תוצאות טופ 12

Moses The Fish

New member
תוצאות טופ 12

הדחה כפולה ואמריקה החליטה להתחרפן-
ליריק 145 בחוץ, כצפוי
סיסי סייף!!!
ארין סייף!!!
ביאטריס
סייף!!!

וינו, טייט, אמבלם3, קרלי, דאימונד, פיפת' הרמוני - סייף

ג'נל ופייג' בבוטום. ההוכחה הסופית שהבעיה היא לא בדמי אלא באמריקה

Moses The Fish

New member
בריטני ואל.איי הם השטן

ומעדיפים את פייג'! זהו, הקטגוריה של דמי גמורה.

Moses The Fish

New member
דמי

כצפוי מעדיפה את ג'נל אהובתה.
אבל סיימון שולח את ג'נל הביתה

זהו, הקטגוריה של דמי גמורה. פייג' לעולם לא תנצח, היא תעוף תוך שתיים-שלוש תוכניות גג. סיסי עוד הרבה לפני. לא בא לי להמשיך לראות בכלל אם ככה אמריקה מצביעה וככה השופטים מתנהגים

ורדונה2

New member

אם דמי לא הייתה בשופטים- הייתי מפסיקה לצפות כבר עכשיו!
ככה עשיתי בעונה הקודמת כשרייצ'ל קרו עפה בגלל ניקול השרלילה האהבלה... השופטים יצאו אידיוטים, הקהל בבית מטומטם.
התייאשתי. -_-

omer719

New member

השטן בהתגלמותו!
אבל סיימון הכי גרוע בכל העיניין! ועוד אמר שהיה לו ממש קל. כל הזמן הייתי בטוח שסיימון יביא את הדד לוק ואז ג'נל תישאר. כשהוא אמר שהיה לו קל היה לי ברור שהוא שולח את פייג' הביתה... ואז...

Uri04

New member

אם להיות כנים - פייג' היתה הרבה יותר טובה מג'נל בסינג-אוף.

ורדונה2

New member
אפילו לא מתקרב

פייג' הייתה גרועה ברמות, ובכללי היא מתמודדת מיותרת לחלוטין בתחרות.

Moses The Fish

New member
וכמובן...

הדירוג -

10. פייג'
9. ארין
8. ביאטריס
7. דאימונד!!!!

6. פיפת' הרמוני!!!

5. תחזיקו חזק - סיסי פריי מקום חמישי!!!

4. אמבלם3!!!

ובצמרת אין שינויים - 3. וינו, 2. קרלי
1. טייט במקום הראשון

ממש ממש ממש ממש ממש מאכזב ומוציא את החשק להמשיך לצפות.

andre93

New member

שוב טייט מקום ראשון ואני נשבע שאם עוד פעם אראה אותו מקום ראשון אני אשתגע. אני פשוט ממש מתקשה להבין איך יכול להיות שמישהו כמוהו מקום ראשון ואין לי כוח להסבר שיש מלא שאוהבים קאנטרי. איפה הצעירים שמצביעים? איך יכול להיות שצופים בתוכנית יותר מבוגרים מצעירים?

dilan angel

New member
לא ברור כל העניין הזה

לא הגיוני.
פשוט לא נתפס.
ממש מוציא את החשק- 2הפייבוריטים שלי עפו.

Moses The Fish

New member
עוד דבר אחד אחרון על התוצאות

הדוחות הערב: ההדחה של ג'נל היתה הטיר-ג'רקר הראשון האמיתי העונה. אשכרה ירדו לי דמעות. ג'נל פשוט שברה לי את הלב עם התגובה שלה להדחה. ורואים כמה שדמי אוהבת אותה, היא בכתה יותר ממנה. עצוב לי לאללה

סיימון יצא מניאק. מילא בריטני ואל.איי, היה לי ברור שאל.איי יעדיף את פייג', בריטני עוד לא פיתחה אופי, אבל הם לפחות לא היו מניאקים - עלק החלטה קלה! וההתעללות שלו בדמי היתה פשוט.. ררררררר
ואחרי הויה דולורוזה הזאת (גאד, שיפטרו כבר את מריו לופז) הוא מעיף לה את ג'נל ואז נשען אחורה בסיפוק ושותה מהפפסי שלו בזמן שהיא יושבת לידו ובוכה. הוא הרי ידע שהיא תשמור על ג'נל כי היא חולה לה על התחת, אז שלפחות יהיה קצת פחות זבל
אני אוהבת את סיימון, אבל הוא הגזים.

LeAnnDylan

Well-known member

ברור שג'נל יותר טובה מפייג'. ושלפייג' אין שום סיכוי. בדיוק בגלל זה סיימון החליט להשאיר אותה. אין שום סיכוי שהיא תמשיך על חשבון המתמודדים שלו...

omer719

New member

אבל מה עם האינטרס של סיימון לתוכנית עצמה? ולו מכולם יש הכי הרבה מזה. הוא ממש איכזב!

באיזה אינטרס מדובר

ג׳נל היא פילרית at best
היא לא עושה שום גלים ולא יזכרו אותה בעוד שבועיים (חוץ מבפורום הזה, כך מסתבר..)
האינטרס שלו צריך להיות לאקטים שלו בלבד. בניגוד לתוכניות האחרות בהן הוא שפט ובאמת היה מעונין לקדם את מי שיכניס לו הכי הרבה כסף. כאן הוא מעונין לקדם את האקטים שלו בלבד. כמובן שאם חס וחלילה טייט או קרלי יגיעו לבוטום מוקדם מן הצפוי כפאשלה שבועית, הוא ימהר להציל אותם. אבל חוץ מהם, אין לו שום סנטימנטים לאף אקט.

omer719

New member

ברור שלא יזכרו את ג'נל, אלא אם כן משהו ממש מטורף יקרה,
אבל באותה מידה - אפשר לומר את זה על כולם, מלבד המנצחים, ובמקרים מסויימים גם על המנצחים.
פשוט נכון לכרגע היא עוד הייתה צריכה להישאר, יש אנשים הרבה פחות כישרוניים, אנשים הרבה פחות מעניינים ממנה, וההסבר היחיד שמתקבל מבחינתי הוא אסטרטגיה, אבל הייתי מכבד את זה יותר אם זה לא היה מכובס ועטוף בהרבה בולשיט שאומר 'פייג' טובה יותר'.

למעלה