BB14E24

זאת אחת משימות הווטו האהובות עליי.
דן זוכה!!!!
ופועל בחוכמה כשהוא מחזיר טובה לג'ן, אבל עדיין פרנק על הבלוק.
בכלל פרנק יצא מאוד תמים בפרק הזה לדעתי.
אגב, דן שם עדשות? לא ממש זכרתי שיש לו משקפיים.
אה רגע בעצם יכול להיות שכן...
פרק הבא שוב יהיו שתי הדחות!

אורישקי

New member

אוח הדן הזה... איזה בן אדם
אין לו אלוהים וצריך שחקן כמוהו בכל תוכנית ריאלטי, ממש נוגע בי לראות כמה שאכפת לו מהמשחק ולמרות הכל הוא פשוט בן אדם נחמד שקשה לא לאהוב.
לא יודע מה כדאי לו, יש מצב שלהדיח את ג'ו יהיה הכי כדאי. מסכן פרנק חחחחחחחחחחחחחחח.
דן לניצחון ואין מילה אחרת.

andre93

New member

המופע של דן בעיצומו וזה המופע הטוב ביותר שראיתי. הוא משחק בכל השאר כמו בובות ותמיד חושב צעד קדימה לפני כולם.
אני חושב שעדיף לקוואק פאק להיפטר מפרנק כמה שיותר מהר וזה לא משנה אם הוא לא ישתתף במשימת ה- POV. הוא מהווה איום פיזי וגם הדחתו תשאיר את ג'ן לבדה.
את ג'ו הם יכולים להדיח מתי שהם רוצים והוא לא מהווה איום פיזי אז אני לא רואה איזה סיבה יש לא להדיח את פרנק( עם כל ההשלכות של זה מבחינת דן, שמהן אני חושש).

Boran

New member

אני חושב שדן מכוסה בקטע הזה.
דניאל ושיין יצביעו נגד פרנק, ג'ן ודן יצביעו נגד ג'ו. ההצבעה עוברת לשובר שוויון אצל איאן, והוא מדיח את פרנק.
תכל'ס, איאן יוצא כך שהוא לא שובר אף הסכם, כי הוא כבר העיף את אשלי ובוגי, ופרנק כבר העיף את בריטני, אז אין ביניהם שום מחוייבות. דן שוב גורם למישהו אחר לעשות את העבודה המלוכלכת בשבילו ויוצא עם ידיים נקיות, כי עקרונית דן הצביע להשאיר את פרנק בבית, זה איאן שהדיח אותו...

Boran

New member

אני סומך על דן שיוכל להסביר לאיאן איך זה מוציא אותו (את איאן) יותר טוב. אני ממש לא חושב שזה יהיה קשה בשביל דן להמציא איזו סיבה שתהיה מאוד הגיונית ללמה הסידור הזה ייצא טוב יותר בשביל כולם.

NP16

New member
מקסימום

הוא יגיד שלא היה לו טעם לשלוח לתיקו, אחרי שידע איך שיין ודניאל מצביעים. והיה חייב לחשוב על עצמו בהמשך עם שיין ודניאל ואיאן.
או שמה שכנראה ייקרה, גם אם יצביע בעדו אני מאמין שפרנק יכעס קצת במושבעים וכן יאשים אותו , אבל דן יידע לרכך אותו בדיבור לאגו שלו שהוא השחקן הכי טוב ולא יכל להיות נגדו בגמר. ובמילא . האם פרנק יצביע לדניאל? לאיאן? לא נראה לי. גם הם בגדו בו והיו אחראים להדחתו.
לג'ן, ג'ו, הוא יכול להצביע, אבל שאר המושבעים לא.
ושיין . לא רואה אפשרות ששיין ודן ייקחו אחד את השני.זה יהיה אדיוטי.

מי שדן הכי צריך לתרץ לה זה ג'ן, שנשארת בבית וצריכה לסלוח לדן על ההדחה של פרנק.

שיין הוא היחיד שלא משתתף בוטו. לא נורא, בשבוע הבא אתה תשתתף כמעט בוודאות! (בהנחה שלא תודח מחר). זה הפרק הראשון עד כה שמתנהל קצת לאט. חבל, כי עד עכשיו הייתה עונה שמתחרה עם הטובות ביותר של הישרדות. חייזרים נחתו בחצר הבית, אבל רגע... שיפוע חלקלק? עצמים מפוזרים? זה לא סתם חייזר, זהו אוטב! וכרגיל ההפקה ממחזרת משימות. חבל שזה לא תורם בשיט לאיכות הסביבה. דניאל נפסלת ראשונה אחרי קרב מטורף על הרמפה. אחריה איאן. אחריו ג'ו. תפסיק לצעוק כבר
ואז ג'ן. האם פרנק יצליח שוב להינצל (ולזכות שוב בוטו בפעם הבאה ואז ב-HOH)? לא. זהו. דן זכה בוטו.

