עונה 4 פרק 1

עונה 4 פרק 1

אוקיי, אז ראיתי את הפרק היום בבוקר עם ידידה ושנינו חשבנו שהוא היה ממש מאכזב וגרוע. גם איך שהם פתאום נכנסו ישר לעניינים בלי איזה קדימון או משהו (רק היה את פרטי הרקע מהעונות הקודמות וישר בבום את ההמשך מהעונה הקודמת). וחוץ מזה, הפרק פשוט היה יחסית נטול התרחשויות, גם מה שהיו עשו בצורה קצת משעממת כזאת, והייתה גם הרבה קיטשיות בשיחות של אליינה וסטפן. בקיצור- ממש לא מה שציפינו מפרק תחילת עונה!
מה דעתכם?

MAAYANAH

New member
מסכימה לחלוטין-ספויילר עונה 4 פרק 1

ממש פיהקתי והרצתי קדימה בחלקים של בוני סטפן ואליינה.
לא אהבתי וזה לא עניין אותי. הפרק היה ממש משעמם לעומת הפרק של שנה שעברה. וגם הוא היה ממש צפוי...בוני היא השחקנית הכי לא מעניינת בסדרה והכי לא מעניין מה קורה איתה.

mikej007

New member
ספוילר פרק 1 עונה 4

אז ככה אני מסכימה שהפרק היה די רגוע אבל כן היו התרחשויות הסצנות שאהבתי היו של טיילר/קלאוס וקרוליין והפלשבאק של אלנה על דיימון , זה היה עשוי היטב שהיא רואה הכול מהצד והזכיר שאכן העונות הקודמות היו חזקות בהרבה מהנוכחית... תחושותיי לגבי אלנה היו מעורובת מצד אחד ריחמתי עליה ומהצד השני קצת ייחלתי לזה שסופסוף תמות ותגאל את כולנו ובעיקר תשחרר את דיימון לספין אוף משלו....(משהו בסגנון ערפד סקסי והעיר הגדולה) גם התאכזבתי שהיא לכאורה בחרה בסטפן (לנצח ...אלוהים ישמור...מסכן סטפן לא ברור איך הוא לא העיף אותה מהגג) וחזרנו לעונה 1...
גם הסצינה של קלאוס ואחותו הייתה טובה וכמובן ההתאבדות ההמונית בסוף שכנראה נכפתה על הכומר על ידי דיימון...
וכמובן שבוני כרגיל לא מעניינת וממש מיותרת.... והכישוף האפל ממשיך לרדוף אותנו אפילו שמעגל סודי ירדה מהמסך...

ורדונה2

New member
"ערפד סקסי והעיר הגדולה"!

הו, הייתי צופה בזה...

וההתאבדות נכפתה?
אני לא קלטתי את זה...
חשבתי שכאילו יש לכומר "תוכנית" כלשהי. הרי אף אחד לא באמת מת ביומני הערפד...

גם אם אתה מת, אתה לא באמת מת... חחחחחח
תמיד יש דרך לעקוף את הכל

אני גם לא אהבתי שהיא בחרה בסטפן. רציתי שיהיה קצת דליינה חחחח.
בקשר להתאבדות ההמונית- לא חשבתי על זה שזאת כפייה של דיימון. הכומר אמר משהו על זה שהם יהיו זן חדש שיילחם בערפדים או משהו, חשבתי שיש שם איזה משהו.

ורדונה2

New member
אני דווקא כן אהבתי

הקטע עם אליינה שראתה מה דיימון אמר לה בפלאשבק
ממש צווחתי ומחאתי כפיים בהתלהבות כמו ילדה קטנה

הסוף ממש עשה לי צמרמורת... מעניין לאן ייקחו את זה עכשיו.

הקטע היחיד שלא אהבתי זה שדיימון היה כזה עצבני ודוחה למאט- סתם לא מבינה מה הפואנטה, והוא הדמות האהובה עלי (על מי לא?
) ולא אהבתי שהוא מתנהג ככה.
וכן- הרומנטיקה בין סטפן לאליינה- גם לא אהבתי. אבל אני אף פעם לא אוהבת את זה, לא חדש...
בסדר, אני מאמינה שהיא בסוף תגמור עם דיימון, אז ניחא... היוצרים של הסדרה יודעים שרוב הקהל רוצה אותם ביחד בסוף, הם ימצאו דרך לגרום לזה לקרות בצורה טבעית (עד כמה שאפשר לקרוא למשהו "טבעי" בסדרה הזאת
)

לא יודע אם היא תגמור בסוף עם דיימון (הייתי משתמש פה דווקא במילה תסיים, למילה האחרת יש קונוטציה אחרת
)

such an angel

New member
מסכימה עם כל מילה

חחח גם אני התלהבתי בקטע של אליינה ודיימן..
וממש התעצבנתי על דיימן עם הקטע שלו ושל מאט ><"

והתאכזבתי בעיקר מהעניין שאליינה שוב עם סטפן..

such an angel

New member
|ספויילר|

קודם כל - סוף סוףףףףףףףףףףףף התחילה העונה הרביעית

הפרק היה טוב, אבל לא כמו שציפיתי שהוא יהיה,
שתי סדרות שאני רואה, זה, יומני הערפד ו90210 חזרו השבוע לעונות חדשות
ובכוונה רציתי לראות את יומני הערפד אחריי 90210 כי "את הטוב שומרים לסוף"
ואת האמת שלא.. כל כך התלהבתי והייתי מופתעת ש..מחכה ומתרגשת לשבוע הבא שייצא עוד פרק..
נקווה שהפרקים הבאים יהיו טובים יותר..ציפיתי שהפיילוט יהיה מדהים !

