מאכזב
- הייתי צריך לדעת שכל ההצגה החיובית של סטאניס אמורה להסתיים רע. איך מדמות שנותנת הוראה מפורשת, שאם הוא מת אז הם צריכים לעשות הכל כדי לשים את הבת שלו על כס הברזל, הוא מסיים ככה? כרוצח של הבת שלו ובעצם משאיר עצמו ללא שושלת ומביא כליה על בית בראתיאון? ראיתי שאחד מהם פלט בטעות שמרטין סיפר להם, הם לא האמינו אבל גם אם היא נשרפת, אני מניח שזה קורא שמליסנדרה תרצה להחיות את ג'ון, זה לא יבוא מהדמות של סטאניס בספרים, זה פשוט לא מתאים בשום קונסלציה. זה היה פשוט מבאס, מעבר לכך שכל העונה הם טבחו בקו הצפוני, הוציאו כל היגיון בריא, עכשיו זה...

- דורן...ברגע שהוציאו את אריאן, ידעתי שזה יסתיים רע וזה אכן כך, אני מקווה שלא נראה אותם בעונה הבאה ומבחינתי שיהרגו את טריסטיין (עוד החלטה מפגרת, למה לשלוח את היורש היחיד שלך למקום כמו מעלה מלך שנשלט על ידי לאניסטרים?) על הפרק הראשון בעונה הבאה. לא היה שום דבר טוב בעלילה הזו, לא באריאו הגרוע של הסדרה ששיחק אותה מסוכן עם הגרזן שלו, לא אלכסדר סידינג (ייאמר לזכותו שלא היה לו הרבה עם מה לעבוד) ובטח שלא עם נחשיות החול.

- אז היזדארד הוא לא ההארפי? הייתי כמעט בטוח שכן, ברגע שהם החליטו להרוג אותו ולא את אחד הקרובים לדאני..הם לדעתי פגעו בהרגשה של הצופה שלא קרא את הספרים , שמשהו באמת הולך לקרות, בשום שלב של הסצנה לא הייתי על הקצה בשביל לראות מה יקרה, ואני די בטוח שגם אלו שקראו את הספרים בטח הרגישו ככה. הדבר היחיד שהיה שווה בשבילו לראות את כל זה היה דרוגון, נעשה פשוט מדהים והיה כיף לראות סצנה אפית שכזו מהספרים...קמה לתחייה על המסך. שאפו.

- רק שיהיה פרק סיום טוב, ובלי רצח נוסף, של סטארקים..