איפה ג'ייסון של האודשנים?

לדעתי סיסטר סי היו טובות, באודישנים הראו רק את הקטע הראשון של השיר הזה שבאמת היה טיפה מעצבן, אבל אחרי זה ההתקדמות הייתה מעולה.
ובקשר לוינו, הסכמתי עם שאר השופטים והוא היה דיי חלש לטעמי

למעלה