BB14E22

niro62

New member

כי דן לאורך העונה היה די מעפן כזה ורק בשבועות האחרונים הוא יותר התעורר, וגם אני מעדיף שיהיה מנצח חדש מאשר מנצח כפול. אבל כנראה כמו שכבר אמרו פה דן יסיים כמו שאר המנצחים חזרו במקום הרביעי, הסיכוי היחידי שלו אם הוא ייקח HOH בפיינל 3+4 אחרת אין לו שום סיכוי אף אחד לא ייקרב אותו לגמר, האמת לא ניראה לי הוא יגיע בכלל לרביעיה, לדעתי כבר השבוע הוא יהיה מועמד לא משנה מי יהיה הHOH וגם אם הוא ישרוד אז שבוע הבא יודח לדעתי

אורישקי

New member
כל כך לא

קודם כל דניאל לדעתי לא תדיח אותו, זה כי היא אמוציונלית מדי. זה הכל תלוי במצב הכוחות.
ודן כל העונה שיחק חזק, במיוחד אחרי הרי-סט. פרנק עשה הרבה טעויות בתכלס והוא שרד עם הרבה מזל.
ומנצח כפול יהיה מעולה. מגיע לו.

NP16

New member

פרנק הוא לא שחקן טוב, הוא שחקן אנדרדוג טוב במשימות פיזית.
כל פעם שהוא נשאר, זה לא בזכות המשחק שלו , זה בזכות רעיונות של בוגי , רי-סט, וכמובן, משימות שלקח. שני הHOHים שלו היו די גרועים (באחד מהם היו לו כמובן מזל שווילי פרש), והאחרון הסתיים כמהלך טוב רק בזכות דן. הוא כמעט הדיח את דן בצורה נקמנית וממורמרת כשדן שחקן הרבה יותר חלש משיין ואפילו מדניאל מבחינת משימות (אם כי כמובן שברגע האמת אני מאמין שיוכל לחסל אנשים).
הוא גם עכשיו הולך נגד איאן לא בצורה של נפגעתי ממך במשחק אלא הוא תוקף אותו אישית ואני מאמין שהוא באמת ממורמר כלפיו ברמה רגשית, לא כמהלך משחקי. באופן כללי אני חושב שפרנק משחק את פרנק ולא משחק משחק בבית וראיתי את זה הכי הרבה בהדחה של אשלי שם התנהג בצורה בכלל לא מחושבת (ובכלל מאז שבוגי לא בבית, פרנק בלי בוגי זה סוג של בוגי בלי וויל). אין בו שום דבר ראוי לזכייה בטח לא מול דן ואפילו לא מול שיין ודניאל ואיאן, שחקנים שהצליחו ליצור לעצמם ברית חזקה, לשלוט, לצאת ממצבים בהם היו גם הם אנדרדוג, ולהילחם ולזכות במשימות קשות גם כן. ועדיין לנסות לשחק חברתית נכון.

ProzaC4387

New member
מיליון שטויות בהודעה אחת

השחקן הכי חזק פיזית בבית. כולם רוצים להדיח אותו מהיום הראשון. יותר מדן ג'אנל וכל מאמן אחר. והוא עדיין פה. וחזק בתמונה.
לא אכפת לי איך ולמה אבל זה עושה אותו לשחקן השני הכי טוב בבית.
הראשון זה דן שנמצא שם עדיין למרות שלקח עונה אחת וכולם יודעים איזה חכם הוא.

ולך סתכל שוב בפרק פרנק לא תקף אותו פעם אחת. איאן התחיל. ובתכלס. אני גם הייתי תוקף את איאן זאת האסטרטגיה הכי טובה לעשות לבן אדם מפוחד מהחיים. צעקות גורמות לו לאבד אשתונות ולא לחשוב טוב. מהלך מעולה של פרנק.

לא משחק חברתית טוב? כמו שאיאן אמר. אל תגיעו לגמר עם פרנק כי הוא ינצח 7-0. אני קורא לזה משחק חברתי מעולה. הוא עושה מהלכים אסטרטגים יפים ועדיים גורם לכולם לאהוב אותו.

אורישקי

New member

לא בטוח שהוא ינצח 7-0. לדעתי אם הוא למשל מגיע לגמר עם דן (לא שאני מאמין שזה ייקרה אבל נניח) זה יהיה אפילו 6-1 לדן. גם אם הוא מול איאן/שיין/דניאל הוא עוד יכול להפסיד.

