BB14E22

BB14E22

אוףףףף! זה היה יכול להיות מושלם אם דניאל היתה מודחת,
ואני גם חושב שזה היה יותר מעניין...
ביי ביי בריטני שיחקת ממש טוב העונה הזאת

ושוב יש אתגר סיבולת...
ג'ו כבר נפסל, ואני מניח שג'ן ודן לא יזכו.
אני חושב שהקרב יהיה בין דניאל ואיאן ואולי שיין.

andre93

New member

אז המאסטר פלאן של דן עבדה לחלוטין עד עכשיו וההדחה של בריטני לא כאבה לי למרות שאהבתי אותה במשך העונה.
אם לפני שני פרקים רציתי שהקוואק פאק יהיו בטופ 5, כעת לא אכפת לי שהרביעיה בראשות פרנק ודן יהיו הפיינל 4.
מה שגם מעניין זה שלשיין יש את ג'ו שיעשה כל מה שיגיד ובמקרה ששיין זוכה ב- HOH זה יכול לפגוע קשות בברית של דן ופרנק.
כך שהעונה הזו עדיין לא גמורה ואי אפשר לדעת מהיכן יבוא הטוויסט, וזה מה שהופך את העונה הזו לכל כך טובה.

M o n t i

New member

ראו בפרק שג'ן גם נפסלה כבר.
לדעתי התחרות הזאת או של דניאל (מעניין מי יהיה מודח..לדעתי ג'ו וג'ן) או של איאן (פרנק ודן מועמדים).
שיין גדול מדי בשביל התחרויות האלה ויהיה לו קשה ודן לא נראה לי ירצה ללכלך את הידיים שלו (למרות שהוא ירד רק אחרי שאיאן ירד,אם.)

niro62

New member
מסכם שבוע

וואווו זה היה אחד השבועות הגדולים שהיו אי פעם, החל מפנדורה בוקס שהפעם הייתה מעניינת, ועד למהלך הבלתי נשכח של דן, שהופך אותו לשחקן הכי טוב שהיה אי פעם (מצטער וויל). אני שמח שפרנק ודן בברית עכשיו. לפרנק זה הרבה יותר טוב מאשר להיות עם בריטני שלא באמת לקחה אותו ברצינות. ולדעתי או שהם יהיו השניים האחרונים או שאף אחד מהם לא יהיו השניים האחרונים. חבל על בריטני אבל היא שיחקה מצוין העונה, ואין מה לומר זה היה הקאמבק הכי גדול שיש. מה שאני אוהב בעונה הזאתי שהמתמודדים (בעיקר הווטרנס) לא מוותרים עד הרגע שהם מודחים, ששמעתי שיש שחקנים חוזרים נבהלתי אבל עכשיו אני מבין כמה טוב זה היה, ואחרי שנתיים שמתמודדי הריאלטי גם בBB וגם בהישרדות מוותרים כל כך מהר ולא עושים כלום, אני מקווה שהם יצפו בעונה הזאתי ויבינו שאסור לוותר אף פעם ושצריך להילחם על כל שנייה בבית.

אורישקי

New member

וואיי מסכנה בריטני
שיין יצא מפגר בתכלס בריטני הייתה יותר עוזרת לו. אבל שיהיה. למרות הכל שמח שזה עבד כי זה רק הוכיח שמה שדן עשה היה המהלך הכי טוב בבית.
בריטני מלכה, קורעת והעונה היא גם שיחקה לא רע, יש מצב שבעונה בלי דן הייתה מגיעה רחוק יותר אבל אין מה להגיד, הבחור הזה הוא מאסטר במשחק הזה ברמות שלא נראו גם בימי ד"ר וויל או דניאל רייז.
הרג אותי מה שהיא אמרה "and to quote a very very wise old man …“You'll always be Judas to me".
והבריגייד מעצבנים למרות שהם שיחקו טוב. כי למאט הייתם ממש נאמנים לא? בכל אופן הם ברית טובה כשלעצמה הם פשוט אחד אחד אנשים די מעצבנים לראות. הקוואק פאק יותר כיפיים לצפייה.
דן תכלס במצב לא רע. אני חושב ששיין יעמיד את ג'ן ופרנק לפני דן. אני חושב שהוא צריך לזרוק את הHOH אם הוא רואה שאיאן יוצא כי הוא היחיד שככל הנראה ילך נגדו (לא חושב שאין לו סיכוי. הרי הוא ניצח במשימה דומה מאד עונה קודמת וכשהוא לא זורק הוא די טוב).
דניאל בכלל במצב הכי טוב - היא כביכול עם ג'ן ופרנק ביחד עם דן. יש לה את איאן ושיין שאני חושב שדי מאמינים לה וג'ו שהוא שפוט של שיין עכשיו. הקטע שלה זה שאם למשל היא תגיע לגמר עם שיין/פרנק/דן/איאן הם יקבלו יותר קרדיט ממנה כנראה, אני במקומה הייתי מנסה להגיע לגמר עם ג'ן/ג'ו וככה הניצחון שייך לה אבל היא אמוציונאלית מאד אז יהיה לה קשה לבגוד בשיין או בדן. בכל אופן אסור לה לקחת את הHOH הבא.
דן נותר הקואוץ' היחיד בבית למרות שהוא היה בסכנה לעוף עוד בשבוע השלישי. וואוו. באמת מלך.
כרגע אני לא הולך לקרוא פידס, מזלי שלא קראתי השבוע כי ככה חזיתי לאחד המהלכים הכי מדהימים בהיסטוריה של התוכנית.
אניי משער ששיין לוקח HOH ויעמיד את פרנק וג'ן להדחה. גם לאיאן ודן ודניאל יש סיכוי זה תלוי במי מהם הכי יירצה. מקווה שדן יצליח להישאר בכל אופן.

andre93

New member

מה זאת אומרת אחד המהלכים המדהימים בהיסטוריה? היו מהלכים ברמה הזו במשך ההיסטוריה של התוכנית?

אורישקי

New member

האמת שאני חושב שזה המהלך הכי טוב שהיה אי פעם בתכלס, בהחלט היו כמה מהלכים בלתי נשכחים מצד מתמודדים ששיכנעו אנשים לעשות משהו ממש מפתיע (תשלים עונות!) אבל כזה דבר אני בספק שהיה.

andre93

New member

יש מצב שאוכל להשלים שתיים או שלוש עונות. השאלה איזה. את עונה 6 שהמלצת לי הפסקתי לראות די בהתחלה כי בטעות ראיתי מי מגיע לשלבים האחרונים( ביוטיוב יש תמונות מהפרק בכל סרטון), אבל נראה לי שאמשיך לראות בכל זאת אם זו עד כדי כך עונה טובה( וזו באמת נראית כמו עונה טובה).

אורישקי

New member
תראה בכל זאת

גם אני שמעתי על כמה מתמודדים שהגיעו רחוק ועדיין נהנתי!

אורישקי

New member
7 זה אולסטארס

שיכיר קודם את המתמודדים.
ו10 העונה הכי טובה אי פעם, שלא ייראה אותה כל כך מוקדם.

Boran

New member
אולסטארז, ועדיין

עונת הריאליטי הטובה ביותר עד כה.
לדעתי היכרות מוקדמת עם האולסטארז יכולה להוסיף, אבל בהחלט אפשר לראות גם בלי להכיר. הדבר היחיד שצריך להכיר זה מה זה צ'ילטאון.

אורישקי

New member
גם, אבל

אני חושב שכל היופי באולסטארס זה להכיר את מתמודדי העבר ואז לבוא לעונה כשאתה יודע מה הם עשו, למה הם מטרה, אם הם משנים משהו. למשל את עונה 8 של הישרדות ראיתי בלי שהכרתי אף אחד וזה ממש לא ריגש אותי אבל את עונה 20 או את האולסטארס של BB ראיתי כשהכרתי את כולם והציפייה לזה הייתה יותר גדולה.

Boran

New member
זה תמיד נכון, ברור.

אבל בהתחשב בעובדה שהבחור אמר שיש לו זמן לאיזה שתיים-שלוש עונות, אז נראה לי עדיף להמליץ על 7, מאשר לא להמליץ על 7

Boran

New member

1. לא ברור למה לפעמים באמת רואים שדן די קר לאנשים, או לפחות שהוא שכח שזה גם משחק חברתי.
2. בריטני לחלוטין עשתה סלף דיסטראקט גם בבית וגם מבחינתי. עד עכשיו ממש אהבתי אותה, אבל אחרי ההתנהגות שלה מאז שהיא מועמדת (גם החיקויים העלובים שלה של דן היו ממש מגעילים ולא מצחיקים), קיוויתי שהיא תעוף.
אהבתי את הרפרנס לג'ודאס. (אבל למרות זאת בסוף ג'רי הצביע לדן, לא?). אבל, זה יפה שהיא השוותה את דן לג'ודאס, בהתחשב בזה שהיא זו שזרקה אותו מתחת לאוטובוס קודם מול פרנק. אני לא בטוח מה היו הכוונות האמיתיות של בריטני (היא אמרה שהיא רוצה להשאיר את כל האופציות פתוחות - קוואק פאק וגם פרנק ושיין), אבל היא זו שהעלתה את השם של דן כמה פעמים מול פרנק כשפרנק היה בעמדה של כוח. אמנם דן לא ידע את זה, אבל זה היה הרבה לפני שהוא העלה את השם שלה מול פרנק.
הבעיה עם הברית של פרנק ודן עכשיו היא, שעכשיו פרנק לא מתחרה 2 תחרויות הו"ה, מה שאומר שאם דן / ג'ן / דניאל לא זוכים בשתי התחרויות השבוע, יש סיכוי לא רע בכלל שדן בצרות גדולות.

ProzaC4387

New member
הערה לכלל האנשים

אחרי שפרק שעבר אנשים פה התעצבנו על פרנק שיצא על איאן, ועכשיו על בריטני שיוצאת על דן. חלאס. מה שקורה במשחק זה חלק מהמשחק.
כמו שבריטני אמרה בראיון עם ג'ולי היא מעריכה את דן כשחקן ומבינה את המהלך האסטרטגי אבל כואב לה כי היא הנפגעת פה. אני מניח שבמושבעים תצביע לשחקן הטוב ביותר.
היא לא עשתה סלף דיסטרקט כי מצבה גם ככה היה קטטוני. פשוט בתור מישהי שמעריכה את עצמה כשחקנית טובה רצתה לפגוע כמה שיותר בדן ולהקשות עליו בהמשך הדרך במשחק.
אז גם פרנק יצא על איאן שהדיח את בוגי כדי לראות אם איאן יפגע וישמיד את עצמו במשחק. וכשאיאן יצא עכשיו על פרנק זה היה בסדר? זה אותו דבר. רק שפרנק הגיב לו עם חיוך וענה לו בעובדות, ומאוד אהבתי את זה.
לא יודע לאן פרנק יגיע אבל הוא שחקן מעולה.
ובאותו הקשר גם דן - היה קר לבריטני כי אין לו סיבה להראות לה חיבה, כדי לא להרוס את המשחק והמהלך שכרגע עשה. ידע שבריטני מסוג האנשים שתבין כשתצא מהבית. הוא לא בן אדם רע. הוא פשוט יודע לנווט את הרגשות שלו כשצריך.

אורישקי

New member

נראלי שבריטני עדיין מחבבת את דן היא גם אמרה את זה בראיון מול ג'ולי.
לדעתי היא אולי אולי לא תצביע לו אם זה מול שיין/איאן.

niro62

New member
אני מקווה שיהיה גמר אולטימטיבי

של פרנק ודן. למרות שככה דן ינצח בקלות ואני מעדיף שפרנק ינצח

אורישקי

New member

למה אתה בעד פרנק? דן לא רואה אותו ממטר.

לדן הייתי ממליץ בכלל ללכת לגמר עם ג'ן.

למעלה