לייב שואוז-1

omer719

New member
אז ככה

מפתיעים -
אמבלם3, לא מתתי עליהם, האודישן היה חביב, לא עפתי, לא היה ברור לי למה אהבו אותם עד הערב הזה. היה ביצוע ממש טוב.
סיסטר סי היו מעולות, גם מהן לא קיבלנו טעימה טובה עד עכשיו, בבית של השופטים הן היו חביבות אבל עכשיו זה היה פשוט מעולה.
דיוויד קורי - לטעמי זה יותר השיר מאשר הזמר, אבל בינתיים ניתן לו להנות מהספק.

מאכזבים -
1432, גם בבחירת השם (!!!) וגם בביצוע, לא הכיוון שחשבתי בכלל. אבל עדיין זה לא היה כזה נוראי.
ביאטריס, תנו לילדה לבחור לבד את השירים. היה מדהים כשהיא שרה את טיטניום, פה זה פשוט לא עלה לשום מקום, בחירה לא טובה.
סיסי - לא יודע באשמת מי, וגם לא לגמרי סבלתי, זה היה טוב, אבל כן היו לה רעידות בקול. ההופעה עצמה הייתה בסדר.
ג'ייסון - כל כך!!!איך הוא הסכים לשיר הזה? בגרסא שכזאת? כל כך לא מתאים לו.

נתנו הופעה מעולה כמו שציפיתי -
דיימונד - זה היה פשוט כייפי וטוב, אחלה דרך להראות כיוון אחר שלה, כי כבר כולם יודעים שיש לה קול אדיר.
קרלי - הצליחה לעשות עבודה מעולה עם שיר כל כך לא מתאים לה.
ליריק - הם פשוט מעולים, אבל הגימיק הזה לא יחזיק לאורך זמן, אולי עוד הופעה אחת כזאת והם צריכים להתחיל לחשוב על ההמשך.
ג'נל

יכולים לעוף -
פייג', ארין, טייט
וינו ווילי.

lakilaki12

New member
איזה אכזבה.

הביצועים לא משתווים לביצועים של שנה שעברה...

ארין - כרגיל, זוועה במיוחד הרעש המעצבן של העשן
דיאמונד - ... איזה הבדל בין הביצוע הזה לביצוע שלה בבתי השופטים... בריטני הרסה אותה .
קרלי - מה? מה קשור קרלי לבחירת שיר הזאת? שמישהו יסביר לי?
ביאטריס - ...
נו באמת, הפייבוריטית שלי נתנה את אחד הביצועים הכי טובים העונה ( טיטניום ) ופה היא נתנה ביצוע מאוד מאכזב. ממש חבל. בריטני לא צריכה לשנות אותה, היא צריכה לתת לה שירים שמתאימים לה

פייג - אני רציני שצחקתי.

ג'נל - נחמד, היו לה יותר טובים, גם, אכזבה
ווילי - זוועה כרגיל
סיסי - אני לא אוהב אותה.

טייט - משעמם
דיוויד - נחמד, קצת צפוי
וינו - מאכזב מאוד
ג'ייסון - אהבתי אותו רק באודישן, פה הוא לא היה כל כך טוב, אבל יכול להיות שהוא יתחבב עליי מחדש בהמשך.

13141 או וואטאבר - ממש חבל שהן היו צריכות לשנות את השם בגלל הלהקה בעלת אותו שם, אבל למה לשם כזה? בכללי, היה ביצוע טוב אבל ממש לא משתווה לביצוע שלהם בבתי השופטים
ליריק 145 - ממש אבל ממש התאכזבתי
- תגידו לי, מה קשור gangnam style לאקס פקטור?? רק בגלל זה הייתי מדיח אותם .
אמבלם 3- לא מעניינים. מצידי יכולים לעוף
סיסטר סי - דווקא די אהבתי אותם. אבל מראש לא היה להם סיכוי לצערי

בקיצור, ערב מאכזב מאוד.