niro62

New member

הוא ינצח מול כל אחד חוץ מדן מכיוון שבריטני, איאן, דן יצביעו לשחקן הכי טוב, ולמי שהם יצביעו גם שאר הקווק פאק יצביעו. ויש לו את אשלי וג'ן שגם יצביעו לו, קיצר הוא ינצח.
נגיד הוא מול שיין אז:
אשלי - פרנק
בריטני - שיין
דן - פרנק
דניאל - פרנק (תצביע למי שדן יגיד לה)
ג'ן - פרנק
וכבר יש לו 4 קולות וככה זה מול כל מי שהוא יתמודד נגדו בגמר ואפילו יותר בקלות הוא ינצח

survivortvk3

New member
למה נראה לך

שדניאל תצביע לפרנק ועוד מול שיין?היא תצביע לשיין ב1000 אחוזים
לדעתי זה תלוי באיאן בכלל, ג'ו דניאל ובריטני בטוח יצביעו לשיין במקרה הזה

niro62

New member

דניאל תתנהג כמו שהיא התנהגה כל המשחק ותצביע איך שדן יצביע

survivortvk3

New member

היא ושיין חברים, למה נראה לך שרק בגלל שדן אמר לא היא לא תצביע לו, ממש הגזמת עכשיו
והיא גם לא הייתה שפוטה של דן כמו שאתה מתאר, הם היו בברית והצביעו ביחד, אותו דבר אפשר להגיד על מלא אנשים במשחק הזה

NP16

New member
סתם שתדע

איאן לא חושב שפרנק השחקן הכי טוב, הוא אפילו אמר לו בפנים ערב אחד שהיה שיכור, במשימות אתה מעולה, אסטרטגית אתה בסדר, אבל חברתית אתה מחורבן.

והוא ובריטני צחקו על פרנק הרבה, הם לא כזה מעריכים אותו, הם בהחלט יעדיפו להצביע לאחד מהשחקנים בברית שלהם וימצאו דרך להגיד גם אם זה לא נכון, ששיין או דניאל שיחקו טוב יותר.
שיין ודניאל גם ישמחו לתת את זה לאיאן.

ואני לגמרי מסכים עם בראל, אין שום סיכוי שדניאל לא תצביע לשיין מול מישהו שהוא לא דן. אפילו מול דן היא עלולה להצביע לו. שיין זה חזק מכל זה.

B R A Y E R

New member
מנהל

גם לאיאן המקק הזה לא חסר, אני בשוק שהוא מרשה לעצמו ככה לצחוק על שחקנים אחרים
גועל נפש

NP16

New member
תודה..................

ראיתי בתפוז הראשי את הכותרת של ההודעה והייתי בשוק.....
אבל האמת אצלך אני מקבל את זה איכשהוא..

אני לא מדבר על הפרק..בריב האחרון איאן התחיל.אני מדבר יותר על מה שהיה אחרי שבוגי הודח וכשאיאן היה HOH. אולי זו הייתה אסטרטגיה,אני לא מעריך את פרנק עד כדי כך לדעתי זה היה הרגשות שלו לא מהלך.כך או כך, עדיין אפשר להבין את איאן, שדווקא התמודד מולו ולא היה מפוחד מהחיים.

איאן אמר, אבל אני לא חושב ככה. מול ג'ו או ג'ן ברור שכן. מול השאר אני לא יודע כמה ייזכה כל -כך בקלות ושוטף והקולות לא יהיו קשורים למשחק חברתי ששיחק אלא שוב, לפיזי. גם ג'אנל הייתה מנצחת בעונה 6 או 7, והמשחק החברתי שלה פשוט לא היה טוב.

ProzaC4387

New member

חח מצטער על הכותרת...

מה שניסיתי לומר הוא שקשה לי להגדיר בן אדם שכולם מנסים להדיח אותו מההתחלה, שבוע אחרי שבוע, ועדיין לחייך כל הזמן ולקחת הכל ברוח טובה. ללבוש תחפושות מטומטמות ולנהל עם אנשים שיחות למרות הכל, כבן אדם שפועל על פי רגש. ולא נראה מישהו מאיתנו יכול לתאר לעצמו את ההרגשה שבית שלם רוצה שתעוף כבר. זה לא פשוט בכלל להתנהג כאילו כלום.
כשפרנק יצא על איאן, לא יודע אם במודע או לא, הוא בעצם הכריז על איאן כשחקן מאיים לכל הבית. זה כבר לא היה איאן שבורח איכשהו מויכוחים והאשמות. זה היה מהלך מאוד טוב.
פרנק, בתור איום פיזי שאנשים ירצו לכוון אליו את האש, עד עכשיו במהלך המשחק הצליח לשים לידו 2 שחקנים שכל כך "נחשבים" כמאיימים כמו בוגי ודן ולשים את הזרקור עליהם. אם היה טמבל הייתי חושב שזה במקריות אבל בחדר ה HOH הוא מראה הרבה מודעות למה שקורה.
בשבוע שרצה להדיח את דן כשרק הקימו את ה סיילנט סיקס, בוגי הלך נגדו, ובסוף התברר כצודק כשדן בא להדיח אותו שבוע אחרי (ומודה שאני הסכמתי עם בוגי שזה טיפשי לפרק את הברית שרק יצרו).
פרנק משחק משחק מאוד טוב ביחס לכך שהיה שחקנים כמו בוגי ודן בבית. ומצליח לגרום לאנשים לאהוב אותו בדרך. אם לא היו בבית יש לי הרגשה שהוא היה הפאפט מאסטר בעונה.

willo

New member

מצד אחד היה לי חבל שבריטני הלכה, אבל מצד שני שיין פעל נכון, הוא ידע שדניאל וג'ו יהיו יותר נאמנים לו מבריטני.