ועכשיו דן ואיאן בברית. לא ייאמן כמה אסטרטגיה יכולה להיות במשחק שמכיל הרבה יותר מזל מהישרדות. אבל עכשיו הוא מתחיל לתפוס תחת ולדבר על עצמו בסגנון ראסל האנץ. אני לא אוהב שהוא מדבר על עצמו בתור כל יכול, אפילו שהוא באמת אחד השחקנים הכי טובים בתולדות הריאליטי. עכשיו כשג'ן לא על הבלוק, גורלו של פרנק סוף סוף נחרץ.

niro62

New member

אז כן דן משחק מדהים אבל לדעתי הפרק הוא עשה טעות, כל המנצחים שניצחו את עכשיו בעונה חוזרת סיימו מקום 4, למה? כי הם היו טובים במשחק אבל לא שווה לאף אחד לקחת אותם לגמר כי הם ינצחו שוב פעם, ודן צריך לחשוב על להשאיר בבית כמה שיותר אנשים שיעזרו לו להגיע לשניים האחרונים, ופרנק הוא אחד מהם, ואם הייתי דן, אז הייתי בגמר של תחרות הוטו, ב"טעות" לא מוצא את מה שצריך למצוא ונותן לפרנק לנצח, ככה פרנק היה נשאר בבית, ואם איאן ושיין לוקחים HOH הם מעמידים אותו ואת ג'ו, ואם פרנק וג'ן לוקחים HOH הם מעמידים את איאן ושיין, וככה הוא יכול לא להיות בכוונת בכלל בהדחות הקרובות וגם להגיע עם 3 אנשים שיקחו אותו לגמר לפיינל 6, שזה טוב מאוד. אני עדיין חושב שהוא יסיים כמו ג'ורדן וכמו וויל במקום הרביעי.
אני חושב ללא ספק שהוא השחקן הכי טוב אי פעם, אבל מבחינה טלוויזיונית הוא יכול לחלום לעבור את וויל, בכללי הוא די משעמם אבל משחק מדהים, קצת כמו קים מהישרדות 24

NP16

New member

כל-כך לא! בייחוד בפרק הזה היה אפשרות לראות שדן מחזיק את כל הפרק. טלוויזיונית הוא מספק הרבה מאוד דברים, הוא לא משעשע כמו וויל אבל הוא אחראי להרבה מאוד רגעים קלאסיים("הרולטה", "ההלוויה"..) ויש לו הרבה כריזמה, הוא לא משעמם.
בנוגע לפרנק. בשלבים האלה שיש 6 אנשים במשחק (אחרי ההדחה)
זה כמעט ורק השחקן שלוקח את עצמו לגמר, לHOH כמעט ואין כוח. אם מישהו שלא על הבלוק זוכה בויטו יש לו כוח עצום יותר משל הHOH. לפרנק יש כוח אדיר במשימות שמאיים על המקום של דן בגמר, אפילו אם פרנק יירצה לקחת אותו לשם, כי שאר הבית אחרי שפרנק חסין, יכול לעבור ללהדיח את דן.
יותר בטוח ללכת להתחרות עם מתחרים שאפשר להביס.אני אופתע אם לא יכוון להדחה של איאן או שיין מייד אחרי שפרנק יוצא מהדלת.
ועדיין לא חסר לו אנשים שייקחו אותו לפיינל 3.

niro62

New member
מי זה שאר הבית?

חוץ מדן שהוא עם דניאל ב100% יש עוד 3 צדדים, הבית כל כך מפוצל והוא יכל לרכוב על זה

NP16

New member

להשאיר את פרנק במשחק כשיש הזדמנות חד פעמית, זה פשוט טעות!
הוא לא אחד ששווה ללכת איתו לסוף. (למרות שאני עוד דובק בזה שיכל לנצח את פרנק בקלות,אבל הדרך לגמר קשה)
לא שדן היה יכול אפילו להשאיר אותו יותר מדי, הוא לא צריך להסתכן בזה שיידעו שהם בייחד. פרנק אפילו לא יכל לזכות בHOH עבורו .
מה שטוב עבור פרנק שבסוף ההחלטה לשבת בHOH לא יצאה טיפשית, כי לא יצא לו לממש אותה.
גם למזלו שהוא לא זרק את הויטו באמת,זה יכל להיות מצחיק.

ProzaC4387

New member

אני לעומת כולם פה מאוד סולד מדן ב-2 פרקים האחרונים.
לדעתי הכל הולך בהישרדות והאח הגדול, אבל כשמישהו משתמש במילה הקדושה "נשבע" כשהוא בעצם לא הוא משחק נגד החוקים שלי. זאת מילה שחלק מבני האדם יכולים לקחת כמשהו שהוא מעל הכל וחלק יכולים לזלזל בה, כמו דן. להגיד לפרנק מיליון פעם I SWEAR ולהזכיר את השם של אשתו, לטעמי זה משחק מלוכלך. ואני מבין כל שניה שפרנק בוטח בדן בעיניים עצומות.
אני מת על דן כשהוא משחק בין אנשים "פסיבית" וכשהוא יוצא במהלכים המבריקים סטייל ה"הלוויה", אבל זה משחק של עכברוש חלקלק.

andre93

New member

מוסר זה עניין סובייקטיבי. כל אדם והמוסר שלו. במשחק כמו במשחק אדם לאדם זאב ולכן המעשים של דן לדעתי מוצדקים לחלוטין.
אני חושב שהרוב מייחסים חשיבות רבה מדי למילה "נשבע". אין למילה הזו שום משמעות לדעתי כשהיא נאמרת במהלך משחק.

ProzaC4387

New member

בדיוק. מוסר זה עניין סובייקטיבי. לכן להשתמש במילה כזאת זה לא מוסרי כי כל בן אדם יכול לקחת את זה אחרת.
אני מסתכל מנקודת המבט של המשחק לא על החיים של דן. שיעשה מה שבא לו.
ברור שאני לא אומר שצריך לגרש את דן מהמשחק. הוא השחקן הכי טוב שם. אבל מהלכים כאלה אני לא מעריך בכלל. לא בתור בן אדם ולא בתור אסטרטג.
במיוחד מבן אדם שמסתובב כל היום עם התנך. זה שימוש לרעה בספר.

למעלה