BB14E4

אורישקי

New member
עדכון מטורף מהפידס

כולל גם זוכה בתחרות קואצ'רים ומועמדים

אז באופן מובהק הבית נגד הקבוצה של בריטני, ג'אנל זכתה ושמה את קבוצת בריטני בסלופ

כלבה הג'אנל הזו עכשיו עובדת עם בוגי? או שהיא רק מתחנפת לו
ווילי עשה משהו שגרם לו לעוף מהבית... מענייןן מה.
פרנק העמיד את שיין וג'וג'ו

ודן כרגע ממש ממש בשקט.

Nameless One

New member
פידס

לג'אנל אין ממש ברירה, הקבוצה שלה והקבוצה של מייק בברית, לא הראו את זה בפרק האחרון, כנראה כדי לשמור על הנרטיב של היריבות בין המאמנים.

וזה דווקא מאוד משעשע שהיא שמה את הקבוצה של בריטני על סלופ, הם שמו לב שווילי על הקצה אז הם נתנו לו עוד דחיפה קטנה כדי שכבר יפול. המשימה הושלמה, הנינדארטל התחיל לקלל, לזרוק אוכל על ג'אנל ולהתקיף את ג'ו. הדבר הטוב בעניין הזה שגם טוויסט לא יוכל להחזיר אותו.

NP16

New member
פידס

איזה הזוי מי שיודח משיין/ג'וג'ו כבר יהיה מושבע!
או שהכניסה של המאמנים למשחק קרובה מתמיד.
חבל לי על ווילי מממש
.מעניין לראות מה קרה בדיוק.
מקווה ששיין ייקח את הווטו פעם שנייה

Double U

New member
חחחחח לא ייאמן

ווילי כזה לוזר. שבוע שעבר הוא היה בשליטה ופתאום כשהוא בלי כוח הוא מתנהג כמו מטומטם? אחרי זה לא יחזירו אף אחד ממשפחת האנץ לריאליטי, וטוב שכך (אמרתי את זה עוד לפני עונה 22 של הישרדות).
וברור שג'אנל תבחר שהקבוצה של ברית תהיה HAVE NOT. היא הרי לא תשים מישהו מהקבוצה של בוגי כי הם בשליטה ואז הם יסמנו מישהו מהקבוצה שלה להדחה...נראית לי בחירה הגיונית דווקא.

אורישקי

New member
והכי מעצבן

שהוא גם הרס לשיין וג'וג'ו, עכשיו גם הוא עף וגם אחד מהם יעוף.
לפחות שהיה מחכה ללעוף בסופ"ש!

איזה בלאגן!

חבל לי שדווקא הצוות של בריטני הולך ומתפרק. אני אוהב אותם. מקווה ששיין או ג'וג'ו ייקחו את הווטו, ומישהו מצוות ג'אנל יועמד להדחה. למרות שאם הוטו ישוחק, אז בטח דניאל תעלה כפון.

maya567

New member

העונה הזו מהנה. אני בעד.

שונאת ספוילרים מפידס כי אני לא יכולה להתאפק ותמיד קוראת אותם.

amitooshacham

New member

וואו, זאת הולכת להיות עונה מטורפת.
אין הרבה שחקנים טובים מהחדשים אבל הקואצ'רים תמיד עושים עניין. בניגוד למה שאמרתי אחרי הפרק הראשון אני חייב להגיד שמי שחשב על הטוויסט של הקואצ'רים הוא גאון.

אורישקי

New member
והזוכה בוטו
פידס

שיין! ממש תותח הבחור.
מה שחבל זה שכמעט בטוח שדניאל מוחלפת איתו, ואז יש כמובן סיכוי שהיא תעוף, ואז דן יודח?
כל עוד הישארות של דניאל שומרת על דן עדיף שכל אחד יעוף

למעלה