עונה 4 פרק 1

BiNa8866

New member
האמת? דיימון נהיה בלתי נסבל

פעם עוד איכשהו חיבבתי אותו בגלל שהוא היה מצחיק ומעניין...
אבל בפרק האחרון הוא היה כ"כ דוחה שרציתי פשוט להקיא, באמת

מה זה ההתנהגות הדוחה הזו כלפי מאט המסכן??? ושיפסיק כבר
עם הצביעות שלו, חלאס! שהוא "אוהב את אלנה". הוא כזה רמאייי
אם הוא באמת היה אוהב את אלנה, הוא לא היה מעז לנסות להרוג
את מאט שהוא יודע שחשוב לה כ"כ! הוא מצפצף לגמרי על הרצונות והבקשות שלה...
ורק מאט? מה עם ג'רמי, בוני? דיימון מתנהג מגעיל, נקודה
הוא בלתי נסבל! אני לא מבינה איך עוד יש בנות שאוהבות אותו...
מה שנשאר לו זה רק יופי בינתיים...
ואנשים עוד רוצים דלנה??? אם אלנה תהיה עם דיימון אחרי
שהוא הרג את אח שלה, סלחו לי אבל היא פשוט לא שפויה.
אל תתפלאו שהיא בחרה בסטפן... זה שהיא בחרה בסטפן מראה
שנותר לה עוד קצת שכל.

אז כל מי שרוצה דלנה ומאמין שדיימון באמת אוהב אותה כביכול -
שיחשוב שנית. מצטערת, זו ל-א אהבה

BiNa8866

New member
ושלא תבינו לא נכון...

הוא דמות מעניינת, מאוד מעניינת אפילו...
אבל אני לא יכולה לאהוב דמות שמתנהגת בצורה כ"כ גועלית
כלפי כל דבר שזז שלא קוראים לו אלנה או סטפן... לפעמים הוא
מתנהג בצורה די מגוחכת לדעתי

00נטע00

New member
אני ממש מסכימה איתך שזאת לא אהבה..

דיימון הוא אחלה דמות אבל לא הייתי רוצה להכיר אותו במציאות..לסטפן באמת אכפת ממנה, הוא דואג לה בשביל עצמה, לא בשבילו..

BiNa8866

New member
מסכימה איתך במאה אחוז

אבל משום מה הרבה בנות לא חושבות ככה...
חחח טוב, נראה אם במציאות הן היו יוצאות אם מישהו שהרג את
אח שלהן
קל לדבר

וואי את כל כך לא מבינה את דיימון !

קודם כל ברור שהוא ינסה להרוג את מאט! שקוף כל כך!! הוא כועס!! אלנה הפכה להיות ערפדית , והוא יודע שזה הדבר שאלנה הכי לא רצתה להיות בעולם כולו. היא אמרה יותר מפעם אחת שהיא תעדיף למות!
ודיימון? אצלו אלנה באה לפני כולם! כ-ו-ל-ם! ככה הוא אוהב אותה.הוא יעשה הכל כדי שיהיה לה טוב גם אם זה במחיר שהיא תשנא אותו לנצח והוא לא מפחד לומר לה את זה.
ואגב לגבי הטענה שלך שאת חוזרת עליה כל הזמן שדיימון הרג את ג'רמי - את שוכחת שהוא הרג אותו כשהוא ידע שיש לג'רמי את הטבעת וזה היה מיד לאחר שגם אלנה וגם קת'רין אמרו לו שהן תמיד יבחרו בסטפן.. ולא בו. אז הערפד "הלא רגיש " ו"לא אכפתי" הזה היה עצבני ושיכור ועצוב! כי הוא מרגיש!!!
את מתעלמת לחלוטין מזה שאלנה שינתה אותו! מערפד שרק רוצח ובאמת לא אכפת לו ,הוא למד לאהוב ולהיות אכפתי . אז נכון הוא לא מושי כמו סטפן שהדרך היחידה שהוא זוכר שהוא רוצח זה שקלאוס כופה עליו וגם אז הוא עושה עבודה לא משהו אמינה

ואם זו לא אהבה , איך דיימון תמיד אבל תמיד שם בשביל אלנה?? אם זו לא אהבה למה הוא היה מוכן לתת לה ללכת?!?
אם זו לא אהבה למה היא תמיד באה אצלו ראשונה לפני כולם, אפילו לפני עצמו אם צריך?!? למה הוא כ"כ נשבר כשהיא אמרה לו לא,וכשהוא חשב שהיא מתה???
איך את יכולה לומר שהוא אנוכי ואין לו רגשות כשכל הרגשות שלו רק משפריצים לכל כיוון?!?