ו

omer719

New member
מעליי וגם בתוכן. וכן

האמת שממש חיבבתי אותן אחרי הביצוע של אתמול, היום היה חלש יותר. אבל איכשהו יצא שהקבוצות הייתה הקטגוריה הכי קשה מבחינתי... כי אמבלם בטוח עוברים. ואני מאוד אוהב את ליריק (ביינתים נראה מה יביאו בהמשך) אז באמת מהתחתית של סיימון היה קשה. אבל זה היה כל כך צפוי שזה ריכך את זה...

Uri04

New member
טוב, עכשיו זה כבר שודר

נוראי.
הרבה יותר גרוע ממה שחשבתי שיהיה.

אני ממש ממש מאוכזב. הביצוע היחידי שהיה קרוב למקצועי ומלהיב היה של להקת הבנים (היי, הצעיר שבחבורה יודע לשיר!
), אבל זה בעיקר מכיוון שהם היו היחידים שהשיר וההופעה ישבו על הפרסונה שלהם בצורה אותנטית, בעוד שכל שאר ההופעות היו מעוד מעושות, מאוסות ולא אותנטיות בעליל. רוב הזמן פשוט רציתי לצעוק על המסך - "מנטורים - תנו למתמודדים שלכם לבחור בעצמם את השירים שמתאימים להם ואל תנסו להנדס אותם לפי תחושת בטן!" עבודה גרועה של כל המנטורים, כולל סיימון.

חוצמזה, אני היחידי שקיבל כאב ראש מהצעקות הקונסיסטנטיות של הקהל ברקע? כאילו, מישהו שם בהפקה מעודד אותם לצעוק כל הזמן לא משנה מתי, רק לצעוק לצעוק לצעוק???
אם זה יישאר ככה, אני חושש שלא אוכל להחזיק מעמד, זה ממש מתיש וכואב באוזניים, ואני עדיין אוהב את עור התוף שלי

אה, ויוחזר סטיב ג'ונס לאלתר!

omer719

New member
גם אני אהבתי את סטיב!

והפרק כולו היה מלא פאשלות. אל איי לא חזר בזמן פעמיים!!! כאילו מה נסגר? היו, בעיקר לקלואי, הרבה פאשלות, והסאונד היה נוראי. אבל בסדר, זה לייב ראשון לעונה, אם זה יימשך יותר מידי זה יהיה נוראי.
אבל האמת שכבר בתוצאות ראו שיפור קל בנושא.

LeAnnDylan

Well-known member
לגבי הצעקות של הקהל

אני לא יודעת איך זה באמריקאי אבל כשהייתי בצילומים של האקס פקטור הבריטית, לפני שעלו לשידור, המנחה המחליף התקשקש קצת עם הקהל והסביר לנו שאנחנו אמורים להיות הכי נלהבים שאפשר בכל הופעה. שאחרי כל הופעה (וגם במהלכה זה רצוי וכדאי) אנחנו אמורים לעמוד, לרקוד, להריע ולעודד. אחרי הופעה למחוא כפיים בטירוף ולהתלהב כאילו אנחנו בהופעה של אלביס, גם אם אנחנו לא אוהבים את המתמודדים (או בגרסה שלהם, "גם אם אתם לא אוהבים את ריילן") גם במהלך ביקורות השופטים ביקשו מאיתנו להריע כשצריך, ולצעוק בוז בדרמטיות כשהשופטים אומרים משהו רע על המתמודד. אני מניחה שגם באמריקאי (או בכלל בכל התוכניות מסוג אלה) זה בערך אותו הדבר. אם בבית אתה שומע את זה בצורה מטרידה שמפריעה להנאה בצפיה, תאר לך מזה באולפן. אני באותו שבוע לא שמעתי בכלל את ביקורות השופטים חוץ מאיזה מילה פה מילה שם וגם את המתמודדים הצווחנים ביותר בקושי שמעתי. לצפות בבית זה יותר נוח אם כי באולפן תמיד כולם נשמעים ממש טוב
(אולי כי לא שומעים
)

shaharEB

New member
Well..

