מה? דווקא אהבתי!
טוב אז תמיד הייתי מאוהבי סטלנה אז אני שמחה שזה שהיא נזכרה בכל הרגעים עם דיימון לא גרמו לה לשנות צד, אני חושבת שאם כן זה היה מאוד מנוגד לאלנה, היה רגע שהיא ודיימון כמעט התנשקו ושמחתי שלא..אין ספק שהעונה הכי טובה של הסדרה הייתה הראושנה, כשאלנה עם סטפן, אני באמת רוצה שישאר ככה..אהבתי את כל הקטעים הרומנטיים והקיטשים ביניהם הפרק..מרגיש מן פרק הכנה לכל הרע שיבוא..כי הפרק היה קליל מבחינת עלילה..אלנה עוד בסדר עם המהפך..וזה בטוח ישתנה.
היה לי ממש מוזר איך שהיא בכלל לא התלבטה אם לשתות דם או למות, אפילו לא לרגע מהשנייה שהיא הבינה את הבחירה. אם היא הייתה מוכנה למות אז, אז מה השתנה?. אני מבינה שזה קשה אבל לפחות שתתלבט, לא?
בוני\ג'רמי\מאט\קלאוס\טיילור\- משעמם. ממש.
דווקא רבקה מעניינת, היא סוף סוף באמת עוזבת את קלאוס ואולי תעבור לצד של הטובים..רק נראה אם אלנה תקבל אותה עכשיו..
לשנייה אחת כשלאלנה היה את הפלשבק הייתי בטוחה שזאת קיטרין..בא לי שתחזור, עכשיו כששתיהן ערפדיות..
מעניין מה הולך עם העירייה..אבל בעצם, למה הם לא עוזבים? זה לא שלבוני או לגרמי יש מה לחפש שם, שיעזבו כולם וילכו לחיות במקום טוב יותר, מה העניין להשאר איפה שכולם יודעים עליהם?
היה פרק טוב, לא מעולה כמו פעם אבל החזיר אותי לאווירה והזכיר לי שאני עדיין אוהבת את אלנה ואת סטפן, ואת קרוליין ואפילו את דיימון..כיף שחזרה העונה אבל מרגיש לי שהיא תהיה אפלה וכואבת..וקצת בא לי פרקים שמחים וקלילים (מה שלא סביר שיקרה) אבל נו טוב, העיקר שהם שוב פה, לא?