BB 1507

B R A Y E R

New member
מנהל
זה מחק את התוכן של ההודעה שלי

http://www.cbs.com/shows/big_brother/mvp-vote/
אפשר להצביע 10 פעמים! וההצבעה נסגרת מחר
אני הצבעתי כבר 10 פעמים לאמנדה, בואו נעזור לה

NP16

New member
ספוילר|

הצבעתי 10 פעמים לג'רמי

לאמנדה. יהיה ממש מגניב שהיא תקבל את זה כשאליסה עוד בבית , זה ממש בוסט לביטחון. מה גם שכולם יהיו בטוחים שזה מועמד של אליסה
לא יתארו לעצמם שאמנדה העמידה .

אלו הם פרקי הפתיחה הכי טובים של עונת ריאליטי אי פעם. אני רק מקווה שזה לא אומר שהרמה תרד בהמשך, כי גם הישרדות טוקנטינס התחילה ממש חזק ואחרי פרק 10 סבלה מירידה חדה ופתאומית באיכות (אבל נשארה טובה). הפעם, העניינים מגיעים לנקודת רתיחה ואנחנו בדרך לקבל תבשיל אסטרטגיה ישר מהתנור. אני מקווה שהוא יישאר טעים עד הסוף. ג'אד מצטרף לשלל השחקנים של העונה, לצד אמנדה, אליסה, הלן, קנדיס, מקריי, ניק ו, עד כמה שאני מתעב אותו, ג'רמי. מדובר בשמונה שחקנים - יותר ממחצית הבית. אני כמעט מרשה לעצמי לדמיין שיהיה בליינדסייד ענקי שני ברצף, דבר שלא היה אף פעם.

עוד דבר שלא היה אי פעם הוא העריכה של ארין. אני מניח שמגיע לה ושהיא באמת כזאת מזעזעת, אבל למרות זאת אני חייב לרחם עליה קצת כי צולבים אותה בשידור חי. ובסוף באמת היה בליינדסייד: ספנסר החליט ככל הנראה להיות פלוטר ועבר לצד שיש לו כוח. אבל אפילו הוא לא פלוטר אמיתי, כי פלוטר סתם מצביע עם כולם. הוא לא משתמש במוחו. אפילו שחקנים כמו ספנסר וג'סי משתמשים במוחם ומחליטים לבד מה טוב בשבילם לעשות. אם כבר אז השחקנית הכי גרועה העונה היא קייטלין, שלא עושה כלום בעצמה או אפילו תורמת בשיט לאסטרטגיה. היא לא חושבת על שום רעיון. היא לא מציעה כלום לג'רמי. היא פשוט שם. ג'רמי מקבל קול נוסף ואנחנו מקבלים מישהי שנראית טוב. וזהו. מבחינתי שהיא תהיה המודחת הבאה. וכסיום מוחץ לפרק האדיר הזה, הלן זכתה ב-HOH. ביצ'ז גט א לייף וסט!

survivortvk3

New member

עונה מעולה, פרק אדיר!
עם כמה שאני שונא את ארין היא פשוט המתמודדת הכי יפה אי פעם
, ולמרות שהיא דוחה הייתי רוצה שהיא תישאר על המסך עוד הרבה, מה גם שהיא מביאה קצת עניין לתוכנית.
כרגע הפייבוריטים שלי הם הלן, אמנדה ומקריי
ג'ינה-מארי, קייטלין, ג'רמי וספנסר דוחים אותי וכל השאר סבירים בינתיים.

ואו, הייתי בטוח שאנחנו נכנסים להדחה צפויה ואומרים ביי לאליסה. ואז!!!

לא חשבתי שיש מצב שניק יודח. ואז שניה אחרי הלן זוכה ב-HOH! זה היה פשוט טוב.
קצת חבל על ניק, בהתחלה דיי חיבבתי אותו, אבל הוא היה בצד הלא נכון של הבית.

