BB14E4

אורישקי

New member
כולל קטן מהפידס שנרשם פה אתמול

אוףףף משום מה באסה לי שקארה הודחה. אני ממש מקווה שדן ינצח במשימה הזו ושדניאל תהיה חסינה כי לא בא לי לראות אותו עוזב כל כך מוקדם.
פרנק מעצבן אותי למרות שהוא משחק טוב ונראה שבאמת החבורה שהצביעה לו והוא בברית.
וזה חבל כי רוב הפייבוריטים שלי - דניאל,ווילי,שיין וגם ג'וג'ו נראית לי מותק כזו נמצאים בצד השני.

ג'ו מתחיל לגלות שכל אבל הוא עדיין צורח בצורה מעצבנת,
איאן אני מאד מקווה שיעוף בקרוב כי הוא נראה לי לגמרי מעריץ מתלהב שלא יעשה כלום, כנ"ל וויל הבלתי נסבל
ווילי עשה מלא בלאגן ושיחק חזק מדי והאמת אם הוא לא לוקח וטו אני לא רואה אותו שורד את השבוע הבא, אבל כן יש לו ביצים ולמרות השטויות שהוא עשה הפרק הוא צריך להישאר בשביל העניין.
אשלי וג'ן נראה שמשחקות חכם, אנדר דה ראדר בלי הרבה בלאגן ולא משנה מי ייקח HOH הן די בטוחות.
דניאל - היא עדיין מותק ואני מקווה שהשבוע הזה לא יהיה השבוע האחרון שלה, ובמיוחד בשביל דן המלך.
ג'וג'ו משחקת משחק חברתי לא רע והיא חמודה כזו, שיין עדיין תותח ואני מקווה שהוא ינצל את הקשר הטוב יחסית עם פרנק כדי להישאר בשלב הזה.
אני רואה את ווילי מועמד עם ג'וג'ו/דניאל ואם הוא לא לוקח וטו הוא עף. יהיה נחמד אם יהיה עוד בלאגן אבל זה יהיה קשה.
בכל אופן למרות השטויות שווילי עשה לדעתי הפכו אותו להומופוב/בריון שלא בצדק (זה אם כבר היה ג'ף
).

והקואצ'רים -
בוגי ממשיך להיות בלתי נסבל וממש מעצבן אותי שהקבוצה שלו נמצאת במצב מאד טוב עכשיו. אני מאד מקווה שהוא יסתום בקרוב.
בריטני - הפכה מהקואוצ'רית במצב הכי טוב למישהי שמישהו מהקבוצה שלה ככל הנראה אף הפעם וחבל, היא לא הייתה צריכה לדבר יותר מדי עם ווילי כי עובדה שזו אחת מהסיבות שגררו את הבלאגן איתו.
ג'אנל - למרות שזה לא נראה שהיא תכננה את ההדחה של קארה זה נראה שהקבוצה שלה הכי בטוחה, באמת יש מצב שהמזליסטית הזו לוקחת.
דן - אוחחח לא בא לי שיודח!! הלוואי ויהיה כמו בעונה שלו שבשתי ההדחות הראשונות הוא היה במיעוט מטורף (בערך הוא נגד כל הבית) ומאז הכל השתנה. הקטע שכולם יודעים שהוא השחקן הכי טוב שם ותהיה לו בעיה להישאר.

אורישקי

New member
ועוד משו

שחשבתי עליו.. אוי ואבוייי

יש מצב, והרבה אנשים באינטרנט גם מדברים על זה, שאולי בוגי וג'אנל יזרקו את התחרות בשביל בריטני, ואז בריטני תחליף את ווילי עם דניאל = ווילי + דן הולכים.

