אני עדיין לא מאמין שהם עשו את זה, כאילו, זה וויל.. מודה שבעונות האחרונות (מ4x14 יותר נכון) נהייתי אנטי-וויל, אבל עדיין.. איך יכלו לעשות את זה?! ועוד ככה?!
הסדרה הזאת מצליחה להפתיע כל הזמן מחדש, עוד מלפני הפגרה הם אמרו שהפרק ה15 ישנה את הכל אבל לא חשבתי שברמה כזאת. חשבתי שיהיו שתי סיבות אלישה תגלה שפיטר מושחט ותעזוב אותו או שוויל יעיד נגד פיטר ואז הכל יתפוצץ.
אני חייב להודות שלפני הפיצוץ, כשהראו את גרנט מיוסר והשמיעו ברקע את המנגינה ציפתי לבווום שאמרו שיהיה. ואז הראו אותו מסתכל על האקדח ופתאום הכל רגוע ומראים את דיאן ואז בום בום בום ומראים את דיאן והדבר הראשון שהיא חושבת עליו זה ״וויל באולם ליד״, כאילו פאק, כולם מפחדים/בורחים/בוכים/מתחבאים/אנא ערף והיא חושבת על וויל אם זאת לא נאמנות/אהבה לא יודע מה כן, וכשהיא באה לצאת ורואה את קלינדה וקלינדה אומרת לה תשארי כאן
אני בטח שרוב הצופים חשבו על אלישה, אבל מי ששברה אותי זו דווקא דיאן!
אלישה בטוח תרסק אותי בפרק הבא..
קלינדה ודיאן בבית חולים
בהתחלה חשבתי שהם יכנסו ויראו משהו אחר ואז הוא פתאום יבוא מאחורה
ואז כשקלינדה אמרה שהיא חייבת להתקשר לאלישה
ובהתחלה חשבתי שהוא יעשה קטע מסריח כמו בעונה הראשונה כשהוא מחק את ההודעה של וויל..
אלישה/דובק, בדוגרי היוצרים גרמו לכולם לחשוב שהפיצוץ יגיע מהקו עלילה הזה. אהבתי שהיא אמרה לו שהיא עושה את זה הרבה זמן ושאין לו כלום כי הוא עושה את זה אישי. באמת כל מי שהתעסק עם הפלורקים במהלך הסדרה הפך את זה לאישי בשלב מסוים.
לפי הצצה לשאר העונה אלישה שבורה ופיטר מלכלך על וויל, אני רק מקווה שהיא תעיף אותו..
אווווווף למה וויל ולא ג׳קי?!?!? כזה לא פייר!!!
אני מופתע שהם הצליחו לשמור את זה בסוד, ואני עוד יותר מופתע שאני לא גיליתי את זה, בדרך כלל איכשהו הכל נהרס לי.. אז יאי לפחות זה..