פיצוצים ובלונדיניות
הכותרת יכולה לתפוס לגביי כל פרק בסדרה, אבל לא משנה
בסה"כ פרק נחמד. השקיעו קצת מבחינת האפקטים. הגיע הזמן באמת.
בכל מקרה, ראיתי את הפרק אתמול, ומאז עברו עליי יומיים של לימודים, ככה שמצטער אם זה שכחתי כמה פרטים.
1. לגביי זה שקייט התאוששה ממש מהר מעינויים - העליתי את זה כבר בשבוע שעבר: הבחורה היא המקבילה הנשית של ג'ק, גם היא עוד לא מודעת לעניין. אין מה להתרגש מדברים כאלה, יש מצב ששניהם עוד יעברו עינויים העונה ויתאוששו מזה שוב
2. אדריאן - עשו פה הפוך על הפוך. הוא עשה רושם של דמות רעה בהתחלה, שזה אולי גרם לכמה אנשים (כולל אותי) לשלול אותו בתור רע, ואז התברר שהוא באמת רע. קצת סיבכו אותי
.
אבל חוץ מזה, הוא אמר שהוא רק "צינור" או "שליח", ז"א שיש מישהו מעליו שמחלק הוראות. הימורים?
3. נבארו - אני לא חושב שהוא בתפקיד ה"רע" פה. אני די חושב שהוא הפליל את בעלה של קייט בגלל שהכריחו אותו לעשות זאת. בין אם זה כי סחטו אותו או בין אם זה בגלל סיבה אחרת. הוא נראה קצת פסיבי מידי בשביל להיות מישהו רע ב-24.
4. הנשיא היה די הפכפף בפרק הזה. מצד אחד הוא מעמיד את ראש ממשלת בריטניה במקום, ומצד שני הוא מסגיר את עצמו למרגו. המוח הקונספירטיבי שלי אומר שהוא לא מתכוון להסגיר את עצמו בשקט ושיש פה איזשהו תכסיס, אבל לכו תדעו.
לגביי זה שהיה צפוי שהוא יודח ע"ס התיקון ה-25: גם אני חשבתי שזה יקרה, אבל אני אשמח אם זאת לא תהיה הדרך בה הוא יודח. זה כבר נהיה משומש מידי. בכל סדרה שנשיא ארה"ב הוא חלק ממנה, פעם בכמה פרקים סגן הנשיא מנסה להדיח אותו. זה די משומש.
5. ג'ק כמו ג'ק, לא בוחל באמצעים. מרביץ לאנשים כדי לקחת מהם את האוטו, גורם לנזק סביבתי עם הרכב...הכל למען המטרה. הוא תמיד היה כזה, אז זה לא מפתיע במיוחד.
6. מארק הולך ומסתבך, עוד לא ברור איך הוא יוכל לצאת מעניין ההסגרה של ג'ק לרוסים. אני מנחש שאודרי תגלה על זה באיזשהו שלב ותעשה לו פרצוף כועס ו...זהו. השאלה מה ג'ק והרוסים יעשו לו.
7. ג'ורדן באמת מזכיר את מילו פרסמן (אריק באלפור מעונה 6), ואני באמת רואה שיתוף פעולה עם קלואי בעתידו. נקווה שהוא יחיה יותר ממילו.
8. עוד מישהו חושב שרון (העוזר של מארק) הוא נבלה מאחורי הקלעים? לא סתם נותנים לו איזה 5 שניות בפרק.
9. רה"מ מודיע לציבור על מרגוט וכוונותיה. כמה ההיסטריה שתירגם מכך תפריע לדמויות שלנו לתפקד? (אני כבר מדמיין את ג'ק דורס 90843 אנשים ברחוב בדרך למשימה הבאה).
9. הערה קטנה/גדולה על הפרק ועל העונה בכללי - אני חושב שזה קצת מוזר שיש תאונת אוטובוס, יש יריות ברחבי העיר, טילים שמתעופפים להם באמצע היום ובית חולים שמופצץ והאנשים ברחוב עדיין אדישים לעניין. קל לראות את זה בסצינת ההימלטות של ג'ק, קייט וסימון מהמל"ט: האנשים ברחוב ובמכוניות די עסוקים בשלהם, אלא אם כן ג'ק מחליט לשלוף אותם מהאוטו ולגנוב להם אותו. אומנם הסידרה הזו לא הכי מציאותית בעולם, אבל זה משהו שממש מפריע לי.
10. הפרק הבא ימשיך מהנקודה שהפסקנו, ויש מצב שגם הפרק שאחריו. זה אומר שיישארו 3 פרקים, גג, לקפיצה בזמן. נו....יאללה!!! מעניין אותי לראות איך יעשו את זה.