בריטני -
ארין היה חמוד ,יש לו קול טוב, אבל באמת לא חשבתי עליו יותר מזה
חבל אני דווקא אוהבת אותו
דיאמנד- לא אהבתי ! זה כמו שהיה עם רייצ'ל קרואו, שלוקחים מישהי בת 13 עם קול עמוק ודוחפים לה שיר שלא קשור אליה בכלל. לא הראה את היכולת הקולית שיש לה ועוד איך !
ביאטריס- אני ממש אוהבת אותה, ובגלל זה התבאסתי
לא אהבתי את הבחירת שיר או את השיער אם כבר מדברים
אבל היא הזכירה לי רוקריות מפעם אז זה היה חמוד

קרלי- אוכזבתי שמשנים לה את השיר כל שנייה. תשירי שיר אחד ! לא אחד שמורכב משניים
ובכלל שוב. כמו שדמי אמרה, לא מתאים לה העניין הזה של הצעירה

דמי -
סיסי- וואו. חיבבתי אותה. לא את ההופעה, כי מכל הבלגן שהיה סביבה לא שמעו אותה ממש שרה, וכשהיא שרה זה לא היה טוב
אבל היא הייתה חמודה. אולי זה הבלונד
פייג' - קצת הזכיר לי את ליידי גאגא כל העניין. אבל חוץ מכמה רגעים חלשים, היא נתנה אחלה הופעת פתיחה

ג'נל - רוקרית אמיתית
כל הכבוד לה, קול מעולה. רק שיחזירו לה את התלתלים והסקסיות שהייתה בה

ווילי - לא אהבתי
הבנות עם הג'ינס הקצר והחצי גופייה
לא התאימו בכלל. הוא יכול להיות רוקר יותר כמו היום מאשר ההופעות הקודמות, אבל הוא עדיין לא לגמרי עושה את זה נכון

LA-
דייוויד- אני אוהבת אותו ואת הקול שלו. אבל השיר קצת שעמם אותי
ג'ייסון - זה היה ממש הוא וזה היה אחלה..אממ אחלה כזה .

טייט- הזכיר לי את מלאני אמארו משום מה
הקול שלו מדהים, רק שבאיזישהו שלב הוא יעוף כי הוא לא מה שהם מחפשים..
וינו- אני ממש אוהבת את הקול שלו, מאוד, הוא בין האהובים עליי. אבל ההופעה היום לא הייתה משהו

סיימון-
סיסטר סי- אני חושבת שלכל אחת מהן יש קול מדהים מדהים ! הן זמרות מעולות, הקטע הוא שמשהו בהן באמת לא מתחבר.
1432- בבית של סיימון הן היו יותר טובות, אבל אני מחבבת אותן

ליריק 145- אני חושבת שגם הם טובים. אבל ההופעה הייתה בלאגן אחד גדול. אתם שרים ראפ יפה אל תהרסו את זה באובר הופעה, בקושי היה אפשר לזהות אותם שם
אמבלם 3 - היו טובים ושמחתי בשבילם
שיר טוב, קול טוב. אחלה

מריו לופז וקלואי קרדשיאן גרועים
!
אני מתגעגעת לסטיב

MoRoSH11

New member
סיכום חלקי

אני רואה את הפרקים בהוט, ולא ראיתי היום את הפרק עד הסוף, אז אני אכתוב בינתיים על הביצועים שכן ראיתי ואנסה מחר להשלים את יתר הפרק.

עוד לפני, כמה דברים שאני רוצה להגיד:
כל מה שמסביב לביצועים עצמם, שאני תיכף אגיע אליהם, נותנים תחושה של וואו, ויוצרים אווירה של הפקה והשקעה גדולה. ואני מתכוונת למשל לבמה, לרקדנים, ולמעשה לכל האולפן. אני יודעת שיש כאלה שלא אוהבים את זה, אני דווקא מאוד אוהבת את זה, וזה מוסיף לי לתכנית. כיף לי לצפות בתכנית ככה.

אתם גם חושבים שדמי ובריטני נראו נפלא היום, או שרק אני?

