BB15E13

אורישקי

New member

יששששששששש ממש שמחתי שארין HOH בשביל הדרמה.
אבל ממש מעצבן אותי כבר הקטע של אמריקה MVP, זה כבר לא פייר.
ומה שעוד יותר מעצבן אותי זה שאמנדה כנראה תעמוד להדחה בהתחשב בתגובות הפייסבוק

אישית הצבעתי לג'ינה מרי הכל בגלל שהיא כנראה זאת שתעקוף אותה - ואותה ארין בטוח לא תעמיד.

קייטלין ממש יפה, יכלה להגיע רחוק אבל נדפקה ואני מעדיף שארין תהיה שם, זה גם יותר בטוח לאמנדה.

יאללה אמנדה תנצחי.

מאמין שארין תעמיד להדחה את אליסה/האווארד/קנדיס/ספנסר.

לדעתי ברור שג'ינה מארי תועמד, היא היחידה מבין האלמנות שיכולה לעמוד להדחה אז כל מי ששונא את ארין גם יצביע לה.

wissenly

New member

גמני ממש שמח שארין זכתה ב- HOH! היא המתמודדת השנואה בעונה וזה ברור לכולם (אבי-מריה 2
) ויהיה מעניין לראות מה היא תעשה כשאין לה ברית תומכת מאחורה.
במקומה אני הייתי מקיים את הדיל עם הלן ועושה מה שהיא רוצה. זה יכול לעזור מאוד לארין, ולהכניס אותה לברית מוזרה כלשהיא עם הלן שתימשך יותר משבועיים ואולי תביא אותה רחוק.

ממש באסה שהקטע עם ה- MVP ממשיך, זה ממאיס ומעצבן. אני הצבעתי 10 פעמים להווארד כי הוא ממש מתחסד, ואם עוד פעם אני אשמע אותו אומר "טוב לא משנה העיקר שאני לא אעוף" אני אשבור את המסך של המחשב.

Oukami Kun

New member

אי אפשר היה לתסרט את התחרות HOH הזאת טוב יותר. ארין מוציאה פאקינג 36, אמנדה לפני אחרונה נוחתת מצד שמאל של ה36 ואליסה אחריה נוחתת מהצד השני. אם זה לא היה לייב ריאליטי כולם היו אומרים שזה מבוים.
בכל מקרה, אני ממש מרוצה מהעונה הזאת, הם משחקים חכם מאד ואפילו קייטלין הבינה שההדחה שלה הייתה המהלך החכם יותר.
לארין יש 0 אחוז סיכוי לנצח את המשחק. אין שום תרחיש, הגיוני או לא, שבו היא תקבל את החצי מליון. אז היא צריכה לעבוד על זה שהיא תישאר שם כמה שיותר, כדי להגיע לתחרויות ויטו שיש בהם פרסים אחרים, כי זה הכי הרבה שהיא יכולה להשיג.

ג'ף
מעניין שג'ולי לא שאלה אותו על הגזענות

אני מקווה שהלן תבין שאליסה פוגעת לה במשחק ותגיד לארין שתעמיד אותה להדחה. או אפילו יותר טוב- שאמריקה תעלה אותה להדחה שוב. היא מיצתה את עצמה כדמות ועכשיו כשאמריקה היא הMVP, כנראה באופן קבוע, היא מיותרת להצלחה של האנשים הטובים באמת בבית (אמנדה, מקריי, הלן).
ג'יזס הם מלא אנשים! אחרי חודש ומשהו הם עדיין 12 אנשים, זה הרבה יותר מדי. בכלל לא דיברתי על ג'סי, ג'אד, קנדיס, האוורד, ספנסר וGM וכתבתי הודעה לא קצרה
יאללה שתהיה כבר הדחה כפולה.

B R A Y E R

New member
מנהל

חבל לי על קייטלין, היא הייתה ממש חמודה השבוע אחרי שג'רמי מחוץ לבית..
לדעתי היא גם הייתה תורמת הרבה יותר מארין. ארין סוס מת וחוץ מלהיות הבובה של האנשים החזקים בבית - היא כלום. היא אפילו לא תעשה דרמות או באלגן.
כמובן ששתיהן עדיפות על ג'ינה מארי שפשוט לא היה סיכוי שיצביעו לה וחבל.
היה שבוע ענק ומותח ולא הראו אפילו עשירית מזה בפרק עצמו!
נקווה שעכשיו שארין ראש הבית, והיא הכלבלבה החדשה של אמנדה - ספנסר והאוורד יעמדו להדחה כמו שהיא כ"כ רצתה בחודש האחרון, וספנסר יעוף לנו לכל הרוחות!

