Moses The Fish
New member
שאלה דחופה: מה דה פאק נסגר עם בריטני?! היא אשכרה ישבה כל הערב עם אטמי אוזניים או שזו היתה אוזנייה? בכל מקרה - מביך!
וההופעות-
בקבוצה המעפנה של אל.איי - דיוויד קורי - שיר מעולה, אבל הוא לא מעניין מספיק. ג'ייסון ברוק - זה היה כל כך גרוע שזה היה מעולההההה!! שרק ימשיך ככה -עוד קאמפ, עוד נצנצים, עוד שירי דאנס סוג ז'! טייט - שיר קצת פרווה, אבל הוא טוב במה שהוא עושה. וינו - חבל לי עליו ועל הקול המדהים שלו, כי זו בחירת שיר אומללה. הוא לא צריך לשיר רוק נ' רול.
בקבוצה של דמי -
סיסי- הופעה קולית לא טובה, לא חושבת שהיא בכלל צריכה ללכת לפאוור מהסוג הזה. והיא עדיין בלתי נסבלת.
ג'נל - אחלה הופעה, קולית זה היה מושלם, היא לגמרי ווינרית, אבל ממש היה חסר לי הקטע החמוד-סקסי של האודישנים שהפך אותה ללייקאבל. דמי צריכה לעזור לה למצוא איזון בין הכוח של ההופעה האחרונה והקסם האישי שלה.
ווילי - בריטני ממש צדקה בבוט קאמפ כשהיא איבחנה שהוא לא זמר טוב מספיק (חבל שהיא לא מצליחה להבריק בביקורת שלה בשידור החי), ועכשיו בהופעות החיות רואים בבירור שאין כל כך מה לעשות איתו כי הוא ממש מוגבל כזמר. הוא לא זמר אר נ' בי טוב, והוא לא זמר קאנטרי מספיק טוב, וגם כששמים לו רקדניות מסביב זה יוצא מונוטוני ולא מעניין, ולא רק בגלל השיר (שזו פאשלה בפני עצמה של דמי). אני ממש מחבבת אותו, אבל הוא כרגע הזמר הקולי הכי חלש בתחרות ומהקבוצה של דמי הוא צריך ללכת ראשון. או סיסי, כמובן, אבל קשה לי להאמין שזה יקרה.
פייג' - לדעתי זה היה מחריד - החל בתלבושת המפגרת ותנועות הגוף, וכלה בחוסר הביטחון בקונטרסט קיצוני עם כל השואו אוף מסביב. הדבר היחיד שאהבתי זה את השיר הניינטיזי הנוסטלגי. אני תוהה אם השופטים היו מתלהבים כל כך אם היא לא היתה פותחת את הערב.
בקבוצה של בריטני-
ארין ריי - כל האפקטים על הבמה נשמעו יותר חזק מהשיר, וזה היה כל כך מאולץ - כמוטיב חוזר בהופעות של הקבוצה הזאת - הקטע של הדאבסטפ. עם כל הרעש הזה איך הוא בכלל יכול להישאר בסולם? אני מאוד אוהבת אותו ורוצה שהוא יישאר אבל אם ארבעה עפים, אחד מכל קבוצה, ברור שהוא זה שיעוף...
קרלי - דמי אמרה את זה נכון ומדוייק - היא זמרת מעולה, אבל שום דבר לא עובר אצלה אמין בגלל הפער בין הגיל שלה לבין הקול שלה. היא באמת שרה בנונשלנטיות, אבל אני מעדיפה את הנונשלנטיות הזאת על הפרצופים העקומים מהאודישנים. בכל מקרה, בריטני צריכה ממש להבריק איתה בבחירת שירים, להלביש אותה ככה כדי "להצעיר" אותה זה רק חלק מהעניין.
ביאטריס - היא פישלה קצת קולית, אבל היא כזאת מתוקה, ואני אוהבת את זה שבריטני לא לקחה אותה למקום המתחנחן,
בניגוד לדאימונד ווייט - שהיתה כולה מתחנחנת. סך הכל היא נתנה את אחת ההופעות הקוליות הטובות, אבל יש משהו בכל השואו הזה שהיה לי מתוק מדי.
בקבוצה של סיימון-
סיסטר סי - אני לא יכולה עם ההרמוניות המאונפפות האלה. הן נורא משעממות, אבל זה מעולה - שאר השופטים ממש לא סובלים אותן והייתי שמחה לראות אותן ממשיכות רק בשביל לראות את דמי ואל.איי מתפתלים כל פעם מחדש כשהם צריכים לתת להן ביקורת.
1432 - מה זה השם המעפן הזה? בכל מקרה, נורמני באמת היתה מצויינת, אבל כל השאר היו בינוניות ומטה, זה היה ברמה מאוד נמוכה.
ליריק145 - אני עוד לא מתלהבת. ליריק טובה ממש, 145 עוד לא.
אמבלם3 - אני חולה עליהם אבל קצת הופתעתי לרעה - הם מקליפורניה, יש להם את הקטע הקליפורני, אז מאיפה הוא הפיל עליהם רגאיי עכשיו? זה ממש לא היה שיא הערב לדעתי, הם יכולים פי מיליון. לגבי הביקורת המבולבלת והנבוכה של דמי: היא פשוט מזמינה לעצמה בקלאש לעונה הזאת במקרה הטוב, ובמקרה הרע סקנדל סטייל קורי קלארק ופולה עבדול!
מריו לופז וקלואי קרדשיאן - יש לכם מיקרופון, אז למה אתם צועקים? קלואי חמודה באינטראקציה שלה עם המתמודדים והשופטים - למרות שמריו לא נותן לה לדבר יותר מדי, אבל הוא כל כך רובוטי. "וינו, מה אתה חושב על הביקורת של השופטים?". וואו, איזו שאלה מקורית, איך חשבת עליה? אני מקווה שהם ישתחררו בתוכניות הקרובות, בעיקר קלואי, כי מריו נראה לי מקרה אבוד.
ועוד פעם, בריטני: 15 מיליון הדולרים שהיא מקבלת על העונה הזאת הם פשוט שערורייה. אני מתהההה על בריטני, אבל היא פשוט לא מספקת את הסחורה ועכשיו בשידור החי כל הבלון הענק שניפחו מתפוצץ... אם היא לא מתביישת לשבת בשידור החי עם אטמי אוזניים או מה שזה לא יהיה, למען השם, שבאמת תדחוף לשם אוזניה ותתחיל להגיד משהו קצת יותר משמעותי מ"היית מדהים/ה ומשעשע/ת". לעומתה, דמי טובה בשידור החי למרות שהיא גם נראתה לחוצה וחזרה על עצמה יותר מדי. למרות שסיימון צדק לחלוטין לגבי ווילי ג'ונס אהבתי כשהיא ענתה לו, "אולי לפני מאה שנה כשאתה היית טוב בזה זה לא עבד".