וגם אתם התלבטתם אם אתם רואים אקס פקטור או אמריקה נקסט טופ מודל מדי פעם בתכנית?!

הכי חשוב- איזה כיף שהתחילו ההופעות החיות !!!

ועכשיו לביצועים: (לפי הסדר בתכנית)
פייג'- מה לעזאזל היא לבשה ומה היה לה על השיער?! איך אפשר להתרכז בביצוע שלה עם הדבר הזה שהיה לה על הראש?!
האמת היא שאני ממש לא אוהבת אותה, וגם הפעם לא השתנה. אני לא מבינה למה היא שם, וג'יליאן לא... זה לא פייר!

ארין- וואי, אני פשוט לא מצליחה לזכור אותו. כלומר, אם תבקשו ממני להגיד לכם מי המתחרים בתכנית, מאוד סביר להניח שאני לא אצליח לשלוף את השם שלו. אני גם ממש לא מבינה את ההתלהבות ממנו.
ובקשר לביצוע שלו- אני חושבת שהוא היה מבולגן ומוזר, ולא הצלחתי לשמוע שיר בתוך כל מה שהיה שם על הבמה.

דיוויד קורי- אלוהים, כמה קעקועים יש לבנאדם הזה! יופי של ביצוע, נהנתי ממנו. הוא גרם לי לזוז על הספה וזה אחלה.

סיסטר סי- לא הצלחתי לזהות את השיר שהן שרו, אבל פרט לזה בהחלט נהנתי מהביצוע ומההופעה שלהן. זה היה טוב, והן כאלה חמודות
.

- ג'נל- היא נראתה כמו ג'ואן ג'ט (I love Rock N Roll), או שזו רק אני?!
לא יודעת מה איתכם, אבל כשאני לא מזהה את השיר, קשה לי יותר לשפוט את הביצוע. חבל שהם לא כותבים/אומרים את שמות השירים, זה היה עוזר לי.
הביצוע שלה היה נהדר בעיני, והיא באמת נשמעה נפלא. אהבתי.

-דיאמונד- אני מה זה לא אוהבת אותה, אבל אני כן אגיד שהיא נתנה אחלה ביצוע ונשמעה טוב. יחד עם זאת ועדיין הוא היה רק אחלה , ולא שום דבר מעבר, אבל אני גם לא מצפה ממנה ליותר מדי (בעיקר כי אני לא מצליחה להתחבר אליה).

-וינו- אני חושבת שהוא טוב ושיש לו פוטנציאל, אבל אין לי ממש מה להגיד על הביצוע שלו.
אה רגע, בעצם כן יש לי- זה היה ביצוע מעצבן שלא היה בכלל נעים לשמוע. חיכיתי שהוא ייגמר.

-ליריק 145- מתה עליהם, הם כזאת הפתעה מבחינתי !
הם נתנו הופעה אדירה לדעתי (פחדתי שהם ייאכזבו), והשילוב של גנגם סטייל באמצע היה מגניב וכיפי וגרם לי לחיוך ענקי. בכלל הביצוע שלהם גרם לי לחייך, וממש אהבתי אותו. איזו אווירה כיפית יש שם...
אוי נו, אל איי מעצבן אותי. הביצוע וההופעה שלהם היו טובים יותר מאשר חלק גדול מהביצועים באותו ערב (מה שראיתי בינתיים).

- סיסי- OMG מה עשו לה בשיער?! זה מזעזע.
היא ממש מזכירה לי במראה שלה עכשיו איזו מפורסמת אחרת, רק שאני לא מצליחה לשים את האצבע על מי בדיוק. לא משנה.
איזה שיר מעצבן, וגם הביצוע עצמו היה בכלל לא משהו, וחבל לי כי אני בהחלט מחבבת אותה ומקווה לראות אותה ממשיכה בתכנית

-- טייט- משעמם!!! רק חיכיתי שהביצוע שלו ייגמר.

