BB14E24

NP16

New member

גם לשקר ולהבטיח הבטחות זה לא מוסרי. גם לגנוב. גם לתקוף בתחרות.
גם לעשות באק-דור. מה זה השטויות האלה?
דן סיכם את זה יפה. "אני עושה את זה בשבילי ובשביל אשתי לטווח הרחוק"
בדיוק כמו שלא- לבגוד בחברים במשחק, זה לבגוד במשפחה שלך שמחכה לך עם הכסף בבית.
לדן בתור זוכה לשעבר, המשחק הפעם יותר קשה.
והוא לא משחק על הספר, הוא מסתובב עם זה כי הוא באמת מאמין בזה וזה חשוב לו. הוא לא מעמיד פני דתי.הוא לא עד כדי כך מלוכלך.
אבל הוא מנצל את מה שיש לו.זכותו.(אגב אני גם בחיים האמיתיים לא בשביל לזכות בכסף לפעמים נשבע, אז? האם יקרה משהו למשפחה שלי באמת? כל אחד והאמונות שלו...הוא לא קילל למוות את אשתו..הוא לא חושב ואם תשאל לטעמי בצדק שייקרה לה משהו)
בעיקר למה שלא יעשה את זה מול בחור כמו פרנק שמושפע ממחוות בקלות.
תאשים אך ורק את פרנק אהובך בתמימותו ובשחצנות שלו שכל הבית שנא, או שתבין כבר כמה שפרנק היה שחקן עלוב שידע לטחון משימות אבל לא ידע איך לשחק במשחק הזה עם אנשים.(בפידס קראתי כמה שהם חיכו שיודח)

דרך אגב,אם כבר מלוכלך זה לעשות שואומאנס מזוייף למען המשחק, כמו שעשה מייק בוגי שרק חיפש את זה מרגע שדרך באולסטארס (לגיטימי,אבל זה בעיניי היה משהו שקשה לי היה לעכל), משהו שהיה הרבה בעונה -9 ועוד עונות, ומשהו שגם פרנק ואשלי ניסו ליצור.(ושיין??)
שוב, הכל סבבה,אבל אם משהו לא מוסרי לדעתי זה להתמזמז ולשחק את קלף הרומן בשביל להישאר. משהו שאישית לא הייתי עושה כמו שאתה לא היית נשבע.
אבל ! עדיין לא אאשים את מי שמסוגל לכך.

niro62

New member

הוא ממש לא היה שחקן עלוב, הבעיה של המשחק שלו היא שהוא נכנס לעונה עם מנטורים עם ניסיון במשחק הזה שישר עשו אותו איום. ובגלל זה מהשבוע הראשון הוא היה על הכוונת

NP16

New member

החמודי הזה לא הצליח להגיע לאף ברית נאמנה חוץ מעם מייק בוגי גם עד הסוף שלו. (ג'ן ואשלי נדבקו אליו כדי להרוויח שחקן חזק לרכוב על גבו, וגם הן אחרי הרבה מאד זמן)

גם דן הצטייר כאיום מתחילת עונה. גם שיין. יש סיבה שפרנק אף פעם לא הצליח לצאת מהאש. זה גם לא רק שהוא לא השיג ברית כל העונה. כל הזמן עבדו עליו שיש לו והוא אכל את זה . והופתע כל פעם מחדש. ועוד מאותם אנשים. (דן,דניאל ושיין)
מהבית הוא הודח כשהוא מופתע לחלוטין וזה רק מראה כמה הוא לא היה מודע וחשב על עצמו יותר מדי, וכאחד שקורא בפידס בטירוף כולם צחקו עליו על זה.
אפילו ג'ן הסכימה שהמשחק החברתי שלו לא היה טוב, כשדניאל העלתה את זה. נאמר גם שאף אחד מלבד אשלי לא רוצה להיות איתו בבית המושבעים.
אגב דווקא בשבוע הראשון הם הפרו את מה שרצו המנטורים וכן הלכו עם פרנק. זה אחר-כך והיום כשגם המנטורים לא בתמונה, שהם עדיין לא הצליחו להתחבר אליו.

ProzaC4387

New member

שוב לא הבנת לגמרי את כוונתי... אני לא איש מאמין. לא מזיז לי משבועה בבני אדם. כמו שאמרתי שדן יעשה מה שבא לו.
בתור בן אדם שאוהב משחק יפה לדעתי להגיד "ני נשבע לך שככה וככה אני לא אבגוד בך" זה מהלך כל כך חסר רמה וחסר חשיבה. אני לא מעריך אותו אסטרטגית כי זה לבחור בדרך קלה. לשקר בטעם טוב זה סבבה. אני אוהב את הדרך הקשה. לדעתי בן אדם שעושה מהלכים כאלה מגיע לו שלא יצביעו לו בגמר כי הוא נשבע שהוא לא יעשה משהו והוא עשה אחרת. אבל בגלל שזה דן שעשה מהלכים יפים אחרים במשחק הזה מגיע לו הקול.

ושטויות על שואומנס מזוייף כאילו רק הגבר מחליט על זה... אריקה הייתה באותה אסטרטגיה בדיוק. זה אסטרטגיה של 2 אנשים.

למעלה