NP16

New member

לא ייקרה, ואם כן הם עושים טובה לדן, ווילי ייקח את הווטו השבוע אני בטוח בזה.
דניאל יכולה להמשיך רחוק במשחק אבל הסיכוי שלה לנצח הוא די אפסי,
היא התקרבה לקארה וזהו.אם דו לוקח הוא לא צריך לחסן את דניאל הוא לגמרי צריך להחליף אותה בויל/אשלי/ג'ן/ כל אחד
.
דווקא ווילי לפחות יש לו על מה להתגבר ויש לו את המשימות לצידו. עשו לו עוול ואם יישאר מספיק שבועות יוכל לתקן את זה, הוא באמת יצא הומופוב ובריון ממש לא בצדק,אמנם זה ערוך אבל הוא לא צחק על ויל בצורה שהציגו את זה ובטח לא בגלל שהוא גיי, ויל עיצבן אותי עם הרגשי נחיתות, הוא אפילו לא ניסה להבהיר את זה הוא ישר האמין והלך עם זה.

niro62

New member
לא ניראלי

יכול להיות שזה מה שהם מתכננים אבל לדעתי גם עם המתמודד האחרון של דן יודח, אז ג'ולי תבסר לכולם שמנטור שכול הקבוצה שלו מודחת מצטרף למשחק

כפי שטענתי בפרק הראשון, ווילי עשה מהלך טיפשי עם העמדת פרנק אחרי ההבטחה שלו. ואז הוא עושה עוד ועוד ועוד מהלכים טיפשיים בכך שהפנה את כל הבית (מינוס הצוות שלו) נגדו. חבל שהמטומם הזה נמצא עם שני הפייבוריטים שלי באותו הצוות ותחת המנטורית שאני הכי אוהב. בריטני כל הפרק WTF ווילי עושה. והקטע שהיא שולטת בשחקנים שלה בצורה הכי טובה (שזה נובע מכך לטעמי שהיא קיבלה באמת ב-100% על עצמה את התפקיד של המנטורית), אז זה בכלל מתסכל שהוא פועל ככה. למה הוא קופץ? אני לא מבין מה אכפת לו מי יעוף מהשניים, שיריבו ביניהם, הרי הוא+הצוות שלו+הברית שלו עם החבורה של ג'אנל מוגנים. לפעמים אנשים צריכים להעריך את הדרך של סנדרה מהישרדות ולשחק - AS LONG AS IT NOT ME.

די התבאסתי מכך שקארה עפה בסוף. רציתי שזה יהיה המובטל שלא בא לי בטוב כבר מהתחלה.
השחקנים של ג'אנל הולכים לאן שאדם ושלי הלכו בעונה שעברה- לצד של הצוות המוביל. אני אוהב את ויל ואשלי. ג'ו נוראי!!

אני ממש לא חושב שג'אנל מזיליסטית. היא תותחית ושחקנית חברתית מהמעלה הראשונה.

מקווה שאיכשהו השבוע יסתיים בכך שג'ו\ווילי יעופו. שבעתי מהם.

NP16

New member

היא מזליסטית,כי בשתי העונות שלה היא הייתה במיעוט כל הזמן, (המשחק החברתי ממעלה ראשונה תמיד שם אותה במצב שהיא נגד כל הבית...מעניין...)והגיעה עד הפיינל 3 עם 2 אנשים שהייתה נגדם רוב אם לא כל העונה.
וכן היא הרוויחה את הזכיות שלה במשימות בצדק אבל העניין היה שהיא ממש ידעה מתי להפסיד, כי היה לה תמיד אולי 2 או 3 שבועות שהיא לא זכתה בווטו או בHOH ותמיד זה היה כשהחבר ברית היחיד שלה במשחק זכה (קייסר/האווי/ג'יימס שלא היה חבר שלה/פתאום צ'יקן ג'ורג' מכל האנשים!!! שלא היה חבר ברית,אלא סתם לא שחקן), או שהיה טעות במשימה אחרי שאריקה זכתה ועשו את כל התחרות מחדש וכמובן שג'אנל זכתה בHOH של השבוע בו לא יכלה להשתתף בווטו. או שהיא הייתה מועמדת להדחה כבר אז קייסר עף וחזר כדי לעוף שוב . ובאולסטאר בשלב מסוים פשוט בוגי וויל נתנו לה לזכות כדי שהיא תישאר כאיום וזה היה לגמרי תכנית שלהם והיא לא עשתה משהו בשביל זה.
אה,ולא התחלתי לדבר על כל הפרסים שהיא זכתה בהם עם כל הכספים שהיא הרוויחה במשימות אוכל ,תמיד שהיה צריך לשבור איזה ביצה או כדומה ג'אנל הייתה מרוויחה, נראה לי בטוח להגיד שהיא בחיים לא הייתה על סלופ הבחורה הזו. קיצר..מזליסטית וזהו!

