BB14

M o n t i

New member
האמת חיכיתי ל
ממך

אני לא כותב פעיל בפורום אבל תמיד קורא ואני לא חושב שהייתה פעם אחת שלא הסכמתי עם הדעות שלך
.

maya567

New member
אני זוכרת את זה

למרות שנדמה לי שבטופ מודל אנחנו לא תמיד מסכימים

אני יכול להעיד על עצמי שאף פעם לא אהבתי\שנאתי שחקן מסוים בגלל מהלכים שהוא עושה או בגלל שהוא אסטרטג מוצלח\גרוע. אצלי זה יותר עניין של הגישה של המתמודד למשחק, האישיות שלו ורמת האנדרדוגיות שלו.

אורישקי

New member

בינתיים הוא מראה משחק חברתי טוב, הוא אחלה בחור שקל להתחבר אליו ובעיני יש לו הרבה פוטנציאל לעשות מהפך. אף אחד לא הרשים אותי אף פעם כל כךךך מהר.

NP16

New member
BB14

לאשלי תמיד היה פרצוף ממורמר ציני כזה, וחשבתי אותה לאיזה שחקנית חכמה וראויה ומסתבר שהיא האהבלה העונתית.
היה אכזבה לגלות איך היא נשמעת ומה הצורה שהיא מדברת. כבר ממש לא חושב עליה כעל מישהי שיכולה לזכות בעונה הזו. (לא שזכו רק אנשים אינטילגנטיים בתכניות ריאליטי
)

תפסיקו להאשים את ווילי ותסתכלו גם קצת על עצמכם.
פרנק איכזב שדיבר ככה על ג'וג'ו כי זה עוד יהיר מדי, יכל להסתפק בלהגיד לה, אני מבין שזה לא אשמתך אבל אני לא רוצה להעמיד אנשים שהצביעו להשאיר אותי. ולסגור את זה שם. לא להגיד לה שזה גם אשמתה. אבל הוא צדק.

דניאל הייתה פשוט פתאטית. אני מבין שהעריכה הסתירה את כל הדברים הטובים שהיא ודן כן עשו השבוע שהשאירו אותה ואני מזדהה ויכול להבין אותה והכל אבל אלוהים היא הייתה פשוט מעצבנת .

הייתי בטוח שאיאן ייקח,שיין יצא פשוט תותח. לגמרי מצויין בשביל המשחק ובשביל כולנו שזכה . דווקא לא ראיתי את זה בא אני שמח,והוא קלע ממש לתוך ה-20. תותח. רואה אותו לוקח כל שבוע משימה!
באמת מין ג'יימס חדש, רק לעומתו גם שלוקח HOH.

ד"ר וויל. מסכים איתך אם כי אני לא חושב שנכון להגיד שבריטני אשמה באלימות של ווילי

יהיה שבוע לוהט מחכה לראות מה יהיה :)אני חושב שלפרנק לא יהיה את הקולות לצאת מהבית אז אם שיין חכם הוא ינסה לעבוד איתו.

M o n t i

New member
היא עדיין לא הוכיחה את עצמה
?

להיות טיפשה מדי ומצחיקה מדי כמו אמאנדה.

למעלה