כולל קטן מהפידס שנרשם פה אתמול
אוףףף משום מה באסה לי שקארה הודחה. אני ממש מקווה שדן ינצח במשימה הזו ושדניאל תהיה חסינה כי לא בא לי לראות אותו עוזב כל כך מוקדם.
פרנק מעצבן אותי למרות שהוא משחק טוב ונראה שבאמת החבורה שהצביעה לו והוא בברית.
וזה חבל כי רוב הפייבוריטים שלי - דניאל,ווילי,שיין וגם ג'וג'ו נראית לי מותק כזו נמצאים בצד השני.
ג'ו מתחיל לגלות שכל אבל הוא עדיין צורח בצורה מעצבנת,
איאן אני מאד מקווה שיעוף בקרוב כי הוא נראה לי לגמרי מעריץ מתלהב שלא יעשה כלום, כנ"ל וויל הבלתי נסבל
ווילי עשה מלא בלאגן ושיחק חזק מדי והאמת אם הוא לא לוקח וטו אני לא רואה אותו שורד את השבוע הבא, אבל כן יש לו ביצים ולמרות השטויות שהוא עשה הפרק הוא צריך להישאר בשביל העניין.
אשלי וג'ן נראה שמשחקות חכם, אנדר דה ראדר בלי הרבה בלאגן ולא משנה מי ייקח HOH הן די בטוחות.
דניאל - היא עדיין מותק ואני מקווה שהשבוע הזה לא יהיה השבוע האחרון שלה, ובמיוחד בשביל דן המלך.
ג'וג'ו משחקת משחק חברתי לא רע והיא חמודה כזו, שיין עדיין תותח ואני מקווה שהוא ינצל את הקשר הטוב יחסית עם פרנק כדי להישאר בשלב הזה.
אני רואה את ווילי מועמד עם ג'וג'ו/דניאל ואם הוא לא לוקח וטו הוא עף. יהיה נחמד אם יהיה עוד בלאגן אבל זה יהיה קשה.
בכל אופן למרות השטויות שווילי עשה לדעתי הפכו אותו להומופוב/בריון שלא בצדק (זה אם כבר היה ג'ף
).
והקואצ'רים -
בוגי ממשיך להיות בלתי נסבל וממש מעצבן אותי שהקבוצה שלו נמצאת במצב מאד טוב עכשיו. אני מאד מקווה שהוא יסתום בקרוב.
בריטני - הפכה מהקואוצ'רית במצב הכי טוב למישהי שמישהו מהקבוצה שלה ככל הנראה אף הפעם וחבל, היא לא הייתה צריכה לדבר יותר מדי עם ווילי כי עובדה שזו אחת מהסיבות שגררו את הבלאגן איתו.
ג'אנל - למרות שזה לא נראה שהיא תכננה את ההדחה של קארה זה נראה שהקבוצה שלה הכי בטוחה, באמת יש מצב שהמזליסטית הזו לוקחת.
דן - אוחחח לא בא לי שיודח!! הלוואי ויהיה כמו בעונה שלו שבשתי ההדחות הראשונות הוא היה במיעוט מטורף (בערך הוא נגד כל הבית) ומאז הכל השתנה. הקטע שכולם יודעים שהוא השחקן הכי טוב שם ותהיה לו בעיה להישאר.