BB 1507

biסk

New member
BB 1507

וואו!
הפרק הזה נכנס מבחינתי להיכל התהילה של פרקי ביג בראדר לדורותיו (יחד עם פרק 18 בעונה 6, פרק היום הולדת של קישה בעונה 10, פרק ההדחה הכפולה של ג'ף ודניאל בעונה 13, נו הבנתם...).
קראתי פה בתגובות שמתארגן מהלך להעיף את ניק אבל הייתי ממש סקפטי שזה יקרה. שבוע שעבר כתבתי שאין סיכוי שהמובינג קמפני יתפרקו בקרוב ואני כל כך שמח שטעיתי

ג'סי, ג'אד, ספנסר - הפתיעו לטובה. ציפיתי מהם ללכת על בטוח. אהבתי!
צריך לתת הרבה קרדיט להלן, אמנדה וקנדיס שלפחות לפי העריכה נראה שהיא זאת שהתחילה את הכל עם כל החשדות שלה לגבי ברית הבנים.

העונה התחילה מעולה! 7 פרקים זהב! רק שימשיך ככה.
ואם אפשר את כל הקאסט לעונת האולסטארס בבקשה.

בוביץ

New member
1507

וואי עונה ממש מצוינת....
פרק מעולה.
מצד אחד בליינדסידד מטורף מצד שני ניק היה אחלה מתמודד והיה כיף לצפות וחבל שזה לא גרמי...

ארין מגעילה ביותר במיוחד לאור התגובה שלה על שאמרו לה לגבי הגזעניות שלה...

הפרצוף של ניק היה פרייסלס.... והוא קלט ישר מי בגד בו.
חבל שלא הראו את ההפיכה של ספנסר.. מישהו יודע למה הוא החליט לעבור צד?

Nameless One

New member

הלן אמרה לספנסר שיש להם את הקולות, הוא הבין שעדיף לו לעבור צד, מלהשאר בספינה הטובעת.

wissenly

New member

פרק מעולה נוסף לעונה מעולה. כל הכבוד לכל המתמודדים! אין floaters

החשש היחיד שלי מהעונה הוא שממשיכים לתת השפעה עצומה לאמריקה. עד עכשיו שתי המועמדויות של ה- MVP הלכו הביתה, שזה בעצם אומר שה- HOH היה חלש (ארין, למשל, לא עשתה כמעט שום דבר השבוע. חוץ מלקבל עריכה של מכשפה). אני מקווה שזה לא ימשיך ככה, כי ככה זה סתם popularity contest. אני מקווה שלא כל שבוע המתמודד הכי פחות אהוב על אליסה יודח...
הימור שלי- עוד שבועיים-שלושה מספיק אנשים מהבית יבינו שכל עוד אליסה בבית אין להם סיכוי לקבל את כוח ה- MVP, ואז הם ידיחו אותה ויהיה באמת מעניין.

וגוו אמנדה!!!

NP16

New member

היה לבית הזדמנות להעיף את אליסה , זה לא שזה רק היא מעיפה את ניק ודיוויד, אין לה אפילו קול . הבית משתמש בה בצורה נכונה . כשהיא תתחיל להיות האיום הכי גדול בבית ידיחו אותה , היא לא מובילה כרגע היא בעיקר מובלת. היא לא ממש מצליחה לשכנע אנשים לשמור אותה, זה היה עבודה משותפת של אמנדה, הלן וקנדיס, שהיו צריכות אותה. ובהדחה של דיוויד , זה היה בעיקר המובינג קמפני .
. 7 אנשים העיפו את הבנים האלה ולא אחד מהם זה אליסה. לא יפריע לי כמה שבועות ברצף שהיא מעיפה את ג'רמי והפקאצות.

אורישקי

New member

דווקא פרק 18 בעונה 6? הפרק הגדול של העונה היה הפרק שקייסר העמיד את אריק להדחה.

בכל אופן חופשי פרק שנכנס להיכל התהילה של התוכנית. מהלך ענק שהוכיח שהעונה כמעט כולם באו לשחק.
מצטרף לחששות לגבי הMVP ואני מאד מאד מקווה שהטוויסט יפסק עוד בערך שבועיים כי אחרת זה כבר יהיה הHOH של אליסה כל הזמן.