הלן תותחית! היא שיכנעה את אנדי+ג'סי ולפי מה שאמרתם גם את ספנסר להצטרף אליהם.
אליסה.. אני מחבב אותה אבל תכלס, היא זוכה לרוב האהדה שלה בזכות רייצ'ל, היא הרבה יותר מתונה (שזה גם לטובה) ופחות מבדרת מרייצ'ל, ות'אמת שלא רואים ממנה הרבה.
אה והיא לא נראת חזקה מבחינה אסטרטגית, ה"דיל" שלה עם ניק בפרק קודם היה דיי מגוחך ונראה שכולם סתם מנצלים אותה בגלל ה-MVP.

ההפקה ממשיכה לרצוח את ארין.. מצד אחד- אין ספק שזה מוצדק, מצד שני- אתם הורסים לה את החיים.
במיוחד שלפי מה שאתם אומרים, היא לא היחידה. ואם זה ככה, אז ההפקה סתם מצאה שעיר לעזאזל.
בכל מקרה, אמנדה הייתה ממש חמודה.

השאלות של ג'ולי לפני ההצבעה היו ממש מטומטמות.

הלן זכתה בHOH!! איזה כיף. ושניה אחרי היא הולכת לנחם את GM. מה

פידס. רגעים לאחר תחרות הHoh

לפי הפידס, היה ריב יותר גדול מהanybody wants a cake של עונה 10! קראתי בשקיקה ובזבזתי על זה שעתיים מחיי, אבל היה כזה גדול.
כשכולם עלו לראות את חדר הHoh של הלן, ברית הגזענים נכנסה לחדר שינה ותפסו מיטות- ניסו לתפוס את המיטה של ג׳סי ואת המיטה של קנדיס. ג׳סי קלטה את זה וטסה למטה כשאחריה קנדיס והווארד.
החלה מלחמה מטורפת על המיטות כשאת המלחמה העיקרית מנהלת קייטלין. הגזענים זורקים בלי סוף הערות לקנדיס כמו ארין שאומרת לה במבטא של "שחור״- ״קדימה, תני לשחורה שבך לצאת עלינו ולהתפוצץ״. קנדיס בוכה בלי סוף, האוורד מסתכל ומנחם את קנדיס.
ג'סי רבה על המיטה שלה, כשג׳רמי תופס לה אותה. ג׳סי באיזשהו שלב אומרת לקייטלין- "תודה לאל שג׳רמי בחר אותך על פניי״ (אלוהים משמור. היא עוד לא מבינה שזה הדבר הכי טוב שקרה לה במשחק, בקריירה שלה ובחיים מחוץ לבית!!!). קייטלין, ג׳רמי ואריו צורחים עליה, קנדיס וג׳סי צורחים עליהם בחזרה. שאר הברית של ״הטובים״ בחדר של הלן כשג׳אד מנסה לצאת החוצה אבל אליסה וכולם מושכים אותו פנימה ומחזיקים אותו שלא ילך איתם מכות.
איכשהו ג׳סי מנצחת בקרב על המיטה שלה. היא הצליחה לנצח את ג׳רמי! וקנדיס והווארד הולכים לישון בחדר של הhave not (זה היה סיום נוראי! כאילו השחורים לא ראויים למיטה משלהם).
האוורד אומר לקנדיס שהוא כמעט והתפוצץ על מה שהם עשו לקנדיס, אבל הוא ידע שהוא רק יחמיר את המצב.
אחרי שהסיפור נרגע קצת, הלן הציעה לג׳סי וקנדיס לישון אצלה. אנדי וספנסר הציעו את המיטה שלהם לקנדיס אבל היא סירבה- היא רוצה מיטה משלה.

קיצר יהיה בלאגן בפרק של יום ראשון. נאמרו כל כך הרבה הערות גזעניות שעל חלקן אני מרגיש ממש לא בנוח לחזור. אם למישהו יש פידס שיעביר לשעה 23 בשעה של ארה״ב אתמול.

Boran

New member
ובכן

העונה הזאת הפסידה כרגע את אחד השחקנים הכי טובים שהיו בבית (אם לא הטוב שבהם).