תשמע, נכון שג'אנל זכתה בתחרויות רבות גם בBB6 וגם בBB7, אבל זו לא הסיבה המרכזית שהיא הגיעה פעמיים למקום 3. היא ידעה איך להתחמק מההדחה בכל פעם בזכות זה שהיא עשתה שלי\אדם ל-HOH.
בעונה 7 ובעונה 6 היא הגיעה לפיינל 3 יחד עם צמדים שהיו בברית מההתחלה ופחדו לקחת אותה לגמר, ואני חושב שאם היא הייתה עומדת מול כל ה-4 בגמר, היא הייתה מנצחת (אולי רק את מגי היה קצת בעיה), כיוון שהיא הייתה הרבה יותר לייקאבל מרוב המתמודדים ששיחקו מולה בכל העונות.

גם בעונה הזו הצוות שלה עושה שלי\אדם, אבל זה כבר לא קשור אליה כי לא בטוח שהיא שולטת בכך...

ואגב, גם כשג'אנל התקדמה בזכות תחרויות, לא הופך אותה למזליסטית. היא פשוט תותחית וסוס תחרויות. זה לא שהתחרויות סודרו במיוחד בשבילה כמו התחרות המבזה בעונה 13 שהייתה בדיוק בשביל רייצ'ל.

NP16

New member
תכלס למה אנחנו בספוילר?זה על 6+7 .

אני לא אמרתי , שהיא מגיעה רחוק רק בזכות מזל,ושהיא לא שווה כלום מעבר,אבל הבחורה מזליסטית וככה אני קורא לה אי אפשר להכחיש את זה..אני לא מוריד מהערך שלה אני מתפעל מהמזל הזה. הסברתי גם הרבה דברים מעבר לתחרויות שלקחה ,התחרויות אוכל + מה קרה בפעמים הבודדות שהפסידה,היא פשוט ידעה מתי להפסיד מבחינת מזל..
וזה שצ'יקן ג'ורג' העמיד את האווי ולא אותה..שבוגי וויל רצו להשאיר אותה...זה לא משחק שלה..זה מזל.. עכשיו לכולם יש מזל ותלויים במזל בתכניות בעיקר כמו הפורמט הזה של ביג בראדר,אבל ג'אנל תמיד בלטה לי בכמות המזל שיש לה,אפשר להתווכח שנים מה זה אומר על המשחק שלה ואיזה משחק יש לה ואם להעריך או לא על זה,אבל שורה תחתונה היא מזליסטית . נקודה.

NP16

New member

מה זה קשור שהיא הייתה מנצחת,ובאמת בכלל לא בטוח שהייתה מנצחת את מגי,היא הייתה מנצחת בזכות חברי הברית שנפלו ועוד כמה שיעריכו את זה שהצליחה להגיע לגמר ולזכות בכל-כך הרבה משימות, לא בגלל שהייתה שחקנית חברתית,היא תנצח אמנם ביושר אבל על זה שהייתה תותחית במשימות לא במשחק החברתי. (נניח כמו שרייצ'ל זכתה)
ואני ממש לא מבין איך עשית ממנה שלי/אדם,בעונה 6 היא מעולם לא הייתה ביחסים טובים עם הברית של מגי, וזה בטח שלא עבד לה אם ניסתה להתחנףש כרגע לא זכור לי שניסתה אבל זה בטח לא עבד.
לשלי זה כן עבד עד שהחליטה שהגיע הזמן לעשות מהלך,שלצערה לא היה לה מזל ,ולאדם היה בעיקר את זה. לא הייתי משווה.
היא אף פעם לא הייתה באיזה אמצע באיזה קול מכריע,היה לה תמיד את הברית שלה שכולם יודעים איפה היא עומדת,אולי ב7 היא עשתה קצת יותר התחנפויות וכאלה כי זה היה גם אולסטארס,אבל ממש לא הייתי עושה ממנה שלי/אדם כי שוב כולם ידעו עם מי יש להם עסק ורצו להעמיד אותה/העמידו והיא זכתה בווטו.
הצוות שלה לגמרי עושה את זה,זה כן,אבל באמת לא קשור אליה,זה לא איך שהיא משחקת מאיפה הבאת את זה.....כאילו סתם בחרת לבטל את כל מה שאמרתי.(כי שוב,החלק הראשון של היא הייתה מנצחת,אפילו לא סותר את מה שאמרתי)

