BB14E25

• פותח הנושא NP16
  • פורסם בתאריך

NP16

New member
עוד שבוע נגמר?

העונה הזו עברה די מהר והיא מעולה.
שני השחקנים שכל הזמן היו מועמדים להדחה סופסוף עזבו את הבית ועכשיו יש רק מתחרים רציניים שלכל אחד מהם סיכוי לזכות.
אה, וג'ן. לא נורא.
לפחות היא נאמנה לדן ודניאל יותר מלאיאן ושיין,
אז לדניאל ודן יש את הייתרון כאן.
בעיקר כששיין איתם יותר מעם איאן, לאיאן הכי מגיע לזכות אחרי דן כנראה אבל דווקא בגלל זה אני מקווה שיודח עכשיו כדי לפנות לו דרך.

חשבתי על זה פתאום שהמושבעים יכולים לתת לדניאל ולא לדן מתוך מרמור, ומחשבה שמגיע לה יותר כי היא לא זכתה עדיין. אני ממש מקווה שזה לא ייקרה !!! אבל אעריך את דן עצם זה שהגיע איתה לנקודה הזו.
כבר מעריך. שמח שהוא זכה בHOH בפיינל 6, כי זה אומר שהוא יכול לזכות בפיינל 4 ובפיינל 3 ברצף. רק שישרוד את השבוע הזה.
.

niro62

New member

אוף אני שונא שברית גדולה מגיעה לסוף יחד, זה יוצר איזה משהו חסר פואנטה ולצערי זה מה שקרה בעונה הזאתי וזה מבאס, זה לא כיף לראות ברית גדולה אוכלת את כולם, אני אוהב שלשני הצדדים יש נפגעים. ולצערי כל הברית של הקוואק פאק נישארו ואו איאן או דן ינצחו, והשתיים האחרים שאיתם כל כך לא ראוים להיות פה, וגם איאן די מעצבן אותי. וחשבתי שהנה הפיצול מגיע שדן העמיד את איאן, אבל בסוף התברר שזה רק בגלל שהם סומכים אחד על השני כל כך, החלטה חכמה מצד דן להשאיר את ג'ן, עכשיו דן בוודאות בפיינל 4, ואני מקווה שהוא יגיע לגמר וינצח, והיה פה דיבורים על מרמור, אז לא, לא יהיה מרמור כלפי דן והוא ינצח בקלות מול כל אחד, אפיל 7-0 אני מאמין

Boran

New member
לא מסכים.

זה ממש לא מצב של "ברית גדולה שמגיעה לסוף יחד".
לא היתה פה אף ברית גדולה יציבה. גם כשהקוואק פאק היו ביחד, תמיד היתה בריטני שמדברת עם פרנק נגד דן, וזה שלא סומך על ההוא וכו'. במהלך השבועות האחרונים היו המון תהפוכות, ולמרות שהמצב הסופי הוא שכרגע הקוואק פאק ביחד ובשליטה, עדיין - גם בריטני עפה, וגם היו המון תהפוכות. אפשר לומר שהקוואק פאק במתכונת הנוכחית היא רק בת שבוע, זו לא אותה ברית שנוצרה אז מזמן כשבוגי עוד היה בבית.
בזמן שעבר מאז, היו הסיילנט סיקס, בריטני התהפכה על דן, דן ודניאל עברו לשחק עם פרנק וג'ן, ג'ו עבר אינספור צדדים, ומאזן הכוחות כל הזמן השתנה, לא היה לך מושג מה הולך לקרות.
זה ממש לא מצב "פאגונג" קלאסי, ולדעתי לא רק שהיה מהנה מכל הבחינות, אלא אפילו נהנינו (אני לפחות) מכל העולמות - ברית של השחקנים שאני הכי אוהב (ביחד עם בריטני), שמגיעה לסוף, אבל בדרך הכי לא משעממת שאפשר.

NP16

New member
ועוד דבר ואפילו עוד דבר

1.הבנתי משיין שהוא כן היה מדיח את איאן מול ג'ו, אולי אפילו דניאל, כי היא מדברת כמה ימים על זה שאסור לאיאן להגיע לסוף . וג'ן בטוח הייתה מדיחה את איאן. ככה שהווטו הציל אותו.

2. לג'ן כן יש הזדמנות להישאר לפיינל 4,אם לא לפיינל 3. אם לא במשימות אז בלשכנע בסך הכל 2 אנשים שישמרו עליה. יש לה מה למכור. והם לא טיפשים.

אחח איזה פיינל 5!
כמעט מושלם.
רק תשימו את בריטני במקום ג'ן, וזה היה יכול להיות מושלם

ואז גם לא היה אכפת לי מי ינצח.
יפה שדן העמיד את דניאל להדחה, כי זה די מבטח אותו לשבוע הקרוב.
באמת שכמעט הכל יכול לקרות, וזה ממש מעניין לראות מה יקרה הלאה.
בכל זאת, אני מקווה שג'ן תהיה הבאה בתור שתודח.

willo

New member

יופי של פרק, יש לי הרגשה שאם איאן היה נשאר הוא היה עף, ובכלל הכסא שלו עכישו לוהט כך שהדרך היחידה שלו להגיע לגמר הוא לזכות כל פעם בHOH או ווטו.