ואחות של רייצ'ל מעצבנת כל כך. זה הרי ברור שהיא תקבל את הכוח תמיד, אז זה מוציא ממנו את כל העוקץ. מה זה עוזר שנתנו "כוח למי שמשחק את המשחק הכי טוב", אם בפועל היא מקבלת אותו כי יש לה בסיס מעריצים גדול? היה יכול להיות הרבה יותר טוב אם היא הייתה עפה ואז אולי באמת היה מקבל את הכוח מישהו אחר כל פעם.

ואני שונא את הלן וקנדיס. תמיד יש את המפגרת התורנית שרוצה "ברית נשים מגניבה" כמו בכיתה ד', וזה אינפנטילי ומטומטם.

ודבר אחרון - שילוב של מה שאמרו ניק ודן מהעונה הקודמת (בטוויטר) - בריתות מהשבוע הראשון לא מחזיקות. עושים אותן בשבוע הראשון עם אנשים שנראים לך סבבה בלי באמת להכיר אותם, ואז יוצא שבשבוע 3 אתה יוצר חברויות אמיתיות עם אנשים אחרים אבל תקוע בברית עם אנשים שהם כבר לא בהכרח הבחירה הראשונה שלך. מעטות מאוד הבריתות שהחזיקו ככה (אני חושב שהבריגייד היו היחידים שבאמת הצליחו לשמור על ברית גדולה מיום 1 עד שלא נשארו עוד אנשים).

קודם כל, כיף שבאת לבקר!
אומנם זכרתי שאני יותר מסכים איתך בד"כ
זה לא המקרה הפעם...

על ניק, לא הייתי מגזים, אם הוא היה שחקן כזה טוב, הוא לא היה מודח עכשיו. הוא היה אובר בטוח בעצמו.
שלא נדבר על זה ששניה לפני שהיא העמידה אותו להדחה, אליסה דיברה איתו, ובמקום להגיד לה מה שהיא רוצה לשמוע, הוא אמר לה שהוא ידיח אותה. שחקן הכי טוב? ממ לא.
ובמקום לסבול קצת את ג'סי הוא גרם לה עוד להצביע לו.
אבל כן היה לו פוטנציאל. חשבתי שיגיע רחוק.

לגבי ה-MVP, זה היה ברור הרי שזה בסופו של דבר תחרות של פופולאריות ולאו דווקא משחק (לפעמים זה בא ביחד). אנחנו עדיין בהתחלה יחסית והמעריצים הולכים למה שמוכר, שזאת אחות של רייצ'ל,
אבל נראה לי שבשלב כלשהו זה ישתנה. זה כן יוסיף עניין לראות את זה אצל אחרים. אבל גם אז, תיהיה בטוח שגם אם יעשו מהלך מושלם, אף אחד מהצד הפחות האהוב של הבית לא יקבל MVP.

הלן וקנדיס (וגם אמנדה ואליסה) הבינו שיש ברית בנים שחייבים למחוק, אחרת הבנות יודחו אחת-אחת. זה מאוד חכם מצידם והגיוני, וזה לא קשור ל"ברית נשים מגניבה".
חוץ מזה, מה הבעיה בברית נשים? מה ההבדל בין כל ברית אחרת (של גברים למשל, או מעורב או לא משנה). כל עוד זה ברית חזקה שמצליחה אז מה זה משנה

לא הבנתי את ההגיון.
ושוב, הן אולצו לאחד את הנשים כי כל הגברים היו כבר נגדם. חוץ מזה שאני לא בטוח בכלל שזה הכיוון שזה הולך אליו.

Boran

New member

קודם כל, היי, טוב לחזור
מה נשמע וזה?

בנוגע לניק: בשבועיים הראשונים של הסדרה, הוא היה זה שהסתובב בין אנשים והרים אסטרטגיות, ועשה את זה בכישרון. אני מסכים שהוא עשה טעויות קולוסליות ברגעים החשובים, שסביר להניח שדן (לצורך העניין) לא היה עושה. ועדיין, הוא היה דמות שמזיזה אסטרטגיה ברמת המאקרו, ודמות מעניינת ברמת האישיות, ולא ציפיתי לראות אותו הולך, במיוחד בהתחשב בזה שלא ראיתי את זה בא מספנסר, וקיוויתי שלא נראה את זה ממק'ריי.

