BB 14 29

biסk

New member

מאז עונה 10 תמיד הפרק לפני הגמר זה פרק פלאשבקים. בדרך כלל אני לא רואה את הפרקים האלה אבל הפעם ראיתי ודווקא נהנתי.
העונה הזאת הייתה פשוט גדולה. ללא ספק בטופ 5 של כל העונות (וזה הישג מכובד ביותר).

ProzaC4387

New member

אתם חייבים להוציא מהלקסיקון שלכם את הביטוי "מושבעים ממורמרים". בן אדם מטבעו הוא ממורמר כשפוגעים בו. מי שמשחק טוב אמור לדעת במי לפגוע ויבין בסוף ובמי לא צריך כי הוא לא יצביע לך. לדוגמה - לשיין בחיים לא הייתי עושה באקדור כי הוא כולו 'מר רגיש'.
לא יודע מה יהיו התוצאות בסוף אולי דן יודע דברים שאני לא, אבל הוא עשה את כל הדברים כדי להפסיד בגמר.
ואם כן יקח את העונה אז שאפו וכל הכבוד.

NP16

New member

בלי קשר שאפו וכל הכבוד הבן אדם הזה הצליח להגיע עד לפיינל 3 ודי בטוח שלפיינל 2 עם זכייה אחת בלבד של HOH (ווטו השתמשו עליו= משחק אסטרטגי וחברתי), וזה למרות המטרה הכי ענקית שהיה עליו ושהוא איבד על השבוע הראשון 2 מתמודדות.לא רק זה המתמודדת שנותרה לו הגיעה איתו עד לסוף ו90 אחוז בזכותו.
לא תפגע בשיין? אז מה לעשות? לתת לו לנצח אותו? הוא חייב להדיח אותו. שיין זה מתמודד רק לבקאדר דווקא.
ובכלל שיין הוא אמנם כולו תמים ורגיש כביכול, אבל הוא משחק לא פחות נבלי מכולם , הוא הבטיח לפרנק כל הזמן שישמור עליו אפילו בהדחה שלו שכבר לא היה צריך הוא המשיך להגיד לפרנק שישמור עליו והבטיח לו הבטחות. אפילו לג'ן מול דניאל בפיינל 5 הוא לא אמר שהוא ידיח אותה אלא שהוא יחשוב על זה... שיין משקר יותר מכולם, דן הבטיח לדניאל אפילו לא לו. דן לקח את הסיכון ששיין יכעס עליו אבל זה עדיף על הסיכון של לא להגיע לגמר שהיה מאד גבוה אם שיין היה ממשיך.

אגב. גם וויל ובוגי הבטיחו שמרסלס מוגן. שדניאל מוגנת. שג'יימס.
אז תפסיקו. כולם משחקים ככה. לא מבין מאיפה ההתייפיפות הפתאומית הזו וההפתעה וכאילו דן הוא השחקן הכי מלוכלך בעולם.

ProzaC4387

New member

לא הבנת את מה שאני אומר (זה ניהיה הרגל :) ).
אני מדבר על המצב כמו שהוא. בני אדם יתנקמו בך אם הדחת אותם בצורה שוברת לב. אני גם חושב שהוא היה צריך להדיח את שיין. אבל יש דרך לכל דבר. אני חושב שהייתי מוצא דרך פחות נבלית להדיח אותו. כמו לסכסך בינו ובין דניאל בדרך כלשהי. אתה כאילו מתלונן ששיין אמור להצביע למי ששיחק יותר טוב אבל זה לא המצב. ראו ששין פגוע. לכן צריך לשחק בהתאם.
להדיח בצורה כזאת את בוגי זה טוב. הוא יצביע גם לך בסוף. לעשות את זה לסוג אנשים כמו דניאל ושיין זה לא טוב.

אני לא מתלונן על דן כי הוא 'נשבע ואסור להשבע' וכל השטויות האלה. אני גם מוכן להשבע במשפחה שלי. אבל הבן אדם הרגיל שמבטיחים לו פיינל 2 ונשבעים באשתך לא מקבל את זה יפה. ולכן אני אומר שזה דרך משחק לא טובה. כל שאר המהלכים שדן עשה במשחק - אני מעריץ אותו על כך. סתם הפרקים מאז ההלוויה כשפתאום הרגיש שהוא השחקן של העונה גרמו לו לעשות דברים שלא אהבתי.

אורישקי

New member
(לא ראיתי עוד את הגמר כמובן)

אני גם מסכים עם מה שרשמת, המקרה השונה היחיד זה המקרה של דניאל רייז שלא הצביעו לה בעיקר בעקבות הוידויים (קיארה,איימי,ג'וש,ג'רי...) בכל אופן אני סומך על דן שידע איך לדבר, ראיתי באתר של הפידס שהוא כבר תכנן נאום שנשמע מאד טוב, אותו דבר אמרו כאן בפורום בעונה 10 כשחזרתי לקרוא הודעות מאז מסתבר שכולם היו בטוחים שממפיס לוקח כי דן שנוא יותר על הברית שהייתה רוב במושבעים, ובסוף הוא ניצח 7-0.

אורישקי

New member

לדעתי דן ייקח. אם הוא בגמר מול איאן הוא יקבל את הקולות של דני )(אלא אם כן הדיח אותה ואני לא חושב שאם הוא יקבל HOH הוא יעשה את זה), ג'ן,אשלי,ג'ו ועם סיכוי גם בריטני פרנק ושיין.
אם הוא בגמר מול דני הוא יקבל את הקולות של איאן ובריט ואני חושב שכל שאר המושבעים חוץ משיין יצביעו בסוף גם לדן.
מקווה שדניאל לא תנצח בגלל שהמושבעים מחבבים אותה אישית. מקווה שיהיה טוב.

למעלה