אוף!!! איזה פרק...
הטריילר שהיה לפרק בלבל... כבר חשבתי שתהיה מיני מלחמה בין השחורים לג'ון בכניסה לחומה... אבל זה עבר חלק (טוב נו לבינתיים)

סטאניס - אמן שרמזי יהרוג אותו את אשתו ואת מליסנדרה!!!! כל כך לא מגיע לשירין... וכל הקטעים שלה בפרק הזה כאילו וסיפרו על המלחמה, על הפילוג ועל מה שהולך להתרחש בהמשך... פתאום עכשיו שמעלים אותה כקורבן לאל האש ולסטאניס לאמא שלה איכפת ממנה? עכשיו שאני חושבת על זה, ניראה לי שבספר היא נשארה על החומה כי בספר, כמו שאנחנו מכירים שם את סטאניס הוא לא יהיה מסוגל להרוג אותה ואז שם, אולי זאת האמא שמקריבה אותה... בכל מקרה, הקטע החשוב מכל העלילה הזאת היה המכתב שסטאניס שלח לג'ון. הוא שלח לו מכתב בספר? או שהמכתב היחיד שג'ון מקבל זה המכתב מרמזי? אני שואלת את זה כי סטאניס היה יכול לשלוח נער שליח כמו שאמר לו הימין שלו, אבל הוא שלח את (אוף ברח לי השם שלו!!!!) ומשום מה ניראה לי שהוא לא מבקש רק אוכל אלא גם חיילים...

אריה - אני אוהבת את סיפור שלה, תמיד אהבתי אותו, אבל מאז שהיא הצטרפה לאל מרובה הפנים משהו בה נהרס, אולי כי מה שאהבתי בה היה הפזיזות, הטמפרמנטיות... ועכשיו היא שקטה, חושבת, בוחנת את הדברים, אריה מתבגרת לנו מדף לדף, ומפרק לפרק... החלק שלה בפרק היה בסדר, לא יותר מידי, אולי בגלל שהוא לא מפתיע כי הוא ממש מתנהל כמו העלילה בספר (פה ושם שינויים אבל לא מפתיעים כמו אצל האחרים...)

דיינריס - מה שהכי אהבתי בחלק הזה היה המבט שלי טיירון כשהוא ראה את דרוקו. אני חושבת שהוא יהיה זה שבעונה הבאה או בפרק הבא ינסה לחפש את דאני על דרקון (אבל לעומת קודמו שנשרף בספר, הוא יצליח..) טיירון כל כך התעניין בדרקונים שאני לא אתפלא אם יש בו קצת דם טרגייני, או משהו בסגנון... או שאולי אין צורך בדם שלהם אלא ביכולת להכנס לתודעה שלהם (כמו אריה, ג'ון ובראן)

אם שכחתי משהו מהפרק, כניראה שלא היה מעניין מספיק כדי שנזכור אותו...

דרך אגב, אם לבני סטארק יש אפשרות להשפיע על בעלי חיים, למה שסאנסה לא תכנס לאחת מהכלבות של רמזי? מצד אחד היא לא יודעת שהיא יכולה, אבל מצד שני גם ג'ון ואריה לא יודעים שהם יכולים והם עושים את זה לפעמים... אני חושבת שזה יכול לקדם את העלילה למקום יפה אם זה יקרה...

ורעיון לשרשור חדש, שאם יהיה לי זמן אני אפתח אותו בסופש (יש לי יום הולדת בסופש אז רק אם יהיה לי זמן...) כתיבת המשך משותפת לספר, מעין "ספר פורומי" מישהו מתחיל לכתוב אחר ממשיך או מציע המלצות לשינוי, ככה עד שיש פרק, אפשר להחליט שפרק נכתב בשבועיים ואז "מוציאים" את הפרק מסודר (הודעה בה הפרק כתוב במלואו) ומתחילים לכתוב פרק חדש. כל פרק שכותבים שייך לדמות כמו בספר המקורי...
לפעמים טוב לפתח את הדמיון, ויותר כיף שאנחנו שולטים בסיפור
מה גם שעד שיצא הספר השישי אנחנו כבר נסיים את הסיפור...