BB 14 29

Boran

New member

ידעתי שהצעד הזה של דן היה צעד אחד יותר מדי.
אם בכל העונה הזו היה משהו אחד ויחיד שהיה אפשר לדעת שהוא אמיתי, זה הברית של דן ודניאל. עד עכשיו הוא אמנם שיחק משחקים, אבל היתה "דניאל" והיו "כל השאר". והיה ברור, למשל, שלדניאל הוא לא יישבע וישקר או דברים כאלה, מקסימום ישתמש ברגשות שלה או משהו כזה. אבל הוא חצה את הקו הזה, גם מבחינת דניאל, ועכשיו זה כבר לא כ"כ ברור מה היא עושה אם היא לוקחת את ההו"ה האחרון. איתה יכול גם להיות שהיא תעיף את דן רק מתוך נקמנות (ומחשבה שהמושבעים יעריכו את זה). כרגע, המצב הטוב היחידי לדן זה אם איאן זוכה (אבל דן לא יודע את זה).

דן הוא שחקן מצויין ממצבים של אנדרדוג. הבעיה היא, שכשהוא שולט במשחק, הוא נהיה שיכור כוח.

NP16

New member

לא בזלזול. פשוט ממש לא מסכים.
דן בפיינל 3 עם שיין ודניאל. שיין בטוח לא לוקח אותו, דניאל כביכול לוקחת אותו אבל באיזה ביטחון מלא אפשר לומר את זה? קיים סיכוי שתיקח את שיין או פשוט לא תרצה לזכות שזה שווה לכלום.
בפיינל 3 הנוכחי, איאן 100 אחוז ייקח אותו, ודניאל רק אולי אולי לא תיקח אותו כשסביר להניח שהיא תתעשת על עצמה וכן תיקח אותו או כמובן, בכלל לא תזכה. אז מה עדיף? תעשה את החישובים,
1 בטוח לא עם 1 כמעט כן
מול 1 בטוח כן מול 1 של אולי ולא.

הוא היה חייב לעשות את זה והוא גאון שהצליח.
מסכים שהדבר הכי טוב זה שאיאן ייזכה בHOH כי גם לצערי דניאל תנצח את דן בגמר . (ואז זה יהיה זכייה עצובה ברמה של ליסה-דניאל). אז אני ממש מקווה שאו שאני טועה, והמושבעים יצביעו נכון, או שבאמת איאן ייזכה ייקח את דן לגמר שם דן יוכל אפילו לקבל את הקול של פרנק, ולזכות פעם שנייה עם המשחק הכי גאוני שראיתי אי פעם בריאליטי (גם אם יודח מקום שלישי והוא לא,זה יישאר עם התואר הזה ואני לא מגזים).

Boran

New member

מסכים איתך.
ועדיין, לדעתי הוא היה יכול לחשוב על דרך יותר אלגנטית לעשות את זה. זה היה המהלך הכי לא-אלגנטי שהוא עשה במשחק שלו, וכמו שאמרתי כבר, עם כל האהבה שלי לדן, במהלך הזה הוא הפך משחקן אלגנטי לשחקן מלוכלך מבחינתי האישית, ואני בטוח שגם מבחינת המושבעים (תלוי, כמובן, באיזו מידה הם יידעו על המהלך הזה). זה גם היה ממש מכוער שלפני ששיין יצא מהדלת דן זרק את דניאל מתחת לאוטובוס ולחש לו שדניאל "זוממת נגדו כבר כמה שבועות" או משהו כזה. אם דניאל תודח, אז אם היא תספיק להשוות גירסאות עם שיין במעט זמן שיהיה לה לדבר איתו בשידור החי, אז דן יאבד גם את הקול שלה וגם את הקול של שיין.

בכל מקרה, מהלך טוב זה אכן היה, אבל העביר את דן מהצד של האנדרדוג האלגנטי לצד של שיכור הכוח המלוכלך, לפחות מבחינתי. ושוב, זה עם כל האהבה שלי לדן. הייתי שמח הרבה יותר אם הוא היה מנצח בלי המהלך הזה.

NP16

New member

תן לי דוגמה איך אפשר לעשות את זה?
המושבעים לא יראו את השיחה שלו על המיטה עם דניאל.
וזה באמת לא כזה מלוכלך כי הוא לא האשים את דניאל ותהיה בטוח שגם לא יאשים ולא יגיד שהייתה חלק מזה.
אני הבנתי שבכלל לחש לשיין שזה בשביל שדניאל תנצח את המשחק זה לפחות מה שאמר לג'ולי שהוא קלט,אז אין שם הרבה מה להשלים,דניאל תבכה ותתנצל שלא הייתה חלק מזה ומזה שהיא הודחה.
וכל מהלך כזה רק מוסיף לזה שהוא שחקן גאון ושמגיע לו לזכות לא שהוא סתם נתן לאנשים לעשות מהלכים שבמזל גרמו לו להתקדם (איאן ודניאל).

niro62

New member

לא בטוח שדניאל תנצח את דן, נתחיל מזה שאיאן יצביע לדן, כך גם בריטני, ובשביל פרנק ואשלי גם דניאל וגם דן בגדו בהם ככה שלפחות הם יעדיפו להצביע לדן השחקן הטוב מהשניים, ויש עוד את ג'ו שלא ברור למי יצביע. ואת ג'ן שגם ניראלי תעדיף את דן

NP16

New member

אני פוחד שבריטני ,ג'ו וג'ן יגידו שגם דניאל הייתה חברה ושמגיע לה כי דן כבר זכה או כי התחברו אליה יותר. בעיקר בריטני וג'ן.
אשלי באמת נראה לי אין לה סיבה לכעוס על דן ממנה פחות דואג. פרנק יכול להיות מספיק ממורמר לתת לדניאל כי שיחקה פחות מלוכלך וראינו שהוא מתחסד.
זה מסוכן.אני מעדיף שיהיה מול איאן בלי להדיח את דניאל (כי אז יוכל להפסיד אותה ואחרים)

NP16

New member
אבל חשוב לזכור !