אורישקי

New member
ג'אנל מלכה והיא שחקנית משימות

מעולה והיא לא טיפשה ואני מת עליה, אבל להגיד שהיא שיחקה משחק חברתי נכון זה בדיחה.
הרי אם הייתה מגיעה לגמר מול מגי הייתה מפסידה 4-3 על בליינד, ומול איווט אולי היה לה סיכוי להפסיד כי אפריל הייתה די ממורמרת על איווט בימים האחרונים אבל עדיין נראה לי שבסוף "ברית הפרידנשיפ הייתה נשארת ביחד" יאק.
בשתי העונות היא הועמדה מלא פעמים להדחה וניצלה בגלל וטו, או בגלל שהיה לידה את קייסר פעמיים שהיה יותר מאיים והיה יותר דחוף להדיח אותו. למען האמת, הפעמיים היחידות בשתי העונות שלה שהיא לא הועמדה להדחה בכלל ולא זכתה בוטו גם כשלא היה בן ברית שלה בHOH, היה בפיינל 8 של שתי העונות. בפעם הראשונה כשבו לקח HOH והפרינדשיפ רצו להפריד את רייצ'ל והאווי קודם (ואני לא חושב שג'אנל גרמה לזה או שזה בזכותה) ובפעם השניה כשצ'יקן ג'ורג' לקח HOH ולא העמיד אותה כי הוא הבין שהוא לא שחקן גדול ורצה לעזור לשחקנים בלתי נשכחים כמו דניאל ג'אנל ווויל. ואפילו להעמיד את בוגי ווויל בפיינל 5 לא היה לה שכל! מה את מעמידה את אריקה, ובטח שאת צ'יקן ג'ורג'?

אז אין ספק שהיא הייתה מנצחת בעונה 7 כשמרסלס היה היחיד שהיה מצביע לאריקה, אבל הקטע שזה לא קרה. וגם אז לדעתי זה לא ממשחק חברתי גדול אלא כי מעריכים אותה וכי שונאים את אריקה ויודעים כמה שג'אנל פופולארית באמריקה. זהו זה.

Nameless One

New member

טוב שפרנק נשאר, זה שומר על הדרמה, וגם נותן לנו לראות את ווילי מתפתל שבוע.
לא הייתי ממש "מודאג" לגבי ווילי, בגלל שכמו שאני מכיר את הסידרה הפייבוריטים של ההפקה לא עפים כל כך בקלות, ואם הם כבר עפים, יש להם נטייה לחזור...

NP16

New member

ביג בראדר זה באמת משחק כלכך צפוי, לא סתם ידעתי מראש שפרנק יישאר וגם ייקח את הHOH הזה,עוד לפני ששמעתי על הברית שכרת.
או אולי לא ביג בראדר,כל משחק שמשוחק מעל כ10 עונות.. :)
לדעתי שיין ישלם את המחיר אחרי שווילי ייזכה בווטו, לא קשור ליקיר הפקה או לא. (אולי ההפקה רק יכולה לגרום למשימה שבריטני תוכל לזכות,אבל לא יודע כמה היא תחסן את ווילי, היא תעדיף לטפח את שיין מעכשיו..)