אני בכל אופן הצבעתי 10 פעמים להלן, בתקווה שבמידה וג'ינה מארי או ארין יזכו בוטו ויוציעו אותה מהעמדה, זו תהיה הלן במקום השני ולא אליסה\אמנדה. סתם כדי להוריד ממנה את ההתלהבות הזו, היא יותר מדי בטוחה בעצמה.

אם גבר יזכה בעונה הזו, זה ג'אד. אם אישה תזכה, זו אמנדה או הלן. חשבתי שגם לג'אד אין הרבה סיכויים, אבל אם הוא ימשיך לשחק כמו שהוא שיחק השבוע, הוא יהפוך למועמד המוביל לזכייה. הוא פשוט משחק חכם, ועכשיו הוא וארין מצטרפים לרביעייה של אמנדה, מקריי, אליסה והלן. בהנחה שקייטלין מודחת עכשיו, אני ארצה שהשלושה האחרונים שלא יגיעו למושבעים הם ספנסר, ג'ינה מארי ולגבי המקום העשירי אני לא בטוח, נראה לי שארצה שדווקא ג'סי, או אפילו קנדיס או אנדי, יודחו לפני האוורד כי הוא לפחות מנסה להשפיע על גורלו. מאנדי עדיין לא שמעתי משפט אחד על אסטרטגיה. בסופו של דבר, ההלשנה של ג'אד מובילה לעוד פיצוץ בין הדיירים. שני ריבי על בעונה אחת! והחלק הכי טוב זה שאמנדה ומקריי לא היו אפילו בחדר, אז הם שוב לא יכולים להיות מסומנים

קייטלין מודחת פה אחד וכרגע אני שמח, כי ארין חיונית למאבק הכוחות בבית. אולי בשבוע הבא אני אשנה שוב את דעתי. ככה זה כשהדינמיקות בבית משתנות בכל יום. בינתיים היא נאמנה לאמנדה וזה טוב, כי אמריקה היא ה-MVP שוב. ארין זוכה ב-HOH, נותר לי רק לקוות שהיא תעמיד את האוורד וספנסר להדחה. אם היא תעמיד את אליסה זה גם לא היה כזה נורא, כי בכל מקרה היא כנראה תועמד להדחה (אין שום סיבה שהמועמדים ישתנו - הסקרים שיקרו השבוע, נקווה שהם ישקרו גם בשבוע הבא) מצד שני, גם ביג ג'יפה
תומך באמנדה ומקריי, אולי כדאי לי להחליף פייבוריטים?

NP16

New member
זה לא עכשיו

ג'אד כבר מהשבוע הראשון בערך בברית של אליסה,
ומעבר לכך יש לו ברית מאוד חזקה עם אנדי, מקריי ואמנדה.
לדעתי הוא גם ייזכה העונה, הוא הטיפוס הקלאסי של הבחור הדרומי שכולם סומכים עליו ויודע לשחק את המשחק.
מאנדי לא שמעת אסטרטגיה בתכנית המשודרת אבל הוא משחק את המשחק החברתי הכי טוב כרגע והוא כן שותף לכל האסטרטגיות. הוא צמוד לאמנדה אז אל תקווה שיילך כל כך מהר
וזה לא ייקרה.

דווקא הייתי בטוח שהוא צמוד להלן, אז רציתי שיודח לפני המושבעים כי בשלב הזה לדעתי יהיה פיצול בין מקריי-אמנדה-ארין לבין אליסה-הלן-אנדי, כשג'אד וג'סי מוזמנים לבחור צד.

NP16

New member
כרגע מסתמן
לפידס ולהתנהלות

שאליסה היא זו שמסומנת החוצה מהברית, גם על ידי הלן.
לא בטוח למי אנדי יותר צמוד, להלן או לאמנדה ומקריי , אבל נראה שיש זמן למלחמת הלן VS אמנדה לעת עתה וזה ממש לא וודאי לאיפה יילך (כנראה לאיפה שהכוח
) . את אליסה הוא ממש לא אוהב .

אז כנראה שהמועמדים להדחה יהיו אליסה, האוורד וג'ינה מארי. אם GM זוכה בוטו אז אולי יש סיכוי שאמנדה תועמד להדחה, אבל לפי השבוע שעבר לא נראה לי שהיא הגיעה למקום יותר גבוה מהחמישי בהצבעה.

NP16

New member
הרשת מלאה בשנאה

אבל אני חושב שהרבה צופים מאזנים את זה. היא מקבלת עריכה טובה סה"כ וגם הרבה זמן מסך.