שגם בעונה 10 אנשים שנאו אותו והוא פגע בהם, אנשים כמו ג'רי אולי מישל..מי חשב שייתנו לו את הקול עוד מול ממפיס שהיה ראוי ??
אז נקווה שיכבוש שנית את המושבעים באותה צורה..הוא ניצח פה אחד לא סתם ניצח.

אורישקי

New member

מקווה שהצעד הזה של דן לא ייפגע בו בסוף. ממש מקווה.
דניאל קורעת!!! היא דמות אדירה אדירה אדירה תשנאו או תאהבו אותה. היא מזכירה לי את אביבית מהאח הגדול בישראל. רק שלמען האמת אני חושב שדניאל אם לא היה את דן בעונה דווקא הייתה מראה יותר חוכמה הוא פשוט עבד עליה וmade a fool out of her. אבל היא הרגה אותי.
בכלל העונה הזו גדולה היו מלא רגעים אדירים. פרק רייקאפ שנהנתי מכל רגע בו.
לא סובל שיש שלישיה בגמר ואז פרק גמר ארוך.
מה מפריע להם להכניס לפרק הזה את כל משימות הHOHלהדיח מישהו ואז בגמר שאלות מושבעים כמו בני אדם נורמלים, כמו שהיה בעונה 10 ולפני.
מחכה לגמר ומקווה שדן יפתיע. מלחיץ אותי שיפסיד שני.

andre93

New member

אני לגמרי מבין את התסכול של דניאל כלפי דן וחושב שדן שיחק ברוטלי מדי, אבל מבחינתי, כאשר זה בתוך המשחק, כל האמצעים כשרים כדי להגיע למטרה.
מה שמצחיק הוא שעכשיו אני בתחילת העונה ה- 10 ואני רואה את דן אומר שחבר ברית שלו הפר את הבטחתו ובגד בברית ונראה שאז הוא ממש סלד משבועות שווא, ותראו לאן הוא הגיע היום
אבל שוב, לא אכפת לי...
גם לא אכפת לי אם דן לא יזכה כי הוא כבר זכה פעם אחת ובכל מקרה יזכרו שהוא עשה את העונה הזו כמו שזכרו שוויל עשה את עונה 7. פשוט ככה...

niro62

New member

מה זה קשור שהוא זכה פעם? BB זה לא משחק עם ילדים בגן שנותנים לילד אחד לנצח כי השני כבר ניצח בפעם הקודמת שהם שיחקו, ורוצים שששניהם ירגישו טוב עם עצמם, פה מי ששיחק בעונה הזאת הכי טוב צריך לנצח

andre93

New member

אני תומך במה שאתה אומר, ולקחת את מה שאמרתי יותר מדי ברצינות
אבל בסה"כ הכנתי תירוץ למקרה שדן לא יזכה. אי אפשר לדעת איך המושבעים יצביעו....

niro62

New member
אני יודע שאנחנו באותה דעה

פשוט משגע אותי המחשבה שדן יגיע לגמר ולא יתנו לו לנצח

maya567

New member
הדודים שלי פישלו השבוע

אשמח אם מישהו יוכל לשלוח לי לינק להורדה.
תנקס

גם אני

והוא חוסך לי מקום על המחשב, שאני יכול לנצל אותו לעוד מוזיקה (כמובן, כשאני מוצא אלבום ממש טוב אני גם קונה אותו)

בעקבות המעבר גם של הישרדות וגם של ביג בראדר לעונות מבוססות משחק, כל עונה היא למעשה חתול בשק. כשהישרדות התמקדה עדיין בליהוק מעניין וקצת חיי מחנה, היה אפשר ליהנות גם מעונה ששבט אחד אוכל את השני וכמעט אין שום הדחה מעניינת. אפילו יש לעונה כזו שם: אי הגלות (וגם בה יש את הבליינדסייד על קורטני, אבל הרי העניין בעונה לא בא מההדחות אלא מהיחסים בין אראס, שיין, סירי, קורטני ודניאל). אפילו לא איכפת לי ממש אם המושבעים ממורמרים או לא, כי אני נהניתי מהעונה. אבל בעונה כמו זו, או הישרדות עולם אחד, שהן מבוססות משחק, הצבעת המושבעים יכולה לעשות או להרוס את העונה. ואני מקווה שהעונה לא תיהרס כמו, נניח, סמואה.

בכל מקרה, אני שונא פרקים של פלאשבקים, במיוחד כשהם באים בהפתעה (כי לא היה אחד מאז עונה 4 או משהו כזה). אפילו משימה לא הייתה.

למעלה