היה פרק מעולה
וראוי לעונה המדהימה הזו
רוב הדמויות הראשיות קיבלו זמן מסך ראוי(הלוואי ונקבל יותר מקארי בעונה הבאה) וקיבלנו כל מיני טוויסטים מעניינים.
מצד שני,וזו אני בלבד,אוהבת לקבל בפינאלה קלוזרים לקווי העלילה המרכזיים של אותה עונה עם אולי קליף האנגר שישאיר אותי במתח לעונה הבאה. הפרק הזה לא קיבלנו שום קלוזר אלא ההפך. כל הקלפים התערבבו מחדש,ונשארתי עם יותר שאלות מאשר תשובות. לי אישית זה הרגיש קצת מלוכלך מצד הקינג'ס לסיים עונה בצורה כזו.
ובכל זאת,היה פרק נהדר. מאיפה בכלל להתחיל?
זה היה אחד הפרקים הבודדים בתולדות האישה שכעסתי על אלישיה ולא הסכמתי איתה. בכל הקשור להתנהלות שלה עם קאר והמיזוג, ההתתנהלות שלה מאוד הכעיסה אותי והייתה מאוד לא טיפוסית לה. בויכוח שלה עם קארי,הרגשתי שהיא "וויל" וקארי הוא "דיאן". היא התנהלה בצורה כוחנית ואפילו דיקטטורית. התנהגות מאוד לא טיפוסית לה וליחסים שלה עם קארי.
אפילו לא כעסתי על קארי שהלך וגילה לקאנינג על תוכנית המיזוג(רק חבל שהוא לא היה חכם יותר וביקש ממנו לא לספר שהוא השטינקר..) אלא שמחתי שהוא עשה את זה. אני לא מבינה למה המיזוג הזה טוב לפלוריק אגוס ולאלישיה בפרט.
הסצינות של ג'קי וורוניקה היו פשוט פרייסלס. אחחח הקטע של ג'קי רואה את ורוניקה שותה "עכשיו אני מבינה מאיפה באה בעיית השתיה של אלישיה" ורוניקה- "עכשיו אני מבינה מאיפה הגיעה הגסות רוחשל פיטר"..הלוואי ונקבל עוד סצינות כאלה.
שוב קארי. לצערי העונה זמן המסך שהוא קיבל היה יחסית מועט. הפרק הזה,הוא היה פשוט נהדר. הסצינה בה הוא מגלה על קלינדה שמנצלת אותו הייתה שוברת לב ולאחר מכן שהם היו ביחד במיטה ,והזעם שלו כלפיה היה כל כך בולט. הריב עם אלישיה..מה שיפה בקארי,שלמרות כל מה שהוא עבר ,עדיין בתוכו הוא ילד תמים שרק רוצה להצליח בגדול בזכות עצמו. הוא באמת ובתמים רוצה להצליח עם פלוריקאגוס ולהוכיח לכולם שהוא כן מוכשר ויכול(תצוגת משחק מעולה של השחקן שמגלם אותו).אני חושבת שגם לאלישיה בתחילת העונה הייתה את האמונה הזו אבל לאור כל מה שקרה,היא פשוט איבדה אותה או שאולי היא מרגישה שהיא שהיא כבר מרגישה שהיא את שלה עשתה ואין לה יותר מה להוכיח?
בכל מקרה,אין ספק שאחרי מותו של וויל אלישיה מבולבלת ולא יודעת יותר מה לעשות עם עצמה. לא סתם קארי וורוניקה שאלו אותה בתחילת הפרק על הבית שמתרוקן ואיך היא מרגישה. כביכול,היא טוענת שהכל בסדר,אבל אני חושבת שזה רק הוסיף לתחושת הבלבול והריקנות שמאפיינת אותה.
מה שמוביל אותי להצעה של איליי.שמהרגע,שהם ישבו ביחד ,היה לי ברור שעל זה הוא חושב. אני חושבת שאלישיה כן תסכים להצעה ותתמודד על משרת הפרקליט. זה כביכול אמור להחזיק לה את הברק והאתגר שכרגע חסרים לה..
כמו כן,קשה לי להאמין שהם העלו את הרעיון הזה בסוף פינאלה רק בשביל לקבור את זה בתחילת עונה.
מה שמוביל אותי למחשבה שהעונה הבאה תתחיל עם הקמפיין של אלישיה או פוסט קמפיין אחרי שהיא כבר נבחרה.
אבל זה באמת רק השערות.
וכמה מילים אחרונות על דיאן- כמו שלג'וליאנה מגיע לקבל אמי על העונה הנוכחית,אז באותה מידה גם לכריסטין מגיע לקבל.
הדמות שלה לא הפסיקה להילחם עד הרגע האחרון. בהתחלה,נגד וויל שרצה לסלק אותה אח"כ נגד פלוריק אגוס ובסוף נגד קנינג ולי.
אני חשדתי שהעונה תסתיים בהצטרפות שלה לפלוריקאגוס,כל מיני רמזים וההתפתחות של העלילה הובילו אותה לאפשרות הזו בלבד.
הבעיה היחידה עכשיו היא איך עכשיו מחכים 4 חודשים?