B R A Y E R

New member
מנהל
פידס

כבר מהשבוע האחרון כל הברית התחילה לחשוב על להתנער מאליסה כמה שיותר מהר מהרגע שבו היא סיפרה לקייתלין שמסמנים אותה בגלל הברית שהיא הצטרפה אליה עם ספנסר והאוורד.
מה שלא הראו לנו בפרק זה שהיה לאליסה ריב גדול עם ג'אד בנושא ושהיא צעקה עליו "שקרן!!!!!!!!1111" מול כל הבית

Boran

New member

בהתחלה ממש שמחתי שארין קיבלה הו"ה, כי אני ממש רוצה שהלן או אליסה יעופו. בעיקר אליסה. היא כ"כ מעצבנת, בחיי! כל פעם שהיא מדברת בקול המעצבן שלה עם השפתיים המנופחות שלה בא לי להוריד לה סטירה. היא כמו רייצ'ל, רק בגירסה יותר מעצבנת, אם זה קיים בכלל.
ואז ג'ולי הזכירה את הדיל של ארין עם הלן. אני לא ראיתי פידס אז אני מניח שיש הרבה שלא ראיתי, אבל הדבר האחרון שהראו זה שהיחס של ארין לאליסה לא טוב בכלל, וארין מרגישה כאילו אליסה קצת שברה את הדיל שלהן, אז אני לא יודע כ"כ מה היא תעשה. מן הסתם לדעתי יהיה הכי טוב לה לעשות דיל עם איזה מקריי ואמנדה או משהו כזה, כי כולם מרוויחים (בתכלס לכל אחד ישתלם לקחת איתו את ארין לפיינל 2, כי זה ניצחון בטוח פלוס מטרה גדולה שהולכת איתך כל המשחק).
אנדי מעצבן אותי. מה הוא כבר עושה בחיים שלו? הוא פרקטיקלי לא קיים בעונה הזאת עד כה. את ג'סי אני דוקא מאוד אוהב, אבל אני מקווה שאנדי וג'סי לא יהיו שני פלוטרים שנצטרך לסבול את חוסר המשחק שלהם לאורך כל העונה.

NP16

New member
זה פשוט עולם שונה לחלוטין

הפידס והתכנית....אנדי העכבר של הבית , הוא תחמן בטירוף , והוא רימה לחלוטין את קייטלין למשל השבוע , אחרי ששאב ממנה כל מידע אפשרי.
לדעתי אם ארין בפיינל 2 היא כן תזכה. או לפחות עלולה לזכות על הדרך שעברה. אבל היא כן טובה להיגרר לפיינל 7-8-6.

Boran

New member

וזה חבל, כי נראה לי שאני מפסיד מלא דברים. אנדי הוא הכי פלוטר *ככל הידוע לי*, וכנ"ל ג'אד בשבועיים שעברו כשכולם אמרו שהוא היה גאון

M o n t i

New member
אפשר הסבר?

כל מה שאני רואה שם זה פרסומות או את סילבסטר סטאלון

B R A Y E R

New member
מנהל
המועמדים להדחה
פידס

משאלת ליבה של אמנדה סוף סוף התגשמה...
האוורד וספנסר!
כשהאוורד הוא המטרה העיקרית השבוע.

בהמשך למה שנדי סיפר הלן מנסה לזרוק את אליסה מתחת לגלגלים, והיא וארין שקלו בהתחלה להעמיד את אליסה להדחה,
אבל בסוף אמנדה נתנה את הוטו ושיכנעה את כולם שזה חייב להיות האוורד וספנסר, ובמקרה שאחד מהם ניצל אז שקנדיס תעלה במקום.

כמה שעות לפני שארין הייתה צריכה לבחור את המועמדים קנדיס נכנסה אליה לחדר. היא סיפרה לה שאם היא לא הייתה זוכה בראש הבית - היא הייתה עומדת להדחה ועפה, ושכדאי לה להעמיד עכשיו להדחה את אמנדה ומקריי כדי לעשות צעד גדול ולשנות את יחסי הכוחות בבית.
ארין הפגינה נאמנות לאמנדה וטענה בפניה שהיא לא יכולה לעשות את זה כי בזכות אמנדה היא עדיין במשחק, וקנדיס התווכחה איתה וניסתה לשכנע אותה שאמנדה היא זו שדוחפת את הברית שלה להעיף את ארין.
מיד אחרי השיחה ארין רצה לאמנדה וסיפרה לה את זה, ושתיהן ישבו שעה וריכלו וצחקו על קנדיס!

למעלה