שרשור UFC שוודיה" גוסטפסון סילבה

udi102

New member
ההוק שמאל מאחורי האוזן הוציא אותו משיווי משקל

והימנית לסנטר בצד הקרוב לאוזן כיבתה אצלו את האורות , הימנית הזאת אומנם לא היתה אגרוף חזק במיוחד ,לפי מה שרואים אבל נוקאאוט לא נגרם רק מעוצמת המכה , טיאגו היה המום מהשמאלית ולא ראה את הימנית ובגלל זה הוא הלך לישון

yair_bar

New member
מנהל
מצטער, ראיתי שוב ושוב - לא קונה את הניתוח

איפה פה מדריך האגרוף שייתן התייחסות?

מרקו בי

New member
שמע אנחנו רואים באיכות נמוכה

יכול להיות שבhd יראו יותר טוב, גם אני ראיתי שוב ושוב ולא הבנתי מה קרה, בברור האגרוף השני הוא האגרוף שסגר לטיאגו את העניים, הוא נראה בלי עוצמה אבל אסור לשכוח שטיאגו רץ לאגרוף מה שגרם לאגרוף להיות עוצמתי פי כמה וכמה, נראה שזה פגע בסנטר ככל הנראה בדיוק בנקודה שבה הולכים לישון. מעבר לזה קשה מאוד לנתח מה קרה שם.

yair_bar

New member
מנהל
נקודת הלילה טוב נמצאת

קח נגיד מסיכת זורו
ותלביש אותה על הפנים. שם נמצאת נקודת הלילה טוב. כל
צלף יודע.

tal19hit

New member
אפשר לפשט את זה

בפיזיקה החוק השני של ניוטון אומר שכח שווה למסה כפול תאוצה עכשיו כל המסה של פאולו טיאגו היתה מרוכזת בתנועה מואצת קדימה מה שגרם לימנית שפגעה בסנטר לקבל את כל העוצמה הזאת בנוסף לעוצמה שכבר הייתה לה (מירב העוצמה של האגרוף הגיע מטיאגו), הרי כולנו זוכרים את כל אותם נוק אאוטים אכזרים שבהם מתאבק מנסה לבצע טייקדאון אבל חותף את הברך בפנים ומאבד את ההכרה הרי גם כאן רב העוצמה בפגיעה מגיע ממי שמניע את גופו קדימה במהירות.

דרך אגב מומלץ לכול מי שמתאמן לעשות כמה שעורים בפיזיקה (מכיקה) ואולי זה יתן לכם נקודת מבט שונה מעט לגבי הלחימה

welterweight

New member
הוק ימין על הכניסה

הוא נכנס לתוך הוק ימני ויחד עם התנופה של הגוף שלו זה עשה את העבודה.קצת מזכיר את הקרב בין רנזו לדן הנדרסון.

רוב הכח הגיע מהכניסה שלו ולא מהיריב אבל אפשר להגיד שהיד שלו הייתה במקום הנכון ובזמן הנכון וזה עשה את העבודה.

ElGoldi

New member
פאולו טיאגו

לא יודע להילחם חכם. הוא מתאגרף ממוצע, סטרייקר בינוני עם פאנצ'רס צ'אנס אחד על קושצ'אק.
והוא לא לוקח לוחמים לקרקע.
אז עם סנטר שחוק לא היה לו הרבה סיכוי מול קיקבוסר ברמה גבוהה, ונראה לי שגם ל-UFC נהיה קצת לא נעים.

בעיניי ממש לא אפסט

yair_bar

New member
מנהל
פייג'-פיקט |ספויילר|

מאד אוהב לראות קרבות של פיקט עוד מימי קייג' רייג'. אוהב גם את הכינוי

אגב, לגבי הבחורה מהתמונה של השרשור הפותח - סימני מתיחה בחזה. אני מבקש להקפיד על פוטושופ להבא

למעלה