BB15E13

מצוין. כמובן שקנדיס תהיה נגד אמנדה ומקריי, כי היא חייבת טובה להאוורד אחרי מרד הקו-קלוקס-קלאן. כשגבה אל הקיר, ארין מתגלה כשחקנית הרבה יותר חכמה והרבה פחות מעצבנת ממה שהיא הייתה בהשפעתו של ג'רמי.

באסה על קייטלין, היא המתמודדת שהכי אהבתי אחרי ג׳סי, אמנדה וג׳אד. אבל כמו שהיא אמרה בראיון עם רוב סי- היא בחרה בצד הלא נכון של הבית.
מקווה שהשבוע עם ארין בתור ראש הבית יהיה מעניין ואליסה תעוף איכשהו.

Oukami Kun

New member
מהפידס למועמד השלישי

באמת שאל תקראו אם אתם לא רוצים לדעת, אני ארד כמה שורות כי זה וואחד ספוילר. יש גם ספוילר למי שמשחק בויטו, אבל אם לא מפריע לכם לדעת המועמד השלישי לא נראה לי שזה יפריע לכם

המועמד השלישי להדחה הוא בעצם מועמדת, אהובת הפורום אמנדה! היא מצטרפת להאוורד וספנסר על הבלוק, ואליהם ואל ארין מצטרפים לתחרות הויטו ג'אד וקנדיס.
למה אמריקה לא העמידה שוב את אליסה???

אני מקווה ומאמין שכל עוד האוורד וספנסר על הבלוק, היא תינצל. מי יצביע לה, חוץ מקנדיס?

בעצם ההעמדה לא משנה כלום

יש לה גוש חוסם של מקריי, אנדי (ממה שהבנתי), ג'אד, אליסה והלן, יחד עם ארין במקרה שאיכשהו יהיה תיקו, כשרק קנדיס וג'ינה מארי נגדה.

במקרה הכי גרוע, קנדיס מצילה את האוורד, ארין מעמידה את אליסה, הברית בכל מקרה רוצה להיפטר ממנה, ואולי במקרה הזה גם ג'ינה מארי לא תצביע לאמנדה. אז המקרה הכי גרוע שאני רואה הוא שלושה קולות נגדה.

B R A Y E R

New member
מנהל
!!!!

גגגדדדוווללללל!!!!!
איך אני אוהב שזה לא צפוי!
איזה כיף, בטוח יהיו עכשיו דרמות ופרנויה

ועד שהאוורד וספנסר מועמדים, אמנדה יחד איתם
איזו קארמה

הלוואי קנדיס תזכה, תציל את האוורד, ובטח אליסה תעמוד להדחה אבל זה לא משנה כי ספנסר יבעט החוצה! יאללה אני מחזיק אצבעות

לא ממש בטוח... כבר ראינו שהבית עדיין חושב שאליסה היא ה-MVP למרות שאפילו היא עצמה הועמדה להדחה... אם הם עדיין חושבים ככה, אז בעיניהם היא בגדה בברית. במקרה הזה, היא תעוף אלא אם אמנדה תזכה בוטו (בהנחה שהיא לא תועמד במקומה)

B R A Y E R

New member
מנהל

מעט מאוד מהם חשבו ככה, וזה היה רק בהתחלה.. כבר ממזמן המחשבה הזו לא בראש שלהם בעיקר איך שאליסה קיבלה את ההעמדה הזו והדרמות שהיא עשתה עם זה..
החשד העיקרי שלהם זה שזה אמריקה\האוורד. הם בעיקר חושדים שזה האוורד, ועכשיו גם אלו שחשבו שזה אמריקה משוכנעים שזה האוורד.

בכל מקרה, אמנדה הוכיחה שגם בעת צרה הבית בעדה. בניגוד לאיזושהי אסטרטגית מניקרגואה...

B R A Y E R

New member
מנהל
צודק

לרגע אני לא חושב שאמנדה נמצאת באיזושהי סכנת הדחה.
עם כמה שיש כמה אנשים שמרגישים מאויימים ממנה, יש לה גם הרבה "חיילים נאמנים"

מה גם שיש כרגע אנשים שהשם שלהם יותר חם על הגריל ממנה! וחלקם כבר איתם על הגריל

B R A Y E R

New member
מנהל
אגב יש לך טעות

זו ג'סי שמשחקת בוטו ולא ג'אד

ככה רשום לפחות באתר שאני קורא בו

Oukami Kun

New member
אמת בדבריך

באתר שאני קורא בו הם צייצו את זה בערך דקה אחרי הפגישת ויטו וזה עוד לא היה ברור, אחרי כמה זמן הם צייצו שיש גירסאות סותרות ועכשיו הם ציצצו שזו אן ג'סי... לא שזה קריטי

לא קריטי בעליל. אלא אם אמנדה תעשה משהו ממש מטומטם ותסית את הבית נגדה (ובמקרה הזה ההדחה שלה תבוא בצדק גמור) גם ג'אד וגם ג'סי יצילו אותה.

במקרה שהיא באמת תעשה משהו מטומטם ותצא גם מהבית וגם מרשימת הפייבוריטים שלי, ג'אד ומקריי מחכים לתפוס את מקומה.

עכשיו אני יותר מתמיד, משוכנע שההפקה בוחשת בקדרה, כשהפייבוריטים שלה, בניגוד לכמה וכמה עונות אחרות, הם גם הפייבוריטים שלי. בפעם שעברה היא העמידה את אליסה כדי ליצור תככים, הפעם היא כנראה העמידה את אמנדה בעקבות הדיבורים של הברית על הסילוק של אליסה. ה"בגידה" שלה בברית יכולה עכשיו להיות שוות ערך לרצח של יורש העצר האוסטרי בשנת 1914. במילים אחרות, הולכת להיות מלחמת עולם.

B R A Y E R

New member
מנהל
וטו
פידס

טוב אז מי שזכה בוטו זה ספנסר!
ומי שכנראה תעמוד במקומו זו כמובן קנדיס.
עכשיו ספנסר והאוורד מנסים לזרוק אותה מתחת לגלגלים, והיא במקביל מנסה לשכנע אנשים להדיח את אמנדה.

הם אפילו לא מתואמים ביניהם?!? בכל מקרה, בהנחה שאנדי, ג'אד וג'סי לא יבגדו סתם, אני חושב שאפשר להירגע. בעצם, אם רוצים שאמנדה תזכה, עדיף שהאוורד יודח כבר עכשיו.

לדעתי הגמר יהיה ג'אד מול אמנדה, כאשר ג'אד יזכה ב-HOH האחרון וידיח את מקריי.

לפחות אני מקווה שזה מה שיקרה. קשה לי להאמין שההפקה תהרוס את העונה בשלב מתקדם, וככל הנראה אנדי וג'אד יותר קרובים לאמנדה ומקריי לעומת הלן.

למעלה