אני אמשיך אחרי שאני אראה את כל הפרק.

andre93

New member
מסכים עם הכל

לא ברור מה הלך עם הסטיילינג בפרק הספציפי הזה...
וליריק 145 כאלה פרפורמרים אדירים! אני לא מבין איך אפשר לא לאהוב אותם, הם פשוט סנסציית ראפ! אם יבחרו את השירים הנכונים הם יגיעו רחוק.

MoRoSH11

New member
איזה כיף לי

לגמרי לא ברור. פתאום התלבושות שליאת אשורי מלבישה בהן נראות כ"כ נורמליות
.

|
|

andre93

New member

אני עדיין לא מצליח להבין למה הלבישו את פייג' ככה. היא ניראת כמו עב"ם

MoRoSH11

New member
|

יש לי הרגשה שבהמשך העונה זה רק ילך ויהיה יותר גרוע....

MoRoSH11

New member
והנה ההמשך

ביאטריס- היא כ"כ מקסימה ויפה, אז למה לנסות בכוח לבגר אותה?! למה לא פשוט להשאיר אותה עם השיער הבלונדיני היפה שלה?!
למרות שבריטני בחרה לה שיר בסגנון שביאטריס בעצמה אמרה שהוא לא מתאים לה, ראו מאוד שהיא באמת השתדלה לעשות את הכי טוב שהיא יכולה, והצליח לה, היא נשמעה טוב למדי.

ג'ייסון- אם לא הייתי יודעת איזה שיר לא הייתי מזהה
, וכמו שמוזס אמרה מרוב שזה היה גרוע זה היה מעולה
! מסכימה עם בריטני, זה היה מבדר !
אני מקווה שהוא ישתפר בתכניות הבאות (אם הוא נשאר כמובן).

1432- הם צוחקים עליי, מה זה השם המעפן והטיפשי הזה?!
אני מתה על השיר שהן שרו
, אני שומעת אותו המון לאחרונה, והוא דבוק לי לראש. אשכרה שיר ממכר

ובקשר לביצוע עצמו- נהדר ! אחת ההופעות והביצועים הכי טובים בערב. באמת שרציתי שזה לא ייגמר מרוב שנהנתי מזה.
אל. איי- בחייך, שתוק !!!

ווילו- אני לא אוהבת אותו, וכל הניסיון הזה להיות וויל סמית פוגע בו. ביצוע מיותר ומשעמם שעצבן אותי.
שמתם לב שכולם מבדרים את בריטני?
.

קרלי רוז המהממת
-די כבר לבחור ב-Good Feeling, יש עוד כמה שירים באנגלית...וגם השיר השני שבריטני בחרה לה היה לא משהו.
בכל מקרה, ולמרות בחירת השירים המעצבנת והנדושה למדי, קרלי הייתה מעולה (כפי שציפיתי שהיא תהיה). אני אוהבת אותה !
מה שכן, אני עדיין לא מאמינה שהיא רק בת 13/14 (בת כמה היא?).

אמבלם 3- יחסית ליתר הלהקות בתכנית, אותם אני הכי פחות אוהבת .
אני גם לא אוהבת במיוחד את השיר שסיימון בחר להם, אבל אני לא יכולה להגיד שהם היו גרועים, כי בסך הכל זה היה בהחלט נחמד ואחלה. אבל מצד שני, שום דבר בהופעה שלהם לא הפיל אותי מהרגליים. אין לי בעיה שהם יהיו אלה שיעזבו מהקבוצה של סיימון.

andre93

New member
אני דווקא חושב שאמבלם 3 נתנו את הביצוע

הכי טוב בערב. משהו שם עבד, היה ניצוץ שמסמן תחילתה של הצלחה. לפני זה לא אהבתי אותם אבל עכשיו אני בעדם. רק חבל שהקבוצה של סיימון מכילה גם את ליריק 145 ואת 1432 שאותם אני אוהב יותר מאמבלם 3.

MoRoSH11

New member
יכול להיות שזה בגלל בחירת השיר עצמו, אבל באמת

שלא יותר מדי התלהבתי מהביצוע שלהם, אבל זה גם לא אומר שאני חושבת שהוא היה גרוע. אפשר להגיד שהוא היה פרווה.

למעלה