לגביי אליינה וסטפן.. דיי 3 עונות זה בהחלט מספיק.
התחלה חדשה, דמות חדשה. למה לא דיימן ?
חבל מאוד, אבל הם בוודאות עוד יהיו יחד בהמשך העונה..

טוב לראות את קלאוס שוב
הוא והמבטא הזה שלו

והסוף היה דיי מוזר..

00נטע00

New member
מה? דווקא אהבתי!

טוב אז תמיד הייתי מאוהבי סטלנה אז אני שמחה שזה שהיא נזכרה בכל הרגעים עם דיימון לא גרמו לה לשנות צד, אני חושבת שאם כן זה היה מאוד מנוגד לאלנה, היה רגע שהיא ודיימון כמעט התנשקו ושמחתי שלא..אין ספק שהעונה הכי טובה של הסדרה הייתה הראושנה, כשאלנה עם סטפן, אני באמת רוצה שישאר ככה..אהבתי את כל הקטעים הרומנטיים והקיטשים ביניהם הפרק..מרגיש מן פרק הכנה לכל הרע שיבוא..כי הפרק היה קליל מבחינת עלילה..אלנה עוד בסדר עם המהפך..וזה בטוח ישתנה.

היה לי ממש מוזר איך שהיא בכלל לא התלבטה אם לשתות דם או למות, אפילו לא לרגע מהשנייה שהיא הבינה את הבחירה. אם היא הייתה מוכנה למות אז, אז מה השתנה?. אני מבינה שזה קשה אבל לפחות שתתלבט, לא?
בוני\ג'רמי\מאט\קלאוס\טיילור\- משעמם. ממש.
דווקא רבקה מעניינת, היא סוף סוף באמת עוזבת את קלאוס ואולי תעבור לצד של הטובים..רק נראה אם אלנה תקבל אותה עכשיו..
לשנייה אחת כשלאלנה היה את הפלשבק הייתי בטוחה שזאת קיטרין..בא לי שתחזור, עכשיו כששתיהן ערפדיות..
מעניין מה הולך עם העירייה..אבל בעצם, למה הם לא עוזבים? זה לא שלבוני או לגרמי יש מה לחפש שם, שיעזבו כולם וילכו לחיות במקום טוב יותר, מה העניין להשאר איפה שכולם יודעים עליהם?

היה פרק טוב, לא מעולה כמו פעם אבל החזיר אותי לאווירה והזכיר לי שאני עדיין אוהבת את אלנה ואת סטפן, ואת קרוליין ואפילו את דיימון..כיף שחזרה העונה אבל מרגיש לי שהיא תהיה אפלה וכואבת..וקצת בא לי פרקים שמחים וקלילים (מה שלא סביר שיקרה) אבל נו טוב, העיקר שהם שוב פה, לא?

אוקי אז... גם אהבתי וגם לא אהבתי את הפרק הזה .. נתחיל במה שכן

קודם כל בכלליות, התגעגעתי אליהם, כיף שהם פה שוב ..
דיימון רשע ומריר ייאאאי

הקטע של טיילר/קלאוס שהוא בא להציל את קרוליין ורבקה ושהוא אומר לרבקה שזה הוא

הסצנה שקרוליין מבינה שזה הוא - ענקית!!!
I remember evrything
היא מודה שהיא זוכרת הכל ושהיא פגשה אותו קודם!!!
הפלאשבאק! אוי אחד הקטעים האהובים עלי הבסדרה אבר! (חוץ מהסיצנה בפרק 3X19 כמובן)
קלאוס - גוד טו האב יו באק

הסצנה בסוף עם סטלנה על הגג ,זה היה חמוד לא יותר מזהה (הי אני עדיין טים דלנה!)
ועכשיו לכל מה של

הכומר הזה WTF? איזה איש מוזר ומאיפה צצת לכל הרוחות?
השייחה האובר קטישית של סטלנה במקום הזה שהם היו כלואים בו עם רבקה
בוני - היש דמות יותר נודניקית ומעצבנת ממנה????

בתכלס פתיחת עונה קצת מעפנה ,ציפיתי ליותר דרמה מזה שאלנה ערפדית ... לא יודעת .. הרגיש לי פרווה מידי

אגב, מה שאני מת שיקרה בסדרה....

הוא שהפטרובה המקורית, שעם הדם שלה הטילו את הכישוף להפוך את המקוריים לערפדים, תתגלה כערפדית ותגיע גם היא להצטרף למסיבה
תבוא עם איזה שם אקזוטי כמו אלסה או ג'נביב

ובוני אומנם לא להיט מבחינת אישיות/עלילה, אבל אני מת על זה שהיא מכשפה ומתמוגג כל פעם מהכישופים שלה והדרמטיות בה היא אומרת אותם

היו כמה דברים טובים

אבל בכללי די מבאס..
הרגשתי כאילו פספסתי את הפרק שלפני, שום דבר לא ברור..
נראה כאילו הם חוזרים לעונה הראשונה עם אלנה וסטפן וזה כבר מיצה את עצמו לגמרי.
אני מקווה שהם יתאפסו על עצמם עם הפרקים הבאים!

למעלה