זה אמנם לא פופולרי להגיד אבל
ג'אנל היא מקרה קלאסי של קסם שפג, האודישן הראשון שלה היה כנראה האודישן הטוב ביותר העונה (והאהוב עלי ביותר ביחד עם זה של ווילי ג'ונס) אבל מאז בכל השלבים (בוטקמפ, בתי השופטים ובהופעות החיות) לא היה לה ביצוע אחד שמתקרב אליו והיא למעשה כל פעם התקדמה על בסיס אותו אודישן ראשון.
כמובן שיש מתמודדים שצריכים לעוף לפניה אבל מסכימה שפייג' נתנה הופעת הצלה יותר טובה. לא להתבאס נראה לי שזה רק יעשה לה טוב כי היא היתה לגמרי לוסט בתוכנית.
ההדחה של ליריק היא לחלוטין על ראשו של סיימון שמשקיע את מרצו באמבלמים שלו וכל מה שמעניין אותו זה איך להעלות אותם בדירוג.
למרות שנראה שהוא היה חסר לב שהכריח את דמי לבחור, הוא צודק לחלוטין זו תוכנית טלוויזיה לפני מוזיקה ולא היתה שום סיבה לוותר על הדרמה הזו.
שאפו לבריטני שממשיכה להסתובב בעולם עם ארבעת האקטים שלה היא אומנם לא ורבלית כמו דמי אבל ללא ספק יודעת טוב ממנה את העבודה ומוציאה מהם את המקסימום. מקווה בשבילה שבקרוב יודח אחד מהם כדי שתוכל יותר להתמקד, לפי הביצועים של השבוע היא צדקה כשהדיחה את דאימונד השיר של ביונסה היה כל כך גדול עליה וארין פשוט מתמודד חלש.
בכל אופן לפי התוצאות מי שבעצם מובילה היא קרלי המעולה (כמה רמות מעל הקבוצה שלה) מכיוון שברגע שיודחו יתר הצעירים הקולות יעברו אליה (וגם יכול להיות שאני סתם מנסה לחזק את הניחוש שלי שבת תנצח