BB14E25

• פותח הנושא NP16
  • פורסם בתאריך

מזל טוב ג'ו, שרפת את עצמך! כדאי לדן להעיף אותו עכשיו, כי פרנק ממילא לא יכול להתמודד ב-HOH הבא. והוא באמת התכוון לזה שהוא האיום הכי גדול? הוא רחוק מאוד מלהיות גרוע כמו אדם, אבל הוא ללא ספק עודף השומן בסטייק אנטריקוט נהדר. אילו הוא היה עף אחרי בוגי, ואז אשלי הייתה עפה במקום בריטני, אז היה עכשיו פיינל 7 ממש טוב. אבל לא, פרנק עף ועכשיו המיותר בפיינל 6. קצת חבל שהוא לא נשאר עוד קצת, אבל זה כמובן הרבה פחות עצוב מההדחה של האנדרדוגית בעונה הקודמת. מה שכן עצוב זה שהמתחסדים פשוט לא נעלמים. כמה עונות ריאליטי צריך לראות, כדי להבין שבכל פעם שהמתמודדים יכריעו את התוצאות, יהיו שקרים?

שיין וג'ו יוצאים מהר מהתחרות על ה-HOH. התיקו הראשון בעונה הזו! מזל טוב לדן
ההעמדה של איאן הייתה אסטרטגיה טהורה, הוא בעצמו שחקן כך שהוא יבין את זה, והוא כרגע נכנס רשמית לנעליים של ממפיס. המבוך במשימת הוטו דומה מאוד למבוך שמככב לאחרונה בהישרדות, אבל הרבה הרבה יותר קשה. איאן מנצח כרגיל, ואז דניאל מחליפה אותו. זה הרבה יותר בטוח מאשר להעמיד את ג'ן, כי היא עלולה להחזיר לדן טובה, והשאר לא. ג'ו מודח בערך חמש הדחות מאוחר מדי, תודה לאל. ותפסיק לצעוק!

Oukami Kun

New member

רק אני ממש שונא את דן?
גם בעונה שלו לא אהבתי אותו אבל עכשיו במיוחד - הוא נהיה כמו בוגי...
בכל מקרה הפרק הזה היה מעולה מעולה מעולה ודאבל איווקשן זה תמיד טוב.
איאן או ג'ן (שאגב, אני מאד אוהב) זוכים בHOH ויהיה שבוע מענין מאד.

אורישקי

New member

מצטרף לברייר

ומה הקשר בין דן לבוגי? בוגי סתם קרצייה שנותן לעצמו יותר מדי קרדיט.

Oukami Kun

New member

מה לעשות, אני מעריך את ן בתור שחקן אבל הוא מעצבן אותי ברמה האישית. וגם הוא צועק בדיירי רום.
וג'ן פשוט מגניבה ומשחקת UTR חכם. מזכירה לי את סנדרה מהישרדות

Double U

New member

גם כריסטינה מעונה 24 של הישרדות שיחקה כמו סנדרה. זה אומר שהיא שיחקה חכם?

אורישקי

New member
מה הקשר

אי אפשר בכלל להשוות בין המשחק של כריסטינה וסנדרה.
יש סוגים שונים של UTR.
כריסטינה האמת בכלל הייתה קלולס, היא נגררה ולא הראתה ממש חשיבה משחקית. ג'ן לפחות מנסה

למעלה