00נטע00

New member
אני מסכימה שהפתרון לכעס זה להרוג מישהו..|יעני

אחלה, הוכחת שאת מכירה את דיימון, זה באמת היה שקוף שהוא יתעצבן על מאט..אבל את לא חושבת שזה הזוי ש"ברור שהוא ינסה להרוג את מאט! שקוף כל כך!! הוא כועס!! " אההה אם הוא כועס זה אחלה סיבה להרוג מישהו..מצביע עליו שהוא בנאדם טוב, בלי ספק..

אני חושבת שדיימון מאוהב מעל הראש באלנה, אבל הוא לא אוהב אותה ..הוא אוהב את התחושה שלו איתה, את מי שהיא גורמת לו להיות, הוא לא יעשה הכול בשבילה, הוא יעשה הכול כדי שהיא תישאר בשבילו..כדי שתמשיך לספק לו סיבה לחיים (שנים הייתה לו מטרה, קייטרין, כשהמטרה ההיא נעלמה הוא מצא תכלית אחרת לחייו, אלנה. זה מה שהוא עושה,ככה הוא בנוי. ) גם אם לא כבן זוג, כמושא הערצה שברירי שיש להגן עליו. (וסתם נקודה למחשבה- אולי זה עוד אחת מהסיבות שהוא התעצבן שהיא הופכת לערפדה- היא כבר לא תצטרך את ההגנה שלו, היא תזדקק לו פחות.. ולהזכירך הוא נתן לה לשתות את הדם שלו וכמעט הפך אותה לערפדה בטקס ההקרבה כי הוא לא רצה לאבד אותה, בלי להתחשב באיך היא תרגיש להיות ערפדה, וגם כשהוא התחרט- הוא עשה את זה כדי שלא תכעס ותשנא אותו..לא אכפת לו מהרגשות של אלנה, אכפת לו מהרגשות שלה כלפיו.) והוא אנוכי, הוא מודה בזה בעצמו והוא אימפולסיבי ,את הודית בזה בשמו (הוא הרג את ג'רמי כי הוא היה עצבני ושיכור ועצוב? זה התירוץ שלו? סירייסלי? אני מצטערת שאני לא מקבלת את התירוץ הזה.)

דימון לא ידע שהטבעת על גרמי, הוא הודה בזה בפני אלנה כשהיא שאלה אותו, היה לו מזל. והוא נותן לה ללכת כי הוא יודע שאין לו ברירה, היא לא תבחר בו והוא לא מעוניין בקשר מאולץ כי זה לא אמיתי, דיימון יודע את זה (הוא דיי מאסטר בקשרים מאולצים) וזה הופך אותו בעיני עצמו לטוב יותר, לראוי יותר בעיני אלנה כשהוא "נותן לה ללכת" (גם, ברצינות? נותן לה ללכת? מי הוא שיתן לה משהו? החופש והבחירה שלה שייכים לה מלכתחילה ,איזה אנוכיות זה להרגיש עד כדי כך בשליטה על מישהו כדי "לתת" לו לבחור במישהו אחר- וזאת אותה שליטה ובעלות שהוא מרגיש כל פעם שהוא בוחר אחרת ממנה ורוצה להכריח אותה לפעול ככה, זה לא אהבה. אתה מכבד את מי שאתה אוהב, מעריך אותו מספיק כדי לתמוך בהחלטות שלו, גם כשאתה לא מסכים איתם, לא מזלזל בכל החלטה ויודע מה טוב בשבילה, בן אדם שאוהב מישהו, אוהב באמת- נותן לשני להגדיר את עצמו בעצמו, לטעות את הטעויות שלו, לבחור איך ומי הוא רוצה להיות..)

