טוב, אז באיחור מה, הנבחרת שלי:
ימין: טיריון לאניסטר. לחלוטין. הוא תפקד היטב כימין, הוא מספיק לא פופולרי כדי לקבל איזשהו תפקיד אחר, ויש לו גם כוונות טובות, ולא רק כישורים ונסיון.
לורד מפקד: ג'יימי לאניסטר. הוא היה צריך ללמוד ענווה בדרך הקשה, אבל נראה שהוא למד את השיעור היטב. הייתי שם אותו על כס המלוכה אלמלי היה לו שם רע כל כך בעיני הציבור ולו הוא היה רוצה בכלל את הכס לעצמו. הוא גם יכול להיות ימין לא רע (והיו מקרים שאדם אחד נשא בכפל פקידים: הלורד המפקד וגם הימין), אחרי היכולת הפוליטית שהוא הוכיח בארצות הנהר.
הממונה על המעות: לא ברור איך אפשר לשים בתפקיד את אצבעון. הוא ינצל את התפקיד לטובת התככים שלו. אפילו ג'ון התברר כמתמקח טוב. נראה לי שדאבוס יוכל להתאים כאן. הוא לא סוחר מבריק ולא יוציא דרקון זהב משפשוף שני דרקונים זה בזה, אבל הממונה על המעות לא צריך להיות ספקולנט עם אוצר הממלכה אלא לנהל את האוצר ולפקח על השוק. הוא חכם, צמח מלמטה, ויודע לספור.
הממונה על החוקים: תפקיד של כבוד. האחריות הביצועית שלו כוללת את ניהול התאים השחורים, וזהו בערך. אכיפת החוק והסדר מתבצעת ע"י זהובי הגלימות יותר מאשר ע"י הממונה על החוקים, וזהות המפקד שלהם חשובה יותר מזהות הממונה על החוקים. לכן אפשר לשים כאן כל לורד שצריך לסדר לו גו'ב. אני מניח שסרחן החדש יוכל להתאים. מי שהיה אסיר ייטיב להיות סוהר. ולסרחן החדש יש גם את הייחוס המשפחתי המתאים לתפקיד רם מעלה.
הממונה על הלחשנים: בחירה קשה. ואריז ללא ספק חוטא בנאמנות כפולה, ולבנאדם יש יותר מדי כח. אוברין מארטל יכול להיות מוצלח למדי בתפקיד, כמו כל תפקיד שיוטל עליו, אבל אם צריך לבחור מישהו חי הייתי לוקח את סלאהאדור סאאן, אם הוא יסכים. אם לא, דוראן מארטל יהיה בחירה מתבקשת, אלמלי גם לדוראן יש אג'נדה אישית (שלא לומר ונדטה אישית). אבל כנראה שהייתי מעדיף את דוראן בכל זאת. הוא יודע לתפעל מרגלים, הוא זהיר, מחושב, ואנחנו אפילו יודעים לאן הוא חותר (כלומר, אם אנחנו דוחים את נכונות תיאוריית תכנית העל הדורנית. אבל אני עדיין חושב שיש לדוראן משהו קצת יותר פישי בשרוול מאשר סתם תכנית להשיא את קוונטין לדאני).
הממונה על הספינות: אהבתי את הרעיון לבחור במאנדרלי כלשהו לתפקיד. גם אשה גרייג'וי יכולה להתאים, ודאבוס או סטאניס יכולים להתאים אלא שלסטאניס יש שאיפות לכס ולא רק לתפקיד במועצה, ואת דאבוס כבר שמתי בתפקיד הבנקאי הראשי. אז מאנדרלי. או רדוויין. לפי המצב הפוליטי.
המלומד העליון: מארווין המג, ללא ספק. הוא אולי מעורב בתככים, אבל הוא פתוח לרעיונות כמו קסם ובכל זאת הצליח להתברג עמוק לממסד המלומדים. ובכלל, טוב שיש מישהו עם נר זכוכית דרקון בשירות הממלכה.