B R A Y E R

New member
מנהל

ווילי

הפרק הזה היה קצת רצף של אירועים שלא בדיוק פועלים לטובתו, אבל אני לגמרי בעדו ולגמרי תומך בו ובבחירות שעשה.
לדעתי העריכה קצת הגזימה איתו בריב, ובריטני נגיד לא נראה לי ״הזדעזעה״ כמו שניסו להראות אותה. עובדה גם שלא קיבלנו ממנה ווידוי על זה.
ויל לעומת זאת יצא רכיכה מעצבנת בפרק, יצא גועל נפש ויותר גרוע מכל ההומופובים שהוא כנראה מפחד מהם, כי גם הוא כמוהם מיהר לשפוט את ווילי מבלי לברר.
פרנק משחק טוב, יודע מה הוא עושה, וזה מבאס אותי חח כי אני לא סובל את בוגי וכל הצלחה של פרנק בוגי עוד שניה גומר.
ג׳אנל ממש איכזבה אותי. או שהקבוצה שלה פועלת מבלי לשים עליה, וזה בעצם אומר שהיא לא עושה שם כלום חוץ מלהריץ בדיחות עם בריטני,
או שהיא מודעת למה שהם עושים ובכל זאת חושבת שזה היה צעד חכם לכרות ברית עם הקבוצה של בוגי, שזה אומר שהיא מאוד לא יציבה בדעתה.
הקבוצה של בריטני בנתיים הקבוצה הכי חזקה, ואני מקווה שזה ישאר ככה גם אחרי שהשבוע הקרוב יגמר.

אוקיי. יש בעונה הזו כמה שחקנים אסטרטגיים בטירוף, במיוחד שתי המאמנות שלא בטוח שבכלל ישתתפו במשחק. אני לא יודע מה ווילי חושב כשהוא מספר לכולם על הטוויסט, אבל אני מקווה שהוא יצליח. ואז כל הבית מתפוצץ. אפילו בעונה 10, עונה נוספת שמלאה בדרמה לצד האסטרטגיה המעולה שבה, הריבים הגדולים התחילו רק בשבוע הרביעי בערך. וכאן אין מישהי בסגנון של קריסטל, כשבעונה 10 הייתה ליברה שיכולה לעשות לכל הכושיות בריאליטי בית ספר.

ההצבעה הייתה די צפויה, כשרק הקולות של ג'ן ואשלי לא היו וודאיים. חבל שבגלל הריב המטופש של ווילי עם וויל, אני צריך לסבול את פרצוף הג'וקר של בוגי שמח לאיד לשבוע הקרוב. הלוואי שמישהו שם ישאל אותו "Why so serious", ומי שראה את הסרט ידע בדיוק מה קורה אחר כך. ומי שלא ראה אותו עדיין, שיראה כי זה אחד הסרטים הכי טובים בחמש השנים האחרונות. אני מקווה שאשלי לא הולכת בדרכם של אדם, רייגן, צ'יקן ג'ורג' ועוד רבים וטובים. אני מקווה מאוד שדניאל תשרוד לפחות את השבוע הבא כי דן הוא השחקן הכי טוב בתולדות ביג בראדר (אוקיי, הכי טוב אחרי ד"ר וויל ואולי דניאל רייס). ג'ו צועק גם על קארה. תשתוק כבר

עכשיו יש חמישה מול חמישה, וכל האהובים עליי נמצאים בצד אחד של הבית (כמה צפוי), לכן חשוב במיוחד שאחד מהשחקנים (לעומת הצד השני שמורכב ממתחסדים) יזכה בראשות הבית. אתגר המחסור בשינה מגיע, מוקדם מאוד מהרגיל. איכשהו מהר מאוד מגיעים לתחרות בין שניים מהמתמודדים, ושניהם מהצד הלא אהוב עליי. וויל ופרנק. לא משנה מה יקרה, הולך להיות רע מאוד בשבוע הקרוב. וזה פרנק
כה יעזור לי אלוהים.

Nameless One

New member
קישור לפידס למי שמעוניין-

לא יודע כמה זמן הסטרים הזה ירוץ, אבל הוא בינתייים מחזיק כמה ימים.
כרגע יש את התחרות מאמנים, אז טריוויה...

Nameless One

New member
מפידס

ג'אנל ניצחה באתגר,נראה לי הייתה לי אפשרות לבחור את מי להעמיד אז היא בחרה את הקבוצה של בריטני פלוס איאן שהתנדב.
ווילי חטף עצבים ואמר לבוגי וג'אנל שהוא יודח השבוע, לא ברור אם הוא מתכוון שהוא הוא הולך לפרוש, להכות מישהו ולעוף או שהוא סתם רוצה תשומת לב. בינתיים השידורים נקטעו.
כנראה ההפקה מדברת איתו עכשיו, דווקא קיוותי שהוא יכה מישהו כדי שלא יהיה מצב שהדבר הזה יחזור, איזה לוזר...

למעלה