יש לו רגשות, כלפי עצמו, הוא היה כל כך שבור כי התכלית שלו נעלמה..הכול מתרכז בעצמו..כל הרגשות האלה שמשפריצות לכל כיוון..
וזה לא שאני שונאת את דימון, אל תבינו אותי לא נכון..אני חושבת שהוא דמות מורכבת ומעניינת, הוא מצחיק ואפל וכיף לראות אותו על המסך..אבל בלי שום ספק הוא לא הבחירה ה"טובה" של אלנה..היא נמשכת לאפלה שלו ולמיסתוריות שלו ול"בלי חוקים" שלו ולעבר הטראגי שלו ולשינוי שהוא עבר בזכותה..אבל סטפן באמת נגע בה..גם לפני הסודות, כשהם היו סתם ..הם..

BiNa8866

New member
00נטע00, אני כ"כ מסכימה איתך...

הזכרת פה באמת כמה דברים שאני שכחתי להוסיף בעצמי...
כל מילה שכתבת על דיימון נכונה.
אני חושבת שדיימון פשוט חסר בטחון עצמי מטורף וכמו שאמרת -
מוצא לעצמו מישהי להיות אובססיבי עליה וכך תהיה לו מטרה בחיים
ממש כך...

אבל כמו שכבר אמרתי בעבר - דיימון עדיין הדמות שהכי מעניינת אותי
בסדרה למרות שהאישיות שלו מגעילה אותי חחח

BiNa8866

New member
לדעתי את טועה ואת לא מבינה משהו בסיסי...

אני חושבת שהבעיה העיקרית של דיימון היא שהוא פשוט ל-א יודע
בגרוש איך מראים אהבה...
לא פעם ולא פעמיים אלנה התלוננה בפניו, כעסה עליו ומה לא - שיפסיק להשתלט לה על החיים ויחליט במקומה החלטות! סבבה שהוא לא רוצה שהיא תמות, אבל את לא שמה לב שגם זה עניין אגואיסטי לחלוטין?
ואם היא עצמה כן בוחרת למות? זו בחירה שלה!
בגלל שהוא כ"כ רוצה את אלנה, הוא מוכן בכל מחיר לדרוך על הרצונות והבקשות שלה העיקר שה-ו-א יוכל לקבל אותה... תמיד הוא והוא...
אני ישאל אותך שאלה - אם היה לך חבר כזה, שהיה מצפצף לגמרי
על הבקשות שלך ומה שחשוב לך, ובקלות מוכן להרוג את החברים
הכי טובים שלך שהוא יודע(
) שחשובים לך, היית נשארת איתו???
דיימון תמיד שם בשבילה, כי הוא(!) צריך אותה, הוא(!) רוצה אותה...
תמיד הוא!!!
ומה איתה??? מה עם הרצונות שלה??? צריך להבין פה משהו
בסיסי ביותר, מה זו אהבה אמיתית!!!
אהבה אמיתית זה לתת לבן הזוג להחליט בעצמו את ההחלטות שלו,
דיימון שתלטן! כמה פעמים הוא היה אומר לסטפן "קח את אלנה מפה"
כאילו היא סוג של חיית מחמד שלו ולא מישהי בעלת רצונות, רגשות
ותחושות! דיימון חסר את ההבנה הבסיסית שאלנה רוצה עצמאות!
היא לא כלבלב, יש לה רצונות ודעות משלה! תכלס בימנו אחד
כזה ייחשב שוביניסט חחח

אני לא יודעת מה איתך אבל אני - הייתי מעיפה מישהו כזה לכל הרוחות...

ולגבי מאט - סליחה, אלנה הפכה לערפדה, נכון. אבל איך לעזאזל
זה קשור למאט?!?!?! בגלל שהמסכן היה במקרה במקום הלא
נכון ובזמן הלא נכון, זה אומר שהוא צריך להיות הקורבן לתיסכולים של
דיימון???
זה שלדיימון יש בעיה בשליטה בדחפים ובכעסים,
לא אומר שמאט צריך לסבול!!! הוא לא הקורבן של דיימון ולא הוא
זה שגרם לאלנה לההיפך לערפדה... זה ממש מגוחך, מרושע ולא הגיוני
מה שדיימון עשה לו, נקודה!

