יש לי הכרזה מפתיעה
הוא אומנם אחד האנשים הכי דוחים שראיתי,
אבל אין לי ספק עכשיו - ספנסר הוא התמודד הכי טוב של העונה.
מהיום הראשון של העונה הוא כל הזמן יצר סביבו בריתות. תמיד איכשהו הברית נחשפה\פורקה - ותמיד הוא שרד את הפירוק, ונשאר עוד שבוע.
הוא הועמד להדחה 8 פעמים, ובאף אחת מהפעמים המועמדות לא חירפנה אותו, והוא תמיד ידע איך להתנהג כדי לשרוד את ההדחה (למרות שידע שהוא פואון, וכולנו יודעים שהרבה פעמים הפואון הוא זה שהולך הביתה)
הוא אף פעם לא ישב רגל על רגל ונתן לאחרים להוביל אותו, תמיד הוא חשב על אפשרויות אסטרטגיות ותמיד ניסה לשפר את המצב שלו על ידי ברית חדשה - ולמרות זאת אף פעם לא ראו בו באמת איום, ואף אחד לא חשב אף פעם ברצינות "צריכים להעיף את ספנסר" (מי שהצביעו נגדו עשו את זה רק כי הBFF שלו הועמד להדחה מולו)
למה אנדי לא שחקן כזה גדול?
כי -הוא- הפלואוטר של העונה.
1. היו לו 0 מהלכים אסטרטגיים משל עצמו. את כל המהלכים של העונה עשו אחרים, והוא פשוט הצטרף אליהם.
2. הבן אדם הזה שיקר כ"כ הרבה שקרים מיותרים.. הוא נדבק לתחת של כל מודח ומודח, גם מושבע וגם לא, וגרם לו להאמין לו ב100% שהוא הולך להצביע כדי להשאיר אותו, ואז הצביע נגדו. בשביל מה זה היה נחוץ? שקר זה אמצעי טוב במשחק אם אתה משתמש בו כמו שצריך, והוא השתמש בזה בהגזמה והרבה פעמים שלא כצורך.
שניהם בני אדם דוחים באותה מידה מבחינתי, אבל אני תומך בספנסר לנצחון ומקווה שהוא באמת יצליח. ושיחנק אחרי זה עם החצי מליון.