ספוילר|
BB15E23
אני לא לגמרי בטוח אם ארין תישאר נאמנה, אבל דבר אחד בטוח - בשלב הזה של המשחק, המצב של כל אחד הוא תוצאה ישירה את המשחק שלו. אם אמנדה מודחת עכשיו, כל הכבוד הלן, את משחקת יותר טוב. הדבר היחיד שאמנדה לא עושה טוב זה לנסות בכוח לזכות במשימות ואז להיכנס לדיכאון כשהיא לא זוכה (שוב!) במקום להפסיד בכוונה. היא כל-כך גרועה במשימות, שלא נראה לי שמישהו ישים לב. אה, וטעיתי לגבי ארין. הברית הזו ממש חזקה, מתחילה להזכיר לי את הבריגייד עם כל הכינויים אבל תודה לאל, הרביעייה הזו הרבה יותר אהובה עליי מהבריגייד (למרות שאנזו ומאט היו בין המתמודדים הנסבלים ביותר בעונה הנוראית שלהם). אנזו אי פעם זכה במשימה? מה לגבי ד"ר וויל? דניאל רייס? כן, אמנדה בחברה טובה.
הדחה של הלן תהיה מגניבה, אבל עוד יותר מגניב יהיה אילו אליסה תודח עכשיו (ואז חצי עם יחליט לא לצפות, לפי התגובות), אחריה ספנסר, ג'ינה מארי, אנדי ולבסוף מקריי. לצערי מה שיותר הגיוני הוא שלא רק שהלן לא תגיע לפיינל 4 - אם מקריי יזכה ב-HOH הלפני-אחרון, הוא הולך להבטיח לאמנדה מקום מחוץ לגמר. אני כל הזמן מתמקד באסטרטגיה, ושוכח שבפיינל 3-4 יש חשיבות כל-כך גדולה, שבצרור של משימות גרועות מקרנדה יכולים למצוא את מקומם מחוץ לגמר. הו וול, לפחות במקרה הזה תזכה ארין, שלא רק משחקת ממש טוב לאחרונה וגם מעולה (מדי) במשימות, אלא אחת המתמודדות הכי יפות אי פעם. יש מצב שעכשיו ההפקה תוודא שאליסה תודח, כי מה שהיא אמרה היה למעשה סוג של מרד בהפקה. מצד שני, עכשיו שוב עולה בי החשש שארין בכלל לא תעמיד אותה ותבגוד בהכול. או, לכל הפחות, שתעמיד את ספנסר והמתמודדת שבחיים לא האמנתי שהיא תעמיד - ג'ינה מארי. איך אמריקה יכולה להתמקד באמנדה והלן כאשר המתמודדת הדוחה מכולן (והראשונה שפוטרה ד"א) עדיין פוצה פה?
אחרי השבועיים האחרונים שכחתי שבכלל יש HAVE/HAVE NOT. מה עדיף... שאליסה, ג'ינה מארי, אבל גם אמנדה והלן יהיו HAVE NOT, או ספנסר, אבל גם מקריי ואנדי? החלטה ממש קשה. חבל שספנסר לא הודח בשבוע שעבר, ואז היה אפשר להציב את אליסה, ג'סי וג'ינה מארי באותו צוות יחד עם ארין ושהן יפסידו. טוב, ברור לי שהבנים הצליחו. כמובן. הדבר היחיד שטוב עכשיו הוא שג'ינה מארי ואליסה הן HAVE NOT. אני חושב שאליסה מחזיקה בשיא של HAVE NOT. בעצם, היא הייתה HAVE NOT בכל שבוע חוץ מהשלישי, לא? הלן הייתה HAVE NOT בכל שבוע חוץ מהשלישי והחמישי אאל"ט, ואחריהם אנדי, ספנסר ואמנדה.
אחרי זה, אליסה מנסה בכל זאת לשחק את המשחק - בפעם הראשונה, למעשה - השאלה היא האם זה יצליח לה. מה הסיכוי שארין תשבור את הברית? קשה לי להאמין, אבל יש סיכוי שהיא תעמיד את ג'ינה מארי ואת ספנסר. לא איכפת לי מי יודח, כל עוד שלוש המלכות נשארות בבית. למעשה, זו אפשרות עדיפה בהרבה, כי אז הלן בוודאות תישאר עוד שבוע בבית. פיינל 3 של ארין, אמנדה והלן נראה כמעט בלתי אפשרי, אבל תיתכן הדחה של ג'ינה מארי עכשיו, אליסה אחריה, ואז ספנסר ואנדי. הלן סוף סוף זורקת את אליסה מתחת לאוטובוס. היא לא הייתה אמורה להיות מודחת אי שם בין קייטלין להאוורד? הלוואי שהיא סוף סוף תודח, ולציטוט מפי מישהי מאוד קרובה לה: Nobody comes between me and my Amanda! תחי אימפריית צוקרמן!