מאד שמח שהלן HOH ואני מעדיף לראות שארין תשאר בגלל הדמה, שהיא תעמיד להדחה את קטלין וג'רמי ושבסוף קטלין או GM יודחו כי הן גם כלבות וגם הכי פחות מעניינות.

בכל אופן אני לא זוכר שהיה מצב שהיה כזה בליינדסייד בהדחה, ועוד שניים רצוף העונה - בד"כ הבליינדסייד נעשה ברינום כמו בפיינל 8 שלעונה 14 או בשבוע השלישי של עונה 6.

הלן ואמנדה לפיינל 2.

biסk

New member
לעונה 6

פרק 18:
*ג'אנל VS בו
*האווי VS אפריל
*ג'אנל VS כל הפרנדשיט
*קייסר מודח
*ג'אנל זוכה בHOH (וצועקת לג'ניפר Hand me that key bitch
.. ג'ניפר בתגובה זורקת את המפתח לרצפה).
*ג'אנל מעמידה את מגי וג'ניפר להדחה ומקנחת את הפרק המושלם הזה עם Bye bye BITCHES!

מומלץ!!

אורישקי

New member

נכון נכון זה גם כן פרק ענק, אבל יותר אהבתי את הפרק שאריק הועמד.
בכל אופן זה פרייסלס.

אוף (
עונה 6+7) למה שמת את הקישור הזה?? חחח גרמת לי לראות ואז לעבור לעונה 7. ולהתבאס מחדש שג'אנל
לא ניצחה.
עם כמה שאני אוהב את הצד ההוא של הבית, האווי דיי הגזים באותו קטע!

האווי די הרס את העונה כשהוא בחר לבגוד בג'יימס ושרה, כשעדיין אין להם רוב בבית. אחד המהלכים הכי מטומטמים שהיו. אבל ממה שהבנתי, מגי פשוט פירקה אותו פסיכולוגית והיא למעשה זו שעומדת מאחורי המהלך. כל אסטרטג צריך שיהיה מישהו טיפש כדי שהוא יוכל לשלוט בו, החוכמה היא לקרוא אנשים ולהשתמש בהם.

B R A Y E R

New member
מנהל

עונה ממש משובחת עד עכשיו, כיף לעקוב אחרי העונה דרך הפידס ולראות את הפרקים המצויינים.
קאסט ענק ואסטרטגי, אפשר לומר שההפקה הצליחה במשימה שלה לרענן את התוכנית ויש באמת הרגשה של תוכנית חדשה!
השבוע ציפיתי שיהיה שבוע נוראי בגלל שארין זו שזכתה בHOH, שזה בד"כ אומר שיהיה שבוע עם הדחה כואבת.
בתכלס, אם לפני שבוע הייתי יודע שניק יהיה המודח בסוף השבוע הזה הייתי מתבאס כי מאוד אהבתי אותו בהתחלה, אבל מהר מאוד הפסקתי לאהוב אותו והבנתי שמדובר בבלוף. שחקן שמנסה להתנהג כמו דן ובעצם מתנהג כמו מאט(12).
היה יותר מדי בטוח בעצמו ומלא בעצמו וחשב שהוא אסטרטג גדול שהקים את הברית המנצחת של העונה, זילזל באינטלגנציה של כולם, והגיע לו לקבל בליינדסייד. הבא בתור זה ג'רמי - אמן!
בנתיים הפייבוריטית הראשית שלי היא כמובן אמנדה
, הכוכבת של העונה
, ואחריה אליסה, הלן והאוורד.
חוץ מג'רמי, ג'ינה מארי, קייטלין וארין הבלתי נסבלים - כל השאר גם סבבה!

B R A Y E R

New member
מנהל
תצביעו לMVP!

/timg.co.il/f/Emo58.gif">" target="_blank" rel="nofollow">http://www.cbs.com/shows/big_brother/mvp-vote/
אפשר להצביע 10 פעמים, וההצבעה נגמרת מחר. בואו ננסה לעזור לאמנדה לזכות

למעלה