וואיי מסכנה בריטני
שיין יצא מפגר בתכלס בריטני הייתה יותר עוזרת לו. אבל שיהיה. למרות הכל שמח שזה עבד כי זה רק הוכיח שמה שדן עשה היה המהלך הכי טוב בבית.
בריטני מלכה, קורעת והעונה היא גם שיחקה לא רע, יש מצב שבעונה בלי דן הייתה מגיעה רחוק יותר אבל אין מה להגיד, הבחור הזה הוא מאסטר במשחק הזה ברמות שלא נראו גם בימי ד"ר וויל או דניאל רייז.
הרג אותי מה שהיא אמרה "and to quote a very very wise old man …“You'll always be Judas to me".
והבריגייד מעצבנים למרות שהם שיחקו טוב. כי למאט הייתם ממש נאמנים לא? בכל אופן הם ברית טובה כשלעצמה הם פשוט אחד אחד אנשים די מעצבנים לראות. הקוואק פאק יותר כיפיים לצפייה.
דן תכלס במצב לא רע. אני חושב ששיין יעמיד את ג'ן ופרנק לפני דן. אני חושב שהוא צריך לזרוק את הHOH אם הוא רואה שאיאן יוצא כי הוא היחיד שככל הנראה ילך נגדו (לא חושב שאין לו סיכוי. הרי הוא ניצח במשימה דומה מאד עונה קודמת וכשהוא לא זורק הוא די טוב).
דניאל בכלל במצב הכי טוב - היא כביכול עם ג'ן ופרנק ביחד עם דן. יש לה את איאן ושיין שאני חושב שדי מאמינים לה וג'ו שהוא שפוט של שיין עכשיו. הקטע שלה זה שאם למשל היא תגיע לגמר עם שיין/פרנק/דן/איאן הם יקבלו יותר קרדיט ממנה כנראה, אני במקומה הייתי מנסה להגיע לגמר עם ג'ן/ג'ו וככה הניצחון שייך לה אבל היא אמוציונאלית מאד אז יהיה לה קשה לבגוד בשיין או בדן. בכל אופן אסור לה לקחת את הHOH הבא.
דן נותר הקואוץ' היחיד בבית למרות שהוא היה בסכנה לעוף עוד בשבוע השלישי. וואוו. באמת מלך.
כרגע אני לא הולך לקרוא פידס, מזלי שלא קראתי השבוע כי ככה חזיתי לאחד המהלכים הכי מדהימים בהיסטוריה של התוכנית.
אניי משער ששיין לוקח HOH ויעמיד את פרנק וג'ן להדחה. גם לאיאן ודן ודניאל יש סיכוי זה תלוי במי מהם הכי יירצה. מקווה שדן יצליח להישאר בכל אופן.