עוד אכזבה
כן, היו דברים טובים בפרק הזה, ההליכה של סרסיי בוצעה נהדר ובצורה שהייתה נאמנה לספרים אבל כל היתר?

-זהו? ככה מסיימים את חייו של סטאניס? כך ייגמר הקרב על ווינטרפל? הבולטונים מנצחים בכזו קלילות מדכאת? איזה מן מצביא סטאניס, שאותו הילל דאבוס ואחרים במשך כמה וכמה פרקים שהוא יוצא למשימת התאבדות שכזו? הכותבים פשוט טבחו בדמות הזו, וגם אם הסגירה של העלילה נעשתה בצורה הגיונית כביכול כפי שמישהו כתב פה...במכלול..זה היה טבח של סטאניס ושל העלילה הצפונית. מה יהיה עכשיו עם דאבוס?

-סאנסה? נו שווין..היה חסר לי רק קצת בילד אפ לקראת השינוי של תיאון.

- דאני ומירין- ככה עוזבים את הילד שוב שהוא לא מרגיש טוב?
, גם פה לא היה הרבה מלבד האכזבה לראות את תולע אפור עדיין חי ולחשוב רק על המשך העלילה שלו עם מיסנדיי בעונה הבאה...:/. מה שכן, ההפתעה היחידה בפרק הייתה לראות את ואריז מפציע במירין במקום מעלה מלך כמו בספרים, אבל אם זה אומר שנראה עוד מקבאן, מה טוב.

- החומה- אז הוא לא הנסיך שהובטח? על מה היה כל הטרראם הגדול של ההורים של ג'ון אם הוא אכן מת? אני מאמין שכמו הטרולינג שלפני הפרק (כפי שחשדתי ולא אופתע אם מישהו מההפקה שתל שם את בנג'ן סטארק), גם פה, הם עושים הכל בשביל שנאמין שהוא באמת מת אבל אני לא מאמין שג'ון באמת מת, לא בספרים ולא בסדרה. יש לו פשוט תפקיד גדול מידי לשחק בהמשך העלילה ואני לא רואה אותה נמשכת בלעדיו. מה יעלה בגורל ווסטרוז בלי מישהו שמבין את גודל האיום שמצפון לחומה?

-דורן. ברוך שפטרנו, העלילה הכי גרועה בתולדות הסדרה, במקום דיוויד ודן, הייתי מטביע את הספינה שג'יימי עליה ועושה לו חסד, עוד דמות שנטבחה על ידם העונה.

עונה מאכזבת מאוד בסה"כ, כן זה הסתיים מהר מידי, כן, היו לא מעט רגעים יפים אבל הם מיהרו יותר מידי להיפטר מקווי עלילה, דחסו שני ספרים לעונה אחת וזה נראה ככה. דמויות שהושמטו או נעדרו כן השפיעו על הצורה שבה העונה הזו התנהלה עד לסיום ולא ברור לי הכיוון שנלך אליו עכשיו, עכשיו שאין ספרים ואנחנו כולנו באותה טריטוריה.

אני אמשיך לראות ולו בגלל הסקרנות, אבל הסדרה נראית כמי שקפצה מעל הכריש העונה.