גמר של איאן מול דן הוא לדעתי הגמר הכי צמוד שיכול להיות כך שכל אחד מהם יעשה הכל כדי להעיף את השני ולכן קשה לי לראות את דניאל עפה כלכך מהר, לא דן ולא שיין יצביעו נגדה.

niro62

New member
ממש לא צמוד!

דן ינצח 7-0, איאן במקסימום יקבל קול אחד, אם הוא יקבל יותר זה יהיה רק מרמור.
ואם הוא יהיה זה שידיח את דן אני ישנא אותו, למרות שאני הכי רוצה שהוא ינצח אחרי דן.
דירוג:
1)דן
2)איאן
3)ג'נסיטי
4)שיין
5) דניאל

willo

New member

לדעתי אם זה דן מול איאן, אז לאיאן יהיה את הקולות של אשלי, בריטני ושיין.
לדן יהיה את הקולות של פרנק, ג'ן ודניאל כך שזה יהיה צמוד וג'ו יכריע.

NP16

New member

ואשלי גם למה שלא תצביע לדן?
מה יש לה עם איאן? זה שהדיח אותה?

אורישקי

New member

וואי מצוין.
באסה שפרנק הודח, קיוויתי שיישרוד אבל זה היה בתיזמון מעולה.
אני יודע שהרבה יגידו שהוא טעה שסמך על דן אבל בתכלס כמו שהוא אמר לא משנה את מי הוא היה מעמיד הוא היה נשאר המטרה.
לא מסכים שלדניאל או לשיין לא מגיע להיות שם. דניאל ביססה את עצמה במצב מאד טוב במשחק ויצרה אחלה קשרים עם כולם, התחברה לשני שחקנים מאד חזקים שיישמרו עליה בכל מצב. הבעיה היחידה שלה היא מן הסתם שדן היה יותר דומיננטי ממנה ושהיא מאד מונעת מרגש אבל היא חמודה.
לדעתי איאן אוברייטד - הוא שחקן די טוב אבל עשה מלא טעויות והוא היה צריך להישאר בין הקוואק פאק לפרנק-בוגי עד הסוף. אני גם די בטוח שהוא היה עף אם לא היה לוקח וטו.

andre93

New member

פרק שעשה לי ממש טוב על הלב. הכל הלך כפי שרציתי ונפטרנו מהאיום הגדול של פרנק ומהפלואוטר ג'ו.
דן משחק מושלם כרגע גם מבחינה חברתית וגם מבחינת משימות. ברגעים המכריעים הוא מתחיל לנצח משימות ואת זה אני מעריך מאוד.
כרגע צריך לקרות משהו באמת מיוחד כדי שדן לא יגיע לגמר, כמו למשל זכייתה של ג'ן בראשות הבית ואז דן יעמוד ככל הנראה מול דניאל ואז ביי ביי דן. חוץ מזה דן מבוטח.
אני ממש אוהב את זה שבעונה הזו הברית האהובה ביותר מגיעה לשלבים האחרונים, בניגוד לעונה 6 למשל שבה הברית הביזיונית והמעצבנת מגיעה לסוף( אגב, עונה 6 לא כזו טובה, בעיקר בגלל העובדה שציינתי)

willo

New member

לא מדוייק, מספיק שברביעה האחרונה דן לא זוכה בHOH ובVETO והוא מועמד ואז אם נאמר איאן צריך להחליט בין שיין/דניאל/ג'ן לבין דן, איאן מעיף את דן.
או למשל הרביעה האחרונה זה שיין מול דן ודניאל צריכה להחליט או דן מול דניאל ושיין צריך להחליט ברור שדן עף.

אני עדיין מקווה לגמר של דן מול איאן ואז לאיאן יהיה סיכוי עם הקולות של אשלי, שיין ובריטני, מנגד דן יקבל את הקולות של ג'ן, פרנק ודניאל כך שג'ו יכריע (ולכן אני חושב שזה יהיה צמוד)

אורישקי

New member

גם אם ג'ן תיקח HOH היא תלך קודם על איאן ושיין ולא על דן ששמר אותה שבועיים רצוף.

andre93

New member

אבל ג'ן יודעת כעת שדן בגד בה ובפרנק. אני חושב שאי אפשר לשכוח דבר כזה וזה עלול לגרום לה לרצות לנקום בדן ובבת בריתו הקרובה דניאל. לא כך?

niro62

New member

אבל דן יכל להדיח אותה עכשיו ש/הוא היה HOH והוא אפילו לא העמיד אותה, הוא יכול לשכנע אותה בקלות שהוא רוצה לשחק איתה ולהיות איתה בברית

למעלה