דעתי
לא נפלתי מהפרק הזה, אבל גם לא ממש סבלתי ממנו. היו בו הבלחות טובות - כל מה שקורה בקינגז לנדינג הוא עדיין החלק המעניין ביותר בסדרה הזאת. מבחינתי, שהאחרים יפילו את החומה ויהפכו את ג'ון, סטאניס וכל השאר לזומבים מחמד. הם כל כך לא מעניינים אותי כרגע, שכל העלילה שלהם היא החלק המייגע והחלש ביותר עבורי.
ליטל פינגר וסאנסה - כן, מה שכבר נכתב פה. זה פשוט לא הגיוני. בייליש לא יודע מי זה רמזי לפני שהוא שולח את סאנסה להתחתן איתו? בייליש? מלך המודיעין המקדים והתככים? בולשיט.
אז בתכל'ס - בכל הצפון והבקעה יודעים שסאנסה הוברחה מהבירה לאחר ההתנקשות בג'ופרי והיא עם ליטל פינגר. רק בדרום לא יודעים. סרסי לא יודעת. רחמים לא ידע. כי אם סרסי תדע על זה - תוך שנייה היא עושה 1 + 1 ואז ביי ביי ליטל פינגר. ועם זאת - סרסי מזמנת את בייליש לקינגז לנדינג והוא בוחר לציית?? (אני מבסס את זה על הטריילר לעונה בה רואים את בייליש עם אולנה טיירל בקינגז לנדינג) wtf?!
אריה בבראבוס - משעמם בינתיים ולא נתן לנו שום דבר משמעותי.
אין דאני הפרק - היא לא ממש חסרה לי.
נעים מאוד עם בריאן ופוד (פרסומת ל"עין הדג"
) - בריאן ופוד חלקו "רגע" וזה היה מאוד מרגש. סוג של.. אז עכשיו לבריאן יש מטרה חדשה - לחסל את סטאניס? בהצלחה עם זה... ומה אחר כך? עד כמה שאני אוהב את הדמות שלה (ואת השחקנית המעולה, אולי אחת הטובות בסדרה) - זו דמות כל כך לא תכליתית! היא משנה מטרה מרגע לדודלי ולא נראה שיש לה בנייה לקראת משהו משמעותי יותר (מאז שהורידו מהעלילה שלה את אתם יודעים מי).
הרפתקאות טיריון הגמד באסוס - וולנטיס נראית נהדר. אהבתי את הזונה הלבושה כדאני
ואת הזונה השנייה שלרגע חשבתי שהיא הולכת להיות הגרסא הטלוויזיונית והלא-גמדית של פני/פרוטה. וג'ורה חוטף את טיריון על מנת להביאו למירין. למה? למה זה טוב? במה טיריון כבר יוכל לעזור לדאני? אני יודע שזה קיים גם בספר, אבל זה נראה כמו תירוץ סתם להפגיש לאט לאט את כל הדמויות.
זהו.. אפשר לצמצם אפיזודות ולהתמקד רק בקינגז לנדינג, כאמור. רק שם נראה שהולך לקרות משהו מעניין.