בנוגע ל-MVP - רייצ'ל היא שחקנית שיש לה קהל שונאים מאוד גדול, וקהל מאוד גדול שמאוד מאוד מאוד אוהבים אותה, וזה קהל שנבנה במשך שתי עונות. אני לא חושב שמישהו מהשחקנים האחרים יהנה מהכוח הזה חוץ ממנה כל עוד היא בבית, וחבל, כי אמנם הכוח הזה מעניין כשהוא ניתן תמיד לאותו בנאדם וכולם יודעים את זה, אבל הוא היה יכול להיות הרבה יותר מעניין אם הוא היה הולך למישהו אחר כל פעם.

בנוגע לברית של בנות - אם זה בקטע של "כל הבנים בברית, אז כדי לשבור אותה הבנות חייבות להתאחד" - אז בכיף. אבל מה שקורה בד"כ זה שבאה איזו בחורה בטריפ של "כוח נשי", ו-"אנחנו נשים חזקות", ו-"פיפי קקי איכסה בנים", וזה ממש מעצבן אותי בכל פעם שזה קורה.
ובאופן כללי גם כאישיות הלן וקנדיס קצת מעצבנות.

אבל אם להסתכל על הצד החיובי של ההדחה הכ"כ מבעסת הזאת, אז אם עד עכשיו היה מערך די מובנה של בריתות בבית, עכשיו כשאין מובינג קומפני, אבל כן לכל אחד שהיה שם יש אנשים משלו, אז יש סוג של דף חדש אסטרטגית בבית, ומעניין לראות איך הדברים יסתדרו.

וססעמק שהלן הו"ה. קיוויתי ממש שקייטלין תהיה.

אורישקי

New member

זה לא נוצר מזה אבל - מה שקרה זה שהבנים התאגדו ביחד - קנדיס קלטה את זה והתחילה להזיז עניינים.

Boran

New member

אבל זה הקטע - "בנים" התאגדו ביחד. לא "ה-בנים".
ג'אד לא היה איתם. מקריי לא היה איתם (למיטב ידיעתם). נראה לי שיש עוד בחור ששכחתי שגם לא היה איתם. והם פקפקו בזה שהאוורד איתם.
אז מה שיצא זה, שקנדיס החליטה שבגלל שאיזה 3 בנים עשו ברית, צריך לאחד את כל הבנות נגד כל הבנים.

B R A Y E R

New member
מנהל
אותו דבר אפשר להגיד גם הפוך

ג'אד נמצא בעמדת כוח בברית הזו של קנדיס והלן, גם אמנדה הכניסה לשם עכשיו את מקריי...
לא יודע מאיפה הבאת את זה שהבנות התאחדו נגד כל הבנים חח

ואו, אנחנו בכלל לא בכיוון להסכמה
קייטלין??
אתה בדעה ממש מנוגדת לרוב הפעם.
קייטלין בתור עצמה היא בחורה שנראת טוב ועל כן, נקודת הפתיחה שלה כבר טובה. הבעיה העיקרית שלה זה החברה שהיא נמצאת בה. ג'רמי וארין בעיקר. איכס (בבקשה אל תגיד לי שאתה אוהב אותם
).
שלא נדבר על זה שהזמן מסך היחיד שהיא מקבלת הוא בחסות ארין/ג'רמי.

לפעמים באמת יש קטע של נשים שדוחפות את ה-Girl Power סתם, בלי הצדקה מבחינה אסטרטגית, במיוחד שבנות לרוב גם לא מסתדרות.
אבל פה זה לא בא ככה, זה בא בטבעיות מאג'נדה משותפת וחברות. הרי את קייטלין וארין הם לא יכניסו לברית הזאת. את אנדי ומקריי יש מצב.
הלן וקנדיס

נכון, לרייצ'ל יש קהל מעריצים, אבל לא מצביעים לה, מצביעים לאליסה, ות'כלס, אליסה דיי משעממת.
חוץ מזה שהיא האנדר-דוג כרגע, וזה כבר יוצר אהדה, היא לא רייצ'ל ויש מצב שהקהל יבין את זה מתישהו.. זה תלוי גם בדמויות האחרות.

למעלה