ומשהו אחרון - לגבי ג'רמי, הנה שוב דוגמא לכך שדיימון ה"רגיש" אוהב
כ"כ להוציא את העצבים שלו על אנשים חפים מפשע
... אז מה אם הוא
ידע שהייתה לו את הטבעת, הוא יודע שאלנה (שהוא אוהב כ"כ, כן?)
תיפגע מזה מאוד ולמרות הכל הוא עשה זאת!!! אין סיכוי שאת היית
ממשיכה לצאת עם מישהו שששבר לאח שלך את המפרקת, אפילו
אם הייתה לו הטבעת. אז מה??? הוא הכאיב לו! העיף אותו!
למרות שהוא אח של אלנה!!!

אם הוא כ"כ אוהב אותה, למה הוא הכאיב לה כך???

mikej007

New member
אני חושבת שקצת נסחפנו

סך הכול אין ספק שהדמות של דיימון עברה קצת הקצנה בכול מה שנוגע לאלנה. אני חושבת שתקופה הכי טובה שלו הייתה דווקא עם רוז... אז גם הייתה לו מישהי בערך בגילו, ערפדית שמבינה את החיים והרצונות שלו הרבה יותר טוב מכול מישהי אנושית. ובמקביל הוא המשיך לדאוג לאלנה ולבעיות מסביב אבל לא בצורה כול כך אובססיבית.. אני מקווה שהוא יתעשת אולי יוציאו אותו לחופשה לכמה פרקים, אולי יכיר מישהי חדשה בקיצור עוד עיסוק בשבילו

BiNa8866

New member
מסכימה איתך...

גמאני אהבתי אותו עם רוז היא התאימה לו הרבה יותר מאלנה

shaharEB

New member
שוב לא מסכימה
כי נכון, דיימון שתלטן אבל

כשדיימון מציל את החיים שלה, או כשהוא כופה עלייה חיים שהיא בוחרת מוות. הוא עושה את זה בשביל עצמו נכון, אבל גם בשביל עצמה. שהיא לא תפסיד את החיים שהוא רוצה בשבילה, את האנשים שאוהבים אותה [ ג'רמי לדוגמה] . וגם כשהוא מציל אותה, הוא מעדיף שהיא תחיה ותשנא אותו מאשר שהיא תמות.הוא עושה את זה נטו בשבילה !

שוביניסט אולי קצת כן, אבל לפי דעתי זה יותר שתלטן ומגונן

ומי לא רוצה מישהו שישמור עליה בכל מחיר ?
ברצינות.. סטפן קצת מגזים עם העניין של 'לתת לה כל מה שהיא רוצה'. היא רוצה שתקפוץ מהגג אז תקפוץ? ( לא מתאים לפה
)
בכל מקרה.. דיימון יותר רציונלי, וסטפן קצת חי בסרט XD
היא רצתה להציל את מאט קודם והחיים שלה נהרסו בעינייה. מזה אני מבינה שאלנה צריכה לפתח קצת אופי, ולפעמים לדעת לשים את עצמה לפני אחרים. מה שאני לפעמים לא אוהבת בדמויות בכללי, לא רק ביומני הערפד, היא שהן טובות מדי,אוהבות את הזולת מדי.. נו באמת.

ונגיד שהוא אומר לסטפן 'קח את אלנה מפה'. זה פשוט ביטוי לאהבה שלו כלפיה, לדאגה לו. סטפן לא מגן כמווהו.
אם אלנה תרצה למות , הוא ייתן לה למות (?!) ><'
למות ולהפסיד את החיים שלה. למות, והוא יישב ויתבכיין וירגיש אשמה כל ימי חייו במקום להילחם על מי שהוא אוהב - כמו שדיימון עושה.

BiNa8866

New member
חחחחחחחח

אני מסכימה איתך בזה שלדמויות באמת יש נטייה להיות טובות
מדי...
גם אני לא מתה על זה ואלנה באמת אובר-טובה

אבל דיימון לדעתי בצד הנגדי
חוץ מאלנה וסטפן(שגם זה תלוי
במצב הרוח שלו) - הוא סובל מחוסר אהבת הזולת

silverMoon1

New member
בבקשה תעזרו לי!!!! :(

בבקשה תשלחו לי את הפרק, אני לא מוצאת אותו... תודה רבה!!

ארגגגגגגגג

אהבתי את הפרק, אבל היה מפגר לפעמים.. בנקודות:
1. אלינה וסטפן. אלו-הים, כמה אתם יכולים לחפור?!
עד שהיא גילתה הכל בקשר לדיימון (Fangirl-squealing all the way!
), היא עלק בוחרת בסטפן שוב?
וכן, זה עלק, היא לא באמת תהיה עם סטפן בסוף.
..נכון?

2. דיימון.
אוי, דיימון

הוא מדהים וכל כך הרג אותי שהוא כולו ארסי לחלוטין אחריי שאלינה "התעוררה" (קמה לתחיה D: ) וזרק כל חמש שניות הערות על זה שסטפן לא טרח להציל אותה.
וזה שהוא כנראה גרם לכומר להרוג את כולם... אדיר ורצחני, כיאה ליומני הערפד

3. מה הולך עם זה שבוני הפכה להיות כל יכולה ובלתי מנוצחת?
ממכשפה קטנה שמתלהבת מלהדליק נר היא הפכה לכל כך חזקה?
Give me a break, הם פשוט נתנו לעצמם פתרון בזק לכל בעיה, ולא פתרון מעניין במיוחד.... מעצבן למדיי, הייתי אומרת.
4. קלאוס וקרוליין... אחד הטובים, באמת.
אני היחידה שממש רוצה שקרוליין תרצה את קלאוס?
למרות שלא אכפת לי שזה יהיה קלאוס-טיילור/קרוליין, סקסי לחלוטין

וממש הרג אותי שהוא הציל את קרוליין ולא את רבקה... עלק בגלל שהיא לא יכולה לההרג - בואו נתערב שזה בגלל שהוא ממש רוצה את קרוליין?

5. אף אחד לא באמת מת בסדרה הזאת... קיוויתי שאם הספרים והסדרה כל כך שונים, אז זה יהיה שונה.
אבל אחריי ארבע עונות, באמת אפשר להניח שאף אחד לא מת שם.
מה שאומר שיום אחד אלינה תהרג ואז היא תחזור על ידי רוחות או לאדעת מה ממממממממש מוזר וכל כך לא מעניין וממממממממממש מטופש.
בבקשה לא.
מצד שני, זה אומר שאלאריק מאה אחוז חוזר D:
כאילו, גם איך הם יצרו עוד דרמה.

מסכימה עם הרוב שלך שלך

גם אני כמוך צווחתי באושר מרגעי הדלנה שהיו בפרק הזה .. הם כאלה קסומים ביחד השניים האלה. בחיי שאני לא מבינה את אלה שלא רואים כמה אכפת לו ממנה

יש דברים שאני מאוד מקווה שיהיו כמו הספרים (רמז- דלנה..)
יש דברים שאני מאווד מקווה שלא יהיו כמו הספרים (מה שקורה לדיימון
)
קלאוס וקלריין זה שילוב גאוני שחייב לקרות !! אין דברים כאלה
בוני היא אכן פטאתית ברמות קשות
ולגבי אלאריק ,לצערנו הוא עזב את הסדרה באמת באמת באמת והוא לא הולך לחזור :(

סתם פרק מעפן

הרגשתי כאילו פספסתי איזה פרק.
והחכמים האלה במקום לעשות פריויוסלי נורמלי של העונה הקודמת
הם מביאים לי איזה קטעים מעפנים הכי לא קשורים שכל מישהו מהעונה ה1 יודע..
אז היה מעפן ביותר
למי אכפת מבוני?
אם הינו נפטרים ממנה בעונות הקודמות היה מעולה.

חשבתי שישמכו עוד תקטע של קלאוס בגוף של טיילר אז מסתבר שלא

BiNa8866

New member
למה כולם שונאים את בוני?

אני מתה עליה
היא כזו מתוקה, חכמה וטובה!

ואני מתה גם על השחקנית שעושה אותה

ואני מתה שהיא וג'רמי יחזרו להיות יחד!

למעלה