פרנק בבעיה - מצד אחד הוא יושב עכשיו שני אתגרי HOH על הספסל, ומצד שני בבריתשלו יש את דן (שלאאוהב לזכות באתגרים כאלו) ואת ג'ן, מנגד מולו יש את שיין (שזוכה בהם) ואיאן שלדעתי הוא שחקן מצויין, שיודע שהוא עם הגב לקיר וחייב לזכות.

השאלה היא מי יזכה בHOH השבוע - ההימור שלי שיין או איאן (עכשיו כג'ו ירד ורשמו למעלה שגם ג'יין) במצב כזה יעמידו להדחה את דן מול פרנק - ואם אחד מהם יזכה בHOH אז ג'יין תחליף אותו, לדעתי פרנק לא יודח כי ידעו שהוא לא משתתף ולכן דן בבעיה קשה ובלי שהוא או דניאל יזכו בHOH הוא עלול ללכת הבייתה.

B R A Y E R

New member
מנהל

איזה מלך
שמח שהצליח לו!
בריטני מאוד חמודה ומצחיקה ומישהי שמאוד הייתי רוצה להיות בחברתה,
אבל כמו שכבר התווכחתי עם כמה מחברי הפורום לפני כמה ימים,,,
הגזמתם איתה! היא לא אסטרטגית, היא משחקת מהרגש ולא מהראש, המשחק החברתי שלה הוא עצם האישיות הטובת לב שלה ולא מתוך אסטרטגיית משחק.
חבל לי שהיא מודחת כי נהנתי מהדמות שלה וכנראה שרמת ההומור תרד משמעותית עד סוף העונה (אולי נזכה לאתנחתא קומית כשיראו לנו את וילת המושבעים), אבל באתי לראות משחק ולא קומדיה! אז אישית שמחתי מאוד לראות אותה בחוץ.
ואני חייב לציין את מה שבורן אמר, הקטע שהיא עשתה חיקויים של דן בחוץ היה מאוד מביך ומאוד לא מצחיק. וההתגרויות שלה בדן היו פאתטיים ואין לי מושג מה היא חשבה שזה יעזור לה בדיוק... וכרגיל, היכולת של דן להגיב בכזה איפוק מרשים אותי בכל פעם מחדש. הוא לא עושה את זה מתוך קרירות אלא מתוך בגרות ופוקוס על המשחק שלו.

עכשיו מה שאני מקווה שיקרה זה שאיאן ימצא את עצמו מחוץ לבית במהירות האפשרית. אני כבר לא יכול לסבול את המקק הזה ואת הקול המעצבן שלו.
הוא כזה מזוייף שבא לי להקיא. באמת שהוא בלתי נסבל עבורי.
מילא להיות מזוייף מול דיירי הבית, זה המשחק, אבל הוא מזוייף גם מולנו הצופים וזה כ"כ מורגש ומעצבן אותי.
הביתה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איאן הצחיק אותי, כי הוא ממש לא טוב בוויכוחים האלה

גם לאיים כ"כ הרבה, זה לא הכי חכם. תירגע קצת... אין לו על מה להתלונן. הוא זה שבגד בפרנק.

דן קצת התנהג מוזר, לא מתאים לו להיות כזה קר לבריטני, שגם הולכת להיות מושבעת. למה הוא לא התנהג מופתע, כאילו אין לו מושג מה קרה?
או להסביר לה שהיא חייבת להבין שהוא בסה"כ הציל את עצמו?

אני אוהב את בריטני. ממש חבל לי עליה, והיא הייתה בעמדה כ"כ טובה, ופתאום לעוף ככה, בטח היא הייתה בהלם.
מצד שני, היא טיפה איכזבה בתגובה שלה כלפי דן. אפשר להבין את התסכול,אבל היא אמורה להעריך את המהלך הזה.
חוץ מזה שהיא אמורה להבין אותו לגמרי, אחרי שהיא זרקה את דן "מתחת לאוטובוס" עוד לפני שהוא עשה את זה.
נקווה שהיא לא תישאר ממורמרת לאורך זמן. לפחות נראה אותה בבית המושבעים (בטח שבוע הבא).

בריגייד - וואי, ישן... שכחתי מי זכה אז. אני רק זוכר את רייצ